هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یه سوال :شما هم وقتی کنسول بدون فعالیت تو محیط اصلی هست و فقط تو منو ها هستین روش یکم گرم میشه یا از من اینطوریه فقط؟
روش دقیقا سمت راست تهش منظورمه
حساس شدم به این مسئله:(

داش مگه میشه بازی هم نصب کرد توی ps4

تمام بازی ها موقع اجرا روی هارد ریخته میشن و در طول بازی از دیسک هیچ استفاده نمیشه !
بلوری فقط اول کار دیسک رو چک میکنه

یه سوال :شما هم وقتی کنسول بدون فعالیت تو محیط اصلی هست و فقط تو منو ها هستین روش یکم گرم میشه یا از من اینطوریه فقط؟
روش دقیقا سمت راست تهش منظورمه
حساس شدم به این مسئله:(

اره اون قسمتش و پشتش زیرش یه مقداری داغ میشه نگران نباش اوکیه

سلام به همه
2 تا سوال داشتم.1:امروز با ps4 به اینترنت وصل شدم بعد رفتم تو قسمت test internet connection ولی با این پیغام مواجه شدم limite
cannot connect to the server withinthe time
2:خاستم قسمت آنلاین the last of us برام این پیغام اومدto connect to factions you must download free map contentوقتی اینو yes زدم نوشت the funds could not be added to your wallet.خوب هر کسی که آنلاین این بازی رو میره لطفا راهنمایی کنید .ممنون

سلام میدونم اینجا جاش نیست ولی لطفا کمکم کنید:
الان من دوباره یکی دیگه کارت گلد دو روزه خریدم و وارد کردم ولی نمیتونم بازی کنم و زمانی که به قسمت account manager میرم و قسمت your membership 2تا گلد دارم اما روشون زمانی که روش دکمه ای رو میزنم مینویسه :8c210003ولی بعضی موقها اصلا نمتونم روشون کلیک کنم حالا باید چیکار کنم تو رو خدا کمک کنید billing information رو هم کامل کردم ولی هنوز نمیتونم بازی انلاین کنم کمک کنید

سلام دوستان من وقتی می خوام وارد پی اس ان بشم از اون صفحه ای که وارد می شیم خود دستگاه id
Sign in
من رو نوشته چه کار کنم که این id رو بشه پاکردو دیگه اصلا این id به طور پیش فرض اون جا نباشه
یک سوال داشتم و اون اینه که چطری نزارم دستگاه خودش رو اپدیت کنه

آخرین ویرایش:
هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4 [پست اول حتما خوانده شود]

https://support.us.playstation.com/app/chat/chat_launch/request_source/2
پس توی این جا توی هر دو ID وارد کنم

Psn ID=اسم كاربرى
Sign in ID: ايميل
سلام دوستان من وقتی می خوام وارد پی اس ان بشم از اون صفحه ای که وارد می شیم خود دستگاه id من رو نوشته چه کار کنم که این id رو بشه پاکردو دیگه اصلا این id به طور پیش فرض اون جا نباشه
یک سوال داشتم و اون اینه که چطری نزارم دستگاه خودش رو اپدیت کنه
سوال اولتو نميدونم ولى در مورد دومى
نميشه. بايد هرموقع ميخواد آپديت كنه دانلود رو ديليت كنى.

از اونجاییکه میگن ps4 فری رجیون هست، چرا رو بعضی بازیها ش نوشته free region
رو بعضی دیگه نوشته رجین 1_2_3
پس چه لزومی داره که رو این بازیها هنوز رجینشو میزنن؟؟ اصلا چرا همه بازیها بصورت فری رجیون نیست؟؟!

کنسول برای ایساده گذاشتن بدونه پایه طراحی نشده
چون جلوی کلی بخشی از vent ها رو برای تهویه میگیره.
نمیگم الان ممکنه خراب بشه یا بعدا اما در دراز مدت به کنسول صدمه زیادی میزنه
کلا بدون که دمای بالا یکی از بدترین دشمنهای سخت افزار هست ...

الان من کنسول را به صورت افقی گذاشتم ولی ری حالت استند بای گذاشتم زیر و روی کنسول داغ این عادی هست چونقبلا توجه نمیکردم الان حساس شدم :-/

از اونجاییکه میگن ps4 فری رجیون هست، چرا رو بعضی بازیها ش نوشته free region
رو بعضی دیگه نوشته رجین 1_2_3
پس چه لزومی داره که رو این بازیها هنوز رجینشو میزنن؟؟ اصلا چرا همه بازیها بصورت فری رجیون نیست؟؟!

وقتی میگن فری ریجن یعنی کنسول هر بازی ای از هر ریجن رو میتونه اجرا کنه. اینکه روی بازی ها هم ریجن های مختلف هست بیشتر مربوط به سیاست های خود شرکته...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or