هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یه سوالی داشتم دوستان
از یک اکانتPLUSE میشه دو نفری استفاده کرد ؟
بازی چه طور؟
مثلا Fifa 15 رو دو نفره خرید و اکانت PLUS رو هم دو نفره بعد هم زما هم انلاین بازی کرد
امکانش هست؟

آخرین ویرایش:
یه سوالی داشتم دوستان
از یک اکانتPLUSE میشه دو نفری استفاده کرد ؟
بازی چه طور؟
مثلا Fifa 15 رو دو نفره خرید و اکانت PLUS رو هم دو نفره بعد هم زما هم انلاین بازی کرد
امکانش هست؟

بله میشه آموزشش در انجمن هست
در ضمن اسمش گلد نیست پلاس هست

سلام‌دوستان میخام چند وقته دیگه پی اس ۴ یا ایکس وان بگیرم..قبلن 360 داشتم...الان میخام یکی از این دو کنسول رو بگیرم..
ولی گیر کردم ک کدوم بهتره.من کنسول رو بیشتر واس بازی انلاین میخام..یعنی نت 512 دارم میخام فوقش چهار تا بازی بگیرم انلاین بزنم.. با این اوضاع بنظرتون کدوم یکی بهتره..بعدش راستی راحت میشه انلاین بازی کرد؟؟ میخام با بازی کن های ایرانی بازی کنم اخه تاحالا انلاین بازی نکردم بلد نیستم.. ...:-) بعدش هزینه ماهیانه هم باید بدم درسته؟؟؟ کلن من ی کنسول میخام واس بازی های چند نفره هم قابلیت مولتیش بالا باشه هم راحت بشه انلاین بازی کرد بنظرتون کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟....
بنظرتون خدایی بگید ارزش داره این کنسول هارو فقط بخاطره انلاین بازی کردن بگیرم؟؟؟
باتشکر:-)

یکی میتونه لطفا معنی رنگ چراغ های دسته ps4 رو بگه؟
نارنجی و ابی و سبز و قرمز نشانه چیه؟
سوال های مربوط به دسته و LED و چگونگی تماشای ویدیو های ضبط شده توسط دکمه Share:

دلیل وجودی LED بر روی دسته ؟

به صورت عمومی بر مبنای 4 دسته که میشه با PS4 به بازی پرداخت LED بر مبنای player اول تا چهارم رنگ های آبی و قرمز و بنفش و سبز به خودش میگیره .

در همین حال به کمک دوربین جدید دسته ها قابل تشخیص هستن به کمک LED و در این حالت با توجه به نشستن افراد کی در حال استفاده از دستگاه هستن محل قرار گیری انها مشخص شده و تصویر بازی با توجه به تقسیم که TV شده برای هر بازیکن در طرفی که بازیکن نشسته قرار میگیره تا بازیکن ها نیازی به عوض کردن دسته نداشته باشن بلکه بتونن به راحتی جابجا بشن .

آیا تغییر رنگ LED دسته طبیعی هستش ؟

بله تغییر رنگ LED دسته طبیعی هستش .

و البته در مواقعی در زمان انجام بازی با توجه به انجام عملی خاص امکان تغییر رنگ LED دسته وجود داره .

آیا میشه LED دسته رو خاموش کرد ؟

خیر LED دسته خاموش شدنی نیست .

آیا میشه رنگ LED دسته رو تغییر داد ؟

به صورت دستی نه اما شما بر مبنای اکانت های که ساختین بر روی دستگاه بر مبنای ترتیب ساخته شدن اکانت ها LED دسته تغییر رنگ میده برای مثال اکانت اول میشه آبی اکانت دوم میشه قرمز و به ترتیب ... .

آیا میشه برای مثلا موقع فیفا زدن رنگ LED دسته 1 قرمزه و دسته 2 رو به آبی تغییر داد ؟

خیر تغییر رنگ دسته ها فقط بر مبنای ترتیب اکانت ساخته شده توسط شما هستش یعنی اگه میخواین رنگ دسته قرمز بشه باید اکانت شماره 2 رو انتخاب کنید برای بازی وگرنه با انتخاب اکانت شماره 1 رنگ دسته شما آبی میشه .

این توضیحات در تاپیک زیر اومده:
http://forum.bazicenter.com/thread85856/

سلام‌دوستان میخام چند وقته دیگه پی اس ۴ یا ایکس وان بگیرم..قبلن 360 داشتم...الان میخام یکی از این دو کنسول رو بگیرم..
ولی گیر کردم ک کدوم بهتره.من کنسول رو بیشتر واس بازی انلاین میخام..یعنی نت 512 دارم میخام فوقش چهار تا بازی بگیرم انلاین بزنم.. با این اوضاع بنظرتون کدوم یکی بهتره..بعدش راستی راحت میشه انلاین بازی کرد؟؟ میخام با بازی کن های ایرانی بازی کنم اخه تاحالا انلاین بازی نکردم بلد نیستم.. ...:-) بعدش هزینه ماهیانه هم باید بدم درسته؟؟؟ کلن من ی کنسول میخام واس بازی های چند نفره هم قابلیت مولتیش بالا باشه هم راحت بشه انلاین بازی کرد بنظرتون کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟....
بنظرتون خدایی بگید ارزش داره این کنسول هارو فقط بخاطره انلاین بازی کردن بگیرم؟؟؟
باتشکر:-)

داداش وقتی که بری پی اس ان بگیری بازی کنی کلا دیگه از بازیهای آفلاین بدت میاد دنیای انلاین یه چیز دیگست واسه همین خیلیها دوست دارن پی اس 4 اصلا هک نشه به نظر من ارزش داره بگیری مگه توی این دورو زمونه چه خوشی برامون مونده که واسه خرید وسیله سرگرمیمون هم تردید کنیم

دوستان اگه دستگاه رو بذاريم روي حالت استندباي كه فقط دانلود كنه تا چن ساعت ميتونه در اين حالت باشه بدون مشكل؟
من ۲۱ ساعت در روز روی حالت استدبای میزاشتم برای دانلود ۳ ساعت خاموش میکردم مشکلی هم پیش نمیومد

سلام دوستان یه سوال دارم میگم که من از وقتی این اپدیت جدید رو نصب کردم همش اتو ایجکت میده باید چیکار کنم ؟ خواهشا جواب بدید
forum.bazicenter.com/thread90730/

- - -ویرایش - - -

سلام بچه یسوال داشتم ایک چطور میشه سیو بازیارو پاک کرد هرچه گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم؟!
وارد SETTING شوید و به بخش App Save Data managment بروید سپس یه گزینه هست نوشته پاک کردن سیو ها روی اون کلیک ک

سلام
یه سوال : برای دانلود از PSN پلاس لازم داریم ؟

نه
برای بازیهای آنلاین PSN پلاس لازم دارید

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان

یه سوال دارم میگم که من از وقتی این اپدیت جدید رو نصب کردم همش اتو ایجکت میده باید چیکار کنم ؟ خواهشا جواب بدید

یک روش جدید

۱ اگر دستگاه روشن است دست خود را روی دکمه پاور بگزارید تا ۲ دفعه صدای بیپ بدید ، ۳۰ ثانیه صبر کنید تا دستگاه کاملا خاموش بشود .

۲ کابل برق کنسول را از پریز برق بیرون بکشید ۳ تا ۵ دقیقه صبر کنید

۳ کابل برق کنسول دوباره به پریز برق وصل کنید

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or