saeed_sg
کاربر فعال
تا جایی که میدونم . اونی که روی پی سی و لبتاپ هست خروجی هستن و برعکس عمل نمیکنن. ضمنا شما بهترین چیز رو داری. یعنی مانیتورت دوتا ورودی داره که خیلی عالیه.کسی نظری نداشت؟
تا جایی که میدونم . اونی که روی پی سی و لبتاپ هست خروجی هستن و برعکس عمل نمیکنن. ضمنا شما بهترین چیز رو داری. یعنی مانیتورت دوتا ورودی داره که خیلی عالیه.کسی نظری نداشت؟
کسی نظری نداشت؟
سلام عزیزسلام دوستان
2 تا سوال داشتم
1-ریجن پیشنهادی شما واسه خرید کنسول 1 یا 2 ؟
2-کدام قسمت جعبه کنسول باید نگاه کنم که بفهمم کنسول ساخت سری جدید 2014 ؟
ممنون
فلش رو میزنی .با سلام
میگم من کلی اسکرین شات از بازی اخرین ما گرفتم. بعد الان فلش بزنم ، وقتی فلش را خواند تو کدام قسمت میاد و چطوری باید عکس ها را بریزم روی فلش؟ تا حالا امتحان نکردم
فک کنم اینطوری از این کارت capture و یا usb stream ها میخوای که راحت بشه بین 2 سوییچ کردکسی نظری نداشت؟
فقک کنم از روی درجه سنی چاپ شده بشه فهمید اگر هست روش.سلام.از روی دیسک بازی میشه ریجنش رو فهمید ( فقط خود دیسک)؟ دسته ps4 رو مشکلی نداره با کامپیوتر شارژ کنیم؟ اگه میشه چطور بفهمم که شارژش فول شده؟ ممنون
اینجور درخواست ها که آدرس رو برام پ.خ کنید و اینا ممنوعه((داخل این تاپیک فقط)) واسه همینه بچه ها جواب ندادن. شما هم عضو تازه ای نمیدونستی. یه سر قوانین رو بخونممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام دوستان
2 تا سوال داشتم
1-ریجن پیشنهادی شما واسه خرید کنسول 1 یا 2 ؟
2-کدام قسمت جعبه کنسول باید نگاه کنم که بفهمم کنسول ساخت سری جدید 2014 ؟
ممنون
ثابت میمونهدوستان وقتي دستگاه روي حالت استندباي هست چراغ نارنجي رنگ بايد ثابت باشه يا چشمك زن؟
ممنونم دوست عزیز درایو از کجا دانلود کنم؟۱. کابل رووصل میکنید
۲. تو اینترنت یه درایور هست، اون رو دان میکنید.
۳. وارد بازی میشوید
۴. لذت میبرید
من با شاتل از ساعت 8صبح تا 12 راحت کار میکنم البته تنها مشکلم ساخت ایدی که پلیز ویت میده وگرنه تو تمام ساعتا میتونم استور یا بقیه موارد وصل بشم فقط ساخت ایدی مشکلم هست که همون ساعتی که گفتم دیگه پلیز ویت نمیدهسلام بلاخره یه راه قطعی نیومد برای حل مشکل please wait ??
من هر کاری کردم درست نشد(dns,kerio,با کابل لن,اینترنت موبایل,....)
اینترنتم هم مخابراته 256 نامحدود صبح زود (ساعت6و7) هم امتحان کردم نشد
برای کسایی که شد با چه اینترنتی رفتین؟با شاتل 100% میشه؟
driver خاصی ندارهممنونم دوست عزیز درایو از کجا دانلود کنم؟
سرعتت پاینه!منم دقیقا مشکلم همون please wait هست
چه ساعتی رفتین حل شد؟