هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سرعتت پاینه!
ساعت های بعد دانلود رایگان (حدود ۸ -۹) هم تست کنی بد نیست
حالا اگه وصل شی هم به مشکل بر میخوری...
پینگت چنده؟!

واسه من نامحدوده سرعت شب فرقی نمیکنه
پینگم توی سرور های ایرانیه کانتر بین 50 تا 70 هست
شب هم امتحان کردم نشد ولی چند نفر میگن باید چند بار پشت سرهم امتحان کنی موقعی که خلوته

سلام
دوستان تو این اپدیت جدیدای کنسول، حساسیت کلیدهایه تاچ رو کنسول کم تر شده؟؟
اخه قبلا با نوک انگشت میزدی عمل میکردن،اما الان باید انگشتت تمام کلید رو پوشش بده تا کار کنه،( البته اینجوریشو بهتره)
خواستم بدونم مال شماهام اینجوری شده؟؟

من گرفتم با تصویر و صدا ولی کیفیتش خیلی پایینه و ترجیح دادم رو همون Tv بازی کنم ...

(کابل hdmi بهvga) یعنی از کیفیت مانیتور که وقتی با pc بازی میکنیم هم کمتر میشه؟؟یا نه کیفیت مانیتور رو داره؟
تبدیلش رو از کجا گیر بیارم ؟چه قدر هست؟یه جا دیدم میگفت 85 تومن گفت کیفیتش خوبه

دوستان برادران لطفا شما را به خدا اين محصول رو ببينيد .. اگه ميشناسيد جايي داره بگيد من بخرم يا اگه خودتون داريد 10 برابر قيمت بازار ازتون ميخرم چون تو شهره ما اينو ندارن و خيلي واسم مهمه
لطفا برين تو اين لينك ببينيد مرسي هركي سراغ داشت يه زنگ بزنه 09376808856

Tritton G6 Adaptor

دوستان برادران لطفا شما را به خدا اين محصول رو ببينيد .. اگه ميشناسيد جايي داره بگيد من بخرم يا اگه خودتون داريد 10 برابر قيمت بازار ازتون ميخرم چون تو شهره ما اينو ندارن و خيلي واسم مهمه
لطفا برين تو اين لينك ببينيد مرسي هركي سراغ داشت يه زنگ بزنه 09376808856

Tritton G6 Adaptor
گشتم نبود نگرد نیست!
من قدیما که ورودیهایه کامپونت و hdmi مد نشده بود،دربدر دنبالش بودم، اخر مجبور شدم rf بخرم، که اونم خوب کار نمیکرد!!!

گشتم نبود نگرد نیست!
من قدیما که ورودیهایه کامپونت و hdmi مد نشده بود،دربدر دنبالش بودم، اخر مجبور شدم rf بخرم، که اونم خوب کار نمیکرد!!!

اين براي صدا داداش اون s video وصل ميه به هدستم اون فيش سبز تنش هم ميخوره به خروجيه هدست تلوزيون

سلام دوستان:
یه سوالی میخوام بپرسم که شاید مبتدیانه باشه شرمنده :
اگه بخوام از طریق خود ps4 بازی مثلا فیفا15 رو بخرم چه چیزهایی رو لازم دارم؟مثلا نوع اکانت و نوع کارت چی باشه؟با ویزاکارت میشه خرید؟اکانتم مال آمریکاست باید عوض کنم یا میشه؟اگه لطف کنید توضیح دقیقی یا آموزش خرید با خود دستگاه رو بذارید ممنون میشم

سلام دوستان:
یه سوالی میخوام بپرسم که شاید مبتدیانه باشه شرمنده :
اگه بخوام از طریق خود ps4 بازی مثلا فیفا15 رو بخرم چه چیزهایی رو لازم دارم؟مثلا نوع اکانت و نوع کارت چی باشه؟با ویزاکارت میشه خرید؟اکانتم مال آمریکاست باید عوض کنم یا میشه؟اگه لطف کنید توضیح دقیقی یا آموزش خرید با خود دستگاه رو بذارید ممنون میشم
psn card مربوط به ریجنت رو میخوای همین. مثلا اکانت 1 هست برای امریکا کارت psn مثلا 50 دلاری امریکا رو میخری و کدش رو توی store میزنی و همون لحظه به حساب وارد میشه و بعد میتونی بخری. به همین راحتی .

سلام بلاخره یه راه قطعی نیومد برای حل مشکل please wait ??من هر کاری کردم درست نشد(dns,kerio,با کابل لن,اینترنت موبایل,....)اینترنتم هم مخابراته 256 نامحدود صبح زود (ساعت6و7) هم امتحان کردم نشدبرای کسایی که شد با چه اینترنتی رفتین؟با شاتل 100% میشه؟
با ۲۵۶ تا هیچ وقت نمیتونی بسازی چون سرعت دانلودش برای مخابرات ۳۲ کلیوبایت که خیلی پایینه برو یدونه ۱ مگ بگیر ۱ ماهه یعد بساز یا از اینترنت دیگه که سرعتش بالاتره

سلام !
یه سوال دارم ! من اکانتم پلاس داره الان اکانتم رو از پریمری دی اکتیو کردم و ایمیل و پسورد رو دادم به دوستم و اکانت منو اونجا فعال کرد و زده که Primary بشه !
حالا وقتی با اکانت خودش میخواد بازی برای پلاس Free رو دانلود کنه میگه باید پلاس باشی ! در صورتی که انلاین بازی میکنیم باهم ! چیه قضیه؟

دوستان لطف کنن آدرس مکان معتبر برای خرید اینترنتی کنسول بهم معرفی کنن تا ما هم صاحب یک دستگاه کنسول آکبند شیم
پیشا پیش تشکر میکنم

دوستان لطف کنن آدرس مکان معتبر برای خرید اینترنتی کنسول بهم معرفی کنن تا ما هم صاحب یک دستگاه کنسول آکبند شیم
پیشا پیش تشکر میکنم

پیشنهاد می کنم حضوری از پشت شهرداری بگیرید اگه تهران هستید ، فقط من خودم یادم رفت شما حواست باشه که بهشون بگی جلوی چشمانت پلم جعبه رو باز کنند ، بازی هم کلا نخر نامردا بازی به من دادند 180 هزار اینجا بچه ها زدند 90 هزار و...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or