مرسی بابت توضیح خوب و کامل شما
یه دنیا تشکر و یه عذرخواهی بابت اینکه پرچونه هستم و سوالات زیادی میپرسم
البته قطعا این پرسش و پاسخ ها به دوستان دیگر هم کمک خواهد کرد و مفید برای همه خواهد بود پس بازم از شما تشکر میکنم که در این پرسش و پاسخ فنی شرکت میکنید و بی منت پاسخ دیگران رو میدید
در مورد بازی آنلاین هم کمی توضیح میدید و اینکه هزینه یکسال بازی انلاین حدودا چقدر هست؟
آیا با یک بار خرید اکانت یکساله پلاس کلیه بازیهای انلاین رو یتوان انجام داد یا خیر و همه نوع اپدیتی رو میشه انجام داد یا خیر؟
با تشکر
خواهش میکنم، بالاخره این جا رو واسه همین سوال و جوابها درست کردن. ما هم از اطلاعات دوستان استفاده میکنیم.
اما در مورد سوالتون.
هزینه پلاس ماهیانه 4.99 دلار هست. طبعاً اگه اشتراک سه ماهه یا یک ساله تهیه کنید هزینه کلی در ماه کاهش پیدا میکنه. برای خریدش هم میتونید از سایت های وطنی اقدام کنید و هر جا قیمت مناسب تری داشت تهیه کنید. تقریباً یک ماه 15 تومن هزینه داره و یک سال 150-160. شما پلاس رو باید برای یکی از اکانتهایی که روی کنسولتون هست تهیه کنید. برای مثال یوزر اصلی شما که ریجن 1 هست رو با پرداخت هزینه عضو پلاس میکنید. اگر کنسولتون رو برای این اکانت ریجن 1 پرایمری کنید، تمام یوزرهای دیگه که روی کنسول شما هستن هم میتونن از پلاس استفاده کنن. در واقع شما هر چند نفر هم که توی خونه باشید، فقط کافیه برای یک یوزر هزینه پلاس پرداخت کنید. وقتی هم که اکانت شما پلاس شد، همه بازیها رو میتونید آنلاین بازی کنید و خبری ازون کدهای آنلاین نسل قبل که برای بازیهایی مثل فیفا لازم بود نیست. همون پلاس شدن برای همه چیز کفایت میکنه.
آپدیت بازیها هم احتیاجی به پلاس نداره، شما چه عضو پلاس باشی چه نباشی، میتونی بازی رو آپدیت کنی. اما ممکنه یه سری DLC برای بازیها بیاد که پولی باشن. طبعاً برای تهیه اونها باید هزینه پرداخت کنید.