هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام.از روی دیسک بازی میشه ریجنش رو فهمید ( فقط خود دیسک)؟ دسته ps4 رو مشکلی نداره با کامپیوتر شارژ کنیم؟ اگه میشه چطور بفهمم که شارژش فول شده؟ ممنون

الان مانیتور کنسول و pc واسه من یکیه هی مجبورم با دکمه خود مانیتور (دکمه source) تصویر دریافتی از این دوتا رو تغییر بدم، عملا نمیتونم همزمان استفاده کنم

میخوام بدونم راهی هست که بشه مثلا کنسول رو با کابل hdmi به کارت گرافیک pc وصل کنیم و بعدش با کیبور تصویر مانیتور رو بین این دوتا جابجا کنیم؟؟؟

سلام دوستان یکی از این فروشگاه ها می گفت می تونه یکاری کنه بدون دیسک هم بازیا بیاد راسه ؟؟یانه؟؟هکی چیزی یه رسمیه؟:-/

آره راسته
ولی چیزه عجیبی نیست
از روش شیرینگ استفاده میکنند
با یک اکانت psn یک بازی رو میخرند بعد اون اکانت رو بین 2 نفر به اشتراک میگذارند

سلام دوستان یکی از این فروشگاه ها می گفت می تونه یکاری کنه بدون دیسک هم بازیا بیاد راسه ؟؟یانه؟؟هکی چیزی یه رسمیه؟:-/

احتمالا نارسیس رایانه رو میگی ! :أِ نه هکی نیست و تا اونجایی که من میدونم بازی رو میدن بهت بعد از استور باید دانلودش کنی اگر اشتباه نکرده باشم ... یا اینکه به صورت اشتراک و شیر کردن بازی رو میدن به مشتری ها !

تو این لینک یه صحبتهایی در مورد آینده نزدیک هک ps4 شده.
میتونین نظرتون رو بگید درسته یا نه؟ و توضیح هم بدید.
ممنون.

قدیمیه 2/3 ماه پیش همینجا بحثش بود
هر خبر موثقی در مورد هک شدن کنسول های نسل جدید وجود نداره فعلا

نه عزیز شایعه نبوده کاملا هک شده و ما امروز داریم خیلی راحت بازی ها رو ۲۰۰۰۰۰ تومن می‌خریم.:d

کنسولت رو کجا هک کردی خوش بحالت , این جایی که من هک کردم بازی هارو با 230 تومن میچپونند بهمون.حالا باز تو هکرت خوب بوده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or