هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان
یه سوال
کنسول سونی از وای فای پشتیبانی میکنه یا خیر؟
چون در منزل ما مودم وای فای هست میشه از طریق اون اینترنت رو به کنسول رسوند یا خیر و یا حتما باید از طریق کابل شبکه کنسول رو به مودم وصل کرد؟
و اینکه برای بازی انلاین در صورت ارتباط از طریق وای فای میشه بازیهای انلاین رو انجام داد یا خیر؟
با تشکر

سلام دوستان
یه سوال
کنسول سونی از وای فای پشتیبانی میکنه یا خیر؟
چون در منزل ما مودم وای فای هست میشه از طریق اون اینترنت رو به کنسول رسوند یا خیر و یا حتما باید از طریق کابل شبکه کنسول رو به مودم وصل کرد؟
و اینکه برای بازی انلاین در صورت ارتباط از طریق وای فای میشه بازیهای انلاین رو انجام داد یا خیر؟
با تشکر
بله wifi داره عزیز .
از طریقه lan cable هم میشه مشکلی نداره.

سلام دوستان این ریجن های مختلف دستگاه اینجور که میگن فرقی از نظر سخت افزاری نمیکنه پس برای چیه؟و اینکه بازی ها هم ریجن مختلف دارند؟اگه دارند مثلا برای دستگاه ریجن 2 باید بازی ریجن 2 خرید حتما و بازی ریجن های دیگه رو نمیخونه؟یه سوال دیگه هم بازی های ps3 رو نمیشه گذاشت تو ps4 بازی کرد؟

سلام دوستان این ریجن های مختلف دستگاه اینجور که میگن فرقی از نظر سخت افزاری نمیکنه پس برای چیه؟و اینکه بازی ها هم ریجن مختلف دارند؟اگه دارند مثلا برای دستگاه ریجن 2 باید بازی ریجن 2 خرید حتما و بازی ریجن های دیگه رو نمیخونه؟یه سوال دیگه هم بازی های ps3 رو نمیشه گذاشت تو ps4 بازی کرد؟

ریجن ها برای دسته بندی های جغرافیایی مختلف هستن یجن یک برای آمریکا ریجن دو اروپا و... بازی ها هم ریجن های مختلف دارن ولی نیازی به یکی بودن ریجن کنسول و بازی نیست.

بازی های 3 هم به 4 نمیخوره.

ریجن ها برای دسته بندی های جغرافیایی مختلف هستن یجن یک برای آمریکا ریجن دو اروپا و... بازی ها هم ریجن های مختلف دارن ولی نیازی به یکی بودن ریجن کنسول و بازی نیست.

بازی های 3 هم به 4 نمیخوره.
ممنون عزیز
از کجا میشه فهمید دستگاه اصله و دسته و وسایلش تقلبی نیست؟

سلام دوستان
اینترنت 512 مخابرات جواب بازی انلاین میده؟
و یه سوال دیگه:بره انلاین بازی کردن به جز خرید بازی باید چه کارکنیم و چی لازمه؟
سرعت ربطی به بازی آنلاین نداره به اون صورت.پینگ مهمه که من با پینگ مخابرات به بهترین نحو بازی میکنم.

سرعت ربطی به بازی آنلاین نداره به اون صورت.پینگ مهمه که من با پینگ مخابرات به بهترین نحو بازی میکنم.
یعنی من با اینترنت 512 مخابرات برای اجرای انلاین بازیهایی مثل destiny به مشکل برنمیخورم؟بعد یه سوال دیگه واسه انلاین بازی کردن باید پلاس بخریم؟

در مور بازی انلاین توضیح میدید چطوریاست؟
مثلا پیدا کردن دوستان ایرانی راحته؟
با داشتن ایدی یه نفر کافیه تا بشه راحت اونو تو نت پیدا کرد و با اون مثلا بازی فوتبال کرد؟
میشه تو بازیها با هم راحت صحبت کرد از طریق هدست؟
و اینکه هدف اصلی کنسول بازی انلاین هست
میشه بگید برای انلاین بازی کردن باید چقدر هزینه کرد؟مثلا خرید پلاس چقدر هزینش هست؟

با داشتن ایدی یه نفر کافیه تا بشه راحت اونو تو نت پیدا کرد و با اون مثلا بازی فوتبال کرد؟
میشه بگید برای انلاین بازی کردن باید چقدر هزینه کرد؟مثلا خرید پلاس چقدر هزینش هست؟

خب توی همین انجمنا دوستان ایدی هاشون رو میدن نیاز به پیدا کردن نیست
اره دیگه فقط باید جفتتون یه بازی و آنلاین باشین
پلاس هم یه ساله 185 هست قیمتش

بله.
بله.
بله.
هدف اصلی کنسول بازی آنلاین نیست.
باید واسه آنلاین پلاس بخری ماهانه ۲۰-۲۵ هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or