بانه؟سلام.
نمیدونم اینو باید اینجا بپرسم یا "قیمت به روز PS4":
بانه برا خرید PS4 خوبه ؟
از من میشنوی نگیر
والا من رو گوشی یه رکبی از این ملت خوردم که تا عمر دارم یادم نمیره!
بانه؟سلام.
بانه برا خرید PS4 خوبه ؟
سلام.
بانه برا خرید PS4 خوبه ؟
فعلاً اصلاً نميشه اكانت جديد psn ساخت
مسخره بازي سوني شروع شده!!
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
امکانش فعلا نیست.این تصویر پشت زمینه کنسول رو چه جوری میتونم عوض کنم؟
آپدیت جدید اومد 1.76
در حال دانلود از طریق کنسولم
دیشب از طریق وب براوزر گوشی یه اکانت ژاپن ساختم و حدودای ساعت 2 تونستن با یک یوزر لاگین کنم. قبلا لاگین مشکل نداشت ولی الان رو please wait میمونه که تو ساعتهای مختلف تست کنید میشه.
درضمن برای ساخت اکانت با گوشی هم از گوگل کروم استفاده کردم و مترجم گوگل کلی بهم حال داد و رو خود کنسول هم با بزنامه Cam dictionary به راحتی جملات ژاپنی رو ترجمه کردم! عجب برنامه ایه... کافیه با دوربین روی جمله حتی ژاپنی یه اشاره کنی تا جمله رو ترجمه کنه! تو استورشونم یه دوری زدم جالب بود.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
دوستان نمیدانم میدانید یا نه دستگاه ps4 ما ی کدی داره که از ریجن ها مهمتره که باعث کلاه برداری ی عده شده...من 6 ماه میشه ps4 خریدم و برا من uk 1003a است chu دستگاه...
و برا دوستم 1004a خریدم که باز برا ریجن 2 اما برا خاورمیانه میاد...در واقع استرالیا هم ریجن 2 و حتی آفریقا...و آمریکا 1001a هست و ژاپن 1000a و این ریجن ها مسخره بازیه تو خرید دستگاه خواستم بگم که ما بازیامونو بسشتر از دبی وارد میکنن و ریجن 2
این سایتم برید نگاه کنید به دوستانتون بگین هر وقت دستگاه خریدن بیشتر به chu جعبع بیرون و جعبه داخل و روی دستگاه که حتی وجود داره دقت کنن...
تو توپخانه به مردم به اسم ریجن 2 پک 1000a میفروشن یا خیلی جاها..........برید تو سایت نگاه کنید
http://www.psdevwiki.com/ps4/SKU_Regioning
- - -ویرایش - - -
دوستان نمیدانم میدانید یا نه دستگاه ps4 ما ی کدی داره که از ریجن ها مهمتره که باعث کلاه برداری ی عده شده...من 6 ماه میشه ps4 خریدم و برا من uk 1003a است chu دستگاه...
و برا دوستم 1004a خریدم که باز برا ریجن 2 اما برا خاورمیانه میاد...در واقع استرالیا هم ریجن 2 و حتی آفریقا...و آمریکا 1001a هست و ژاپن 1000a و این ریجن ها مسخره بازیه تو خرید دستگاه خواستم بگم که ما بازیامونو بسشتر از دبی وارد میکنن و ریجن 2
این سایتم برید نگاه کنید به دوستانتون بگین هر وقت دستگاه خریدن بیشتر به chu جعبع بیرون و جعبه داخل و روی دستگاه که حتی وجود داره دقت کنن...
تو توپخانه به مردم به اسم ریجن 2 پک 1000a میفروشن یا خیلی جاها..........برید تو سایت نگاه کنید
http://www.psdevwiki.com/ps4/SKU_Regioning