هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اگه بازیها برات مهم نیست، باید قدرت سخت افزاری و کیفیت ساخت برات مهم باشه. قدرت سخت افزاری PS4 بهتره و از کیفیت ساخت PS4 هم راضیم، One ندارم که نظر بدم، ولی اونم گویا کیفیت ساخت خوبی داره. هر دو کنسول خنک و کم صدا هستن.
تجربه آنلاین روی دو کنسول بر خلاف نسل قبل، تقریباً یکسانه. PS Plus هم فراموش نکن که واقعاً عالیه و بازیهای فوق العاده ای رو رایگان بهت میده.
گیم پد هم میتونه مهم باشه، با پد PS4 راحت تری یا One؟
ظاهر کدوم کنسول رو میپسندی؟
دوستانت که باهاشون آنلاین میزنی کدوم کنسول رو خریدن؟ هم برای آنلاین بازی کردن و هم برای تعویض بازی میتونه برات مهم باشه.
به شخصه میگم وقتی کامیونیتی یه کنسول بزرگتر باشه، بهتره همونو تهیه کنی. چون هم راه حل مشکلات زودتر پیدا میشه، راه برای تعویض و خرید فروش بازی بازتر میشه، و قطعاً تجربه آنلاین بهتری هم ارائه میده.

اما در کل باید دلیل اصلیت برای خرید کنسول همون بازیها باشه، چون باقیش مسائل حاشیه ای هست.
در مورد کیفیت کنسول
من دیروز 7 ساعت مدام با xbox one دوستم بازی کردم.یک چیزی که نظرم رو خیلی جلب کرد ، اون هواکش بزرگ روی بدنه بود.به دوستم گفتم من وقتی این هواکش رو میبینم احساس امنیت میکنم که کنسول ذره ای اضافه گرم نمیشه.
قسمت نشد تاحالا ps4 رو از نزدیک بررسی کنم.فقط تو گیم نت بازی کردم.که صاحب گیم نت هم حسابی بهم ضد حال زد (قبلا گفته بودم).
الان دقیقا پول خرید یک ps4 ریجن 1 رو گزاشتم کنار ولی میترسم از خرید کردن.بدبختی ما هم واسه اینه که اگه کنسول مشکلی داشته باشه هیچ واحد نمایندگی رسمی تو این کشور نیست که ادم بره بقشون رو بگیره.فقط ما میمونیم و مغازه دار.دیگه ادامه ندم بهتره

لطفا كمك كنيد ps4 يا x1 و نگيد بازيه كدوم دوست داري اونو بگير كمك كنيد مرسي
اینطور که نشون میده. پی اس ۴ تو ایران بیشتر استقبال شده . یکی از دلایلش اینه که به نسبت به اینترنت وابستگی کمتری داره ولی حتما نیازه.
میشه گفت نسل قبل تو ایران ایکس باکس رواج بیشتری داشت نسبتا ولی این نسل نوبت سونی هست. این نظر منه.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

Os كه مهم نيس:dولي چند تا فيلم ديدم دوستام هم ميگن x1 تا امروز مطمعن بودم رو پي اس ولي شك دارم الان
يكيم من تو كيش پي اس خريدم ولي واسم چشمك زد :d ولي برگر دوندم ميترسم

دسته كدوم واسه تو راحت بود دستت بزرگه؟
ممنون
از من میپرسی میگم پی اس. از چی میترسی؟ خرابی؟ نترس باو خراب نمیشه

One كمي ساكت تر و خنك تره ولي مهم نيس دسته هم دستم نگرفتم ميگن one راحت تره ولي نميدونم تا امروز نضرم رو پي اس٤ بود ولي چند تا فيلم ديدم نضرم عوض شد واسه تو دسته كدوم راحت تر بوود ممنون
من با دسته One راحت ترم. به نظرم هم متریال به کار رفته توی ساختش با کیفیت تره و هم با نحوه چیدمان دکمه ها و آنالوگ ها راحت ترم. دکمه های Options و Shareـه گیم پدِ PS4 به شکل احمقانه ای بد هستن و خیلی اذیت میکنن. آنالوگ ها هم به نظر من اصلاً برای بازیهای شوتر جاشون مناسب نیست و باید مثل دسته One میبودن. ولی به نظرم فُرم دسته PS4 بهتره، به اندازه دسته One بزرگ نیست، سبک تره و بعد از چند ساعت بازی کمتر خسته میشی. تریگرها و بامپرهای دسته PS4 رو هم ترجیح میدم. ولی در کل هر دو دسته خوب هستن، جفتشون بعد از کلی تحقیق و بررسی ساخته شدن و میشه گفت از همه پدهای متفرقه توی بازار یه سر و گردن بالاتر هستن. فراموش نشه که اون تاچ پد دسته PS4 هم باعث میشه توی بعضی بازیها بشه کارای باحالی باهاش کرد و همچنین خروجی صدای مستقیم داره که راحت میشه هدفون رو بهش وصل کرد و صدا رو از دسته دریافت کرد.

One كمي ساكت تر و خنك تره ولي مهم نيس دسته هم دستم نگرفتم
ميگن one راحت تره ولي نميدونم
تا امروز نضرم رو پي اس٤ بود ولي چند تا فيلم ديدم نضرم عوض شد واسه تو دسته كدوم راحت تر بوود
ممنون
من با هر دو دسته کار کردم
از نظر راحتی دسته PS4 احساس بهتری بهت میده
در عوض دسته ONE شک های ناحیه ای و بهتری داره ولی یه مقدار سنگین تر هست
در عوض دسته PS4 از SIXAXSIS پشتیبانی میکنی و اسپیکر و تاچپد و لابت بار روی دسته داره

- - -ویرایش - - -

اینم اضافه کنم که کیفیت ساخت و روکش انالوگ های ONE خیلی بهتر هست

در مورد کیفیت کنسول
من دیروز 7 ساعت مدام با xbox one دوستم بازی کردم.یک چیزی که نظرم رو خیلی جلب کرد ، اون هواکش بزرگ روی بدنه بود.به دوستم گفتم من وقتی این هواکش رو میبینم احساس امنیت میکنم که کنسول ذره ای اضافه گرم نمیشه.
قسمت نشد تاحالا ps4 رو از نزدیک بررسی کنم.فقط تو گیم نت بازی کردم.که صاحب گیم نت هم حسابی بهم ضد حال زد (قبلا گفته بودم).
الان دقیقا پول خرید یک ps4 ریجن 1 رو گزاشتم کنار ولی میترسم از خرید کردن.بدبختی ما هم واسه اینه که اگه کنسول مشکلی داشته باشه هیچ واحد نمایندگی رسمی تو این کشور نیست که ادم بره بقشون رو بگیره.فقط ما میمونیم و مغازه دار.دیگه ادامه ندم بهتره
:|
پول رو گذاشتی کنار بعدشم میترسی؟!

اگه ترس از این داری که خراب شه شاید دستگاه های تولید اینده هم خراب باشن...

در کل بهت بگم تا حالا که نخریدی چیزی از دست ندادی...

بازی های در شأن ps4 در راه هستن

با سلام دوستان من دیروز یه PS4 خریدم و بعدش یه اکانت ساختم زیاد هم وارد نیستم کشور رو united states انتخاب کردم زبان رو هم انگلیس شهر و ایالت رو هم هردوتا رو فلوریدا انتخاب کردم حالا اگانت من اروپاست یا امریکا ؟

سلام دوستان من اگه شانس یار کنه منم کنسول فردا به دستم میرسه:wow:
میخوام plus card یک ساله بگیرم
فقط تو 2 راهی افتادم برای ساختن اکانت :
1-از یک طرف دوست دارم ریجن دستگاهم با اکانتم یکی باشه یعنی ریجن 1(میدونم تفاوتی نداره ولی من همینجوری دوست دارم احساس منظمی میکنم:d:d:d )
همچنین شنیدم بخش انلاین بازی The last of us ریجن 1ش مثل 2 سانسور نشدست(خونریزی بیشتر و قظع شدن عضو بدن\m/\m/\m/)
2-از طرف دیگه شنیدم استور اروپا یا همون ریجن 2 خیلی بهتر و سرویس پلاس بازی های مجانی خوب بیشتری میده
نظرتون چیه؟
ممنون

با سلام دوستان من دیروز یه PS4 خریدم و بعدش یه اکانت ساختم زیاد هم وارد نیستم کشور رو united states انتخاب کردم زبان رو هم انگلیس شهر و ایالت رو هم هردوتا رو فلوریدا انتخاب کردم حالا اگانت من اروپاست یا امریکا ؟

امریکا. کشوری که انتخاب کردی مهمه، نه زبان.

منظورتون رو نفهمیدم.:biggrin1:
یعنی برم psx رو کامل اجرا کنم بعد پروکـسی هارو بزارم تو PS4 ؟

خسته نباشی :دی
بله که باید اول PSX Downloader اجرا شه :دی
میخوای کامپیوتر و کنسول رو با هم شبکه کنی ها :دی
تازه بعد از این که پراکــــــسی رو روی کنسول ست کردی، فقط در حالی میشه با کنسول به نت وصل شد، که PSX D توی کامپیتور اجرا باشه و به محض این که برنامه بسته شه، کنسول هم نمیتونه به نت دسترسی داشته باشه. واسه همین، وقتی کارت با برنامه تموم شد، تنظیمات اینترنت کنسول رو به حالت دیفالت و بدون پراکـــــسی برگردون که دوباره بدون نیاز به PSX D بتونی به نت وصل شی.

سلام
اگه یه بازی رو که ریجن 1 هست تا یه جاهایی پیش بری میشه ادامه بازی رو با ریجن 2 همون بازی انجام داد؟ منظورم اینه که سیوها و تروفیها کار میکنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or