Hamid1377
کاربر سایت
اقا من ps4 ریجن 2 اروپا دارم یه سوال داشتم راسته میگن چون اروپا به ایران نزدیک تره پینگت کم تر تا امریکا؟[/QUOTE
هیچ کس نبود؟
رجین کنسول چه ربطی به پینگ داره؟اگر اینجوری باشه که نیست رجین 3 پس پینگش چنده؟
اقا من ps4 ریجن 2 اروپا دارم یه سوال داشتم راسته میگن چون اروپا به ایران نزدیک تره پینگت کم تر تا امریکا؟[/QUOTE
هیچ کس نبود؟
رجین کنسول چه ربطی به پینگ داره؟اگر اینجوری باشه که نیست رجین 3 پس پینگش چنده؟
ربطی به ریجن نداره به هر سرور نزدیک تر (پینگت بهتر) باشه وصل میشهاقا من ps4 ریجن 2 اروپا دارم یه سوال داشتم راسته میگن چون اروپا به ایران نزدیک تره پینگت کم تر تا امریکا؟[/QUOTE
هیچ کس نبود؟
یه سوالی داشتم دوستان
از یک اکانتPLUSE میشه دو نفری استفاده کرد ؟
بازی چه طور؟
مثلا Fifa 15 رو دو نفره خرید و اکانت PLUS رو هم دو نفره بعد هم زما هم انلاین بازی کرد
امکانش هست؟
یکی میتونه لطفا معنی رنگ چراغ های دسته ps4 رو بگه؟
نارنجی و ابی و سبز و قرمز نشانه چیه؟
سلامدوستان میخام چند وقته دیگه پی اس ۴ یا ایکس وان بگیرم..قبلن 360 داشتم...الان میخام یکی از این دو کنسول رو بگیرم..
ولی گیر کردم ک کدوم بهتره.من کنسول رو بیشتر واس بازی انلاین میخام..یعنی نت 512 دارم میخام فوقش چهار تا بازی بگیرم انلاین بزنم.. با این اوضاع بنظرتون کدوم یکی بهتره..بعدش راستی راحت میشه انلاین بازی کرد؟؟ میخام با بازی کن های ایرانی بازی کنم اخه تاحالا انلاین بازی نکردم بلد نیستم.. ...:-) بعدش هزینه ماهیانه هم باید بدم درسته؟؟؟ کلن من ی کنسول میخام واس بازی های چند نفره هم قابلیت مولتیش بالا باشه هم راحت بشه انلاین بازی کرد بنظرتون کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟....
بنظرتون خدایی بگید ارزش داره این کنسول هارو فقط بخاطره انلاین بازی کردن بگیرم؟؟؟
باتشکر:-)
من ۲۱ ساعت در روز روی حالت استدبای میزاشتم برای دانلود ۳ ساعت خاموش میکردم مشکلی هم پیش نمیومددوستان اگه دستگاه رو بذاريم روي حالت استندباي كه فقط دانلود كنه تا چن ساعت ميتونه در اين حالت باشه بدون مشكل؟
forum.bazicenter.com/thread90730/سلام دوستان یه سوال دارم میگم که من از وقتی این اپدیت جدید رو نصب کردم همش اتو ایجکت میده باید چیکار کنم ؟ خواهشا جواب بدید
وارد SETTING شوید و به بخش App Save Data managment بروید سپس یه گزینه هست نوشته پاک کردن سیو ها روی اون کلیک کسلام بچه یسوال داشتم ایک چطور میشه سیو بازیارو پاک کرد هرچه گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم؟!
سلام
یه سوال : برای دانلود از PSN پلاس لازم داریم ؟
سلام دوستان
یه سوال دارم میگم که من از وقتی این اپدیت جدید رو نصب کردم همش اتو ایجکت میده باید چیکار کنم ؟ خواهشا جواب بدید