هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوست عزیز بله مطمین هستم

ریجن 2 اروپا با 4A یا 4B برای سال 2014 هست.

شما برو پشت دستگاه رو ببین یا عکس واضح بگیر اینجا بزار بهت بگم

پس چطوری بعضی ها که PS4 میخرن تو تاپیک قیمت PS4
مینویسن خریدم با تاریخ ساخت آوریل 2014 ! یعنی ماه تولیدش رو از کجا میفهمن ؟
یا بعضی ها که قیمت میذارن تو تاپیک ، ماهی که کنسول ساخته شده هم میگن بعد میگن فلان قیمت !

پس چطوری بعضی ها که PS4 میخرن تو تاپیک قیمت PS4
مینویسن خریدم با تاریخ ساخت آوریل 2014 ! یعنی ماه تولیدش رو از کجا میفهمن ؟
یا بعضی ها که قیمت میذارن تو تاپیک ، ماهی که کنسول ساخته شده هم میگن بعد میگن فلان قیمت !

دوست عزیز این چیزی که من گفتم فقط در مورد ریجن 2 اروپا صدق می کند و برای ریجن 1 کاملا واضح ماه و سال ساخت را زده است.

دوستان پي اس ان دوتا اکانت من ترکيد! واردش که ميشم حتي تاريخ تولد هم درست ميزنم توي گم کردن پسورد ميگه اشتباهه! براي شمام همچين شده؟ يه دفعه از پي اس انم خارج شد!
رااستي يک گروه توي پي اس 4 داشتيد منو لطفا اد کنيدAm1rh57

دوستان پي اس ان دوتا اکانت من ترکيد! واردش که ميشم حتي تاريخ تولد هم درست ميزنم توي گم کردن پسورد ميگه اشتباهه! براي شمام همچين شده؟ يه دفعه از پي اس انم خارج شد!
رااستي يک گروه توي پي اس 4 داشتيد منو لطفا اد کنيدAm1rh57
حتما اشتباه میزنی که قبول نمیکنه
باید به سونی بگی برات ریست کنه اگر Pass رو نمیدونی نهایتا.

میخوام با ساپورت سونی تماس بگیرم چه جوری باید انجام بدم میرم لینک زیر
https://support.us.playstation.com/app/chat/chat_launch/request_source/2
میگه
Chat hours are listed below. Monday - Sunday: 05:00 AM - 12:00 AM PDT

It is currently Sunday, Aug. 31, 2014 05:32 AM PDT

چه ساعتی میشه به وقت ایران من باهاشون حرف بزنم

سلام علیک

آقا من به همین زودیا میخوام به جمع شما PS4 بازان گرامی بپیوندم فقط اینکه چند تا سوال بازم برام پیش اومد:

تاریخ ساخت بهتره مال 2014 باشه یا 2013؟؟؟

بعد اینکه با گارانتی بخرم یا بی گارانتی؟؟؟

اینا رو اگه ممکنه زود به من جواب بدید

با تشکر فراوان

سلام علیک

آقا من به همین زودیا میخوام به جمع شما PS4 بازان گرامی بپیوندم فقط اینکه چند تا سوال بازم برام پیش اومد:

تاریخ ساخت بهتره مال 2014 باشه یا 2013؟؟؟

بعد اینکه با گارانتی بخرم یا بی گارانتی؟؟؟

اینا رو اگه ممکنه زود به من جواب بدید

با تشکر فراوان
تولید سال ۲۰۱۴ قطعا بهتره.
گارانتی تقریبا معنایی نداره تو ایران البته مغازه های با انصافی به ندرت پیدا میشن که واقعا به گارانتی عمل کنن.(اگه پیدا کردین بگین بزاریم تو موزه به عنوان آخرین نمونه از فروشندگان با انصاف دی: )

میشه توضیح بدی چجوری میشه این کارو کرد ؟ فیفا lan support داره دیگه ؟
نمیدونم من که بازیش رو ندارم اما همه بازیا lan ندارن . اگه داشته باشه توی همون قسمته multi اینا باید باشه .
هیچی باید دو کنسول رو بهم لینک کنید با کابله لن.

اقا من دارم دیوونه میشم 3 روز پیش مثل چی رفتم تلو زدم همه چی خوب حالا 2 روزه کلا این Please Wait دست از سر ما بر نمیداره !
همه جا میاد ! اکانت که عمرا ساین این نمیشه رو همین please میمونه ! با اکانت ریجن 1 هم که نمیتونم برم بازی کنم چون باید دانلود کنی ! چیکار کنم من ؟
100 بار تنظیمات dns تغییر دادم کنسولو ریست دیفالت کردم مودمو از اول تنظیم کردم ! درست نمیشه !
اینترنتم مخابرات ه 1 مگ ه ! به اینا زنگ بزنم کاری میتونن کنن برام؟ یه مدتی پینگم با سرور خارج 120 اینا بود الان یه 1 ماهه رفته رو 200 !

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم این ارورها مربوط به چی هستن
تمام این ارورها موقعی پیش امدن که یه عان دیدم ps4 دوستم روشن نشد و اول صفحه یه نوشته ی میداد مبنی بر اینکه 1.75 رو باید نصب کنی یه همچین چیزی ........
اما تمام کارها رو انجام دادم چه از روی ریکاوری .... وتمام گزینه های ریکاوری رو زدم هیچ کدوم رو انجام نمیده و آخرش ارور میده ....

ce-30774-1
ce-30787-5
ce-33566-3
ce-30785-3
su-30649-2
خواهشا کسی اگر میتونی با support سونی تماس بگیره برام خیلی خیلی ممنونش میشم

اقا من دارم دیوونه میشم 3 روز پیش مثل چی رفتم تلو زدم همه چی خوب حالا 2 روزه کلا این Please Wait دست از سر ما بر نمیداره !
همه جا میاد ! اکانت که عمرا ساین این نمیشه رو همین please میمونه ! با اکانت ریجن 1 هم که نمیتونم برم بازی کنم چون باید دانلود کنی ! چیکار کنم من ؟
100 بار تنظیمات dns تغییر دادم کنسولو ریست دیفالت کردم مودمو از اول تنظیم کردم ! درست نمیشه !
اینترنتم مخابرات ه 1 مگ ه ! به اینا زنگ بزنم کاری میتونن کنن برام؟ یه مدتی پینگم با سرور خارج 120 اینا بود الان یه 1 ماهه رفته رو 200 !

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم این ارورها مربوط به چی هستن
تمام این ارورها موقعی پیش امدن که یه عان دیدم ps4 دوستم روشن نشد و اول صفحه یه نوشته ی میداد مبنی بر اینکه 1.75 رو باید نصب کنی یه همچین چیزی ........
اما تمام کارها رو انجام دادم چه از روی ریکاوری .... وتمام گزینه های ریکاوری رو زدم هیچ کدوم رو انجام نمیده و آخرش ارور میده ....

ce-30774-1
ce-30787-5
ce-33566-3
ce-30785-3
su-30649-2
خواهشا کسی اگر میتونی با support سونی تماس بگیره برام خیلی خیلی ممنونش میشم

داداش باید فایلو با کامپیوتر دانلود کنی بعد نصب کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or