هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دیگه نمیدونم چیکار کنی :d باید با قند شکن بری
اصلا صفحه اصلی باز میشه
https://www.youtube.com/
قند شکن ندارم
تو گوگلم گشتم همه لینکا یا ***** بودن یا خراب
همین صفحه ی اصلیشم نمیاره
شما نمیتونی بری یه نگاهی بندازی ببینی ویدیوهه چیه ؟:>

قند شکن ندارم
عزیز با کوه شکنه کروم برو خو

- - -ویرایش - - -

براى خريد اشتراكى فيفا 15 بايد كجا پيشنهاد بديم؟
تاپیک بزنید

قند شکن ندارم
video ماله 2011 هست و مربوط به ps3 . طرفه کاره خاصی نمیکنه
الان یه سرچ کوتاه همین ارور رو توی google بزنی میبین تا 12 ساعت گذشته خیلیا این مشکلات رو دارن .
پس یکم صبر حل میکنه مشکل رو D:

بچه ها من اکانت psn رو از طریق سایت سونی درست کردم... از تو کنسول وصل هم شدم...الان میخام عکسی برای ID psn انتخاب کنم...نمی دونم کجا برم..؟؟؟ گشتم پیدا نکردم!!!
ممنون میشم کمکم کنید...
یه سوال دیگه هم داشتم تروفی های که با اکانت psn در حالت افلاین بگیری...وقتی وصل شدی اضافه میشن به تروفی هات!!!!

بچه ها من اکانت psn رو از طریق سایت سونی درست کردم... از تو کنسول وصل هم شدم...الان میخام عکسی برای ID psn انتخاب کنم...نمی دونم کجا برم..؟؟؟ گشتم پیدا نکردم!!!
ممنون میشم کمکم کنید...
یه سوال دیگه هم داشتم تروفی های که با اکانت psn در حالت افلاین بگیری...وقتی وصل شدی اضافه میشن به تروفی هات!!!!
برو توی profile بعد زیره avatar گزینه سمته راستی edit بزن بعد اونجا فک کنم میشه avatar عوض کرد.

یه سوال داشتم خیلی فوریه:D
شنیدم دوستان میگن هدست گلد پی اس فیک داره یکی میگفت دو مدل هست تو بازار یکی یه طرف علامت مثلث مربع دایره ضربدر داره یک مدل دو طرفش این علامت هست سوالم اینه که ایا صحت داره؟اگه پاسخ مثبته کدوم فیکه کدوم اصل خواهشا کسی که مطمینه راهنمایی کنه قصد خرید دارم نره تو پاچمون :D
ممنون

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

یه سوال داشتم خیلی فوریه:D
شنیدم دوستان میگن هدست گلد پی اس فیک داره یکی میگفت دو مدل هست تو بازار یکی یه طرف علامت مثلث مربع دایره ضربدر داره یک مدل دو طرفش این علامت هست سوالم اینه که ایا صحت داره؟اگه پاسخ مثبته کدوم فیکه کدوم اصل خواهشا کسی که مطمینه راهنمایی کنه قصد خرید دارم نره تو پاچمون :D
ممنون

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
دقیق در جریان نیستم
ولی اونی که میاد فیک میزنه کارتون هدستم فیک میزنه ... با عکس رو کارتن نمیشه فهمید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or