هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

در مور بازی انلاین توضیح میدید چطوریاست؟
مثلا پیدا کردن دوستان ایرانی راحته؟
با داشتن ایدی یه نفر کافیه تا بشه راحت اونو تو نت پیدا کرد و با اون مثلا بازی فوتبال کرد؟
میشه تو بازیها با هم راحت صحبت کرد از طریق هدست؟
و اینکه هدف اصلی کنسول بازی انلاین هست
میشه بگید برای انلاین بازی کردن باید چقدر هزینه کرد؟مثلا خرید پلاس چقدر هزینش هست؟

مثل آب خوردن می تونی ایرانی پیدا کنی...چند نفر رو از همین بازی سنتر و تاپیک بازی مورد نظر ادد میکنی...بعد وارد پروفایل اون شخص میشی و کل فرندهاش رو میبینی و میتونی اون کسانی که بازی مد نظرت رو بازی می کنند به لیست فرند های خودت اضافه کنی...به سرعت تعداد میره بالا فیفا بازا به قدری زیادند که از سرو کولت میرند بالا...به راحتی میتونی با فرند مدنظرت فیفا بازی کنی
شما دو راه برای پلاس شدن داری:
1- مثلا دلار یا پوند شارژش کنی اکانت رو سپس پلاس رو از طریق استور خود کنسول یا سایت سونی بخری(این روش با صرفه تر هست)
2-مستقیما کد پلاس رو بخری و از طریق سایت سونی یا استور خود کنسول وارد و پلاس کنی اکانتت رو
کدها از یک ماهه تا 1 ساله پیدا میشن...تو نت سرچ کنی به وفور پیدا میکنی

دوستان من هنوز نفهمیدم بالاخره این اینترنت 512 مخابرات کافی هست یا نه؟خواهشا پاسخ بدید.مرسییییییی

بنده پیشنهاد میدم نامحدود 2024 از شرکت خصوصی گرفتید ، اگه از مخابرات این اینترنتی که میگی گرفتی به مشکل برخوردی نگی یه نامردی پیدا نشد قبلش به ما بگه ، سرعت بالا از شرکت خصوصی بگیر

هرکس جواب این سوال رو میدونه بگه من یه بازی رجین دو دارم برا پی اس سه
میخوام آنلاین بزنم رجین اکانتم امریکا هست میخوام کد آنلاین بازی رو بخرم میشه همچین حرکتی یا باید بازی رجین یک بگیرم؟
اگر اون بازی رو دیجیتالی بخرم رجین یک رو کد داره خودش؟
که نیاز به خرید بازی رجین یک بصورت فیزیکی از دوباره و احتمالا کد نباشه یه بار بازی رو کامل بخرم دانلود کنم
و اینکه میشه بازی پی اس سه رو بصورت دیجیتالی رو 4 خرید؟

درود یه سوالی چطور میتونم کسیا ادد کنم توی psn؟؟؟
توی منو قسمت فرند کلیک کن بعد گزینه اول سرچ ای دی بروی ای دی دوست را پیدا کن بعد برو توی پروفایلش اددش کن

- - -ویرایش - - -

سلام،کسایی که Destiny رو خریدن با نت -مخابرات-512 می تونن بازی کنن؟اگه بشه که از فردا میریم تو کارش...با تشکر،
من با ۲۵۶ مخابرات انلاین بازی میکنم ولی اون بازی که میگی را امتحان نکردم

سلام دوستان
دمو بازی فیفیا 15 را گذاشتم واسه دانلود ولی کنسول خاموش شده بود چطوری میتونم گزینه خاموش شدن اتوماتیک کنسول را OFF کنم؟
ممنونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or