هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آقا مشکلم حل شد مودم رو با کابل لن به کنسول وصل کردم بعد درست شد!

فقط اگر اشتباه نکنم سرور های سونی در حال حاضر فعال نیست چون خواستم وصل بشم میگفت سرور ها داونه.

- - -ویرایش - - -

یه سوال مبتدیانه:
میشه اکانت ps3 رو بزنی روی ps4 و انلاین بشی تو استور؟
بلی میشه.......

سلام دوستان، یه مشکل جدیدی برام پیش اومده خواهشا کمک کنید....
من تازه بازی watch dogs گرفتم الان 2روز میشه، وسط بازی یه دفعه دستگا خود به خود خاموش میشه!
تاحالا 2بار این اتفاق افتاده، قبلش که fifa14 یا بازیه دیگه بازی می کردم اینطوری نمی شد،
به نظرنتون مشکل از دستگاه؟؟؟ یا می تونه از بازی باشه؟؟

احتمال داره بخاطر داع کردن خاموش میکنه ، جاش رو خنک کن ببین درست میشه

دوستان من قبل از اينكه ps store قطع بشه dlc هاي واچ داگز رو خريدم و كد رو هم استفاده كردم اين ها در قسمت دانلود اومده، حالا من چطور بايد بفهمم كه dlc ها اجرا ميشه در بازي؟! كار خاصي بايد تو بازي انجام بدم؟ بار اول هست كه dlc ميخرم-بازي هم ريجن all هست و مشكلي از جهت هماهنگي با ريجن اكانت نيست
سؤال بعدي اينكه از اونجايي كه همزمان بعد از خريد ps store قطع شد ممكنه قاطي كرده باشه و dlc ها اجرا نشده باشه و اعتبار psn من پريده باشه؟!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
43da99340d9c232a01a8076145fe5c2c.jpg

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

يكي به من كمك كنه! Ps4 من به اينترنت وصل نميشه ، اينترنت هم سالمه و با كامپيوتر و گوشي وصل هست
مشكل چيه؟!
5411b38a3775aee991d887c1207c2d0f.jpg

Last edited by a moderator:
يكي به من كمك كنه! Ps4 من به اينترنت وصل نميشه ، اينترنت هم سالمه و با كامپيوتر و گوشي وصل هست
مشكل چيه؟!
5411b38a3775aee991d887c1207c2d0f.jpg

سلام احتمالا الان درست شده چون فکر کنم شما زمان تعمیر سرورا خواستید وصل بشید الان درست شده موفق باشید

آقا نمیدونم سوالم رو کجا بپرسم من هر وقت فیفا 14 آنلاین بازی میکنم حریفم رو وقتی جلو هستم بازی رو ترک می کنه و من هیچ امتیازی نمی تونم بگیرم هر دفعه پنج شش بار برام اتفاق میوفته حالم خیلی گرفته میشه از ترس اینکه حریفم از بازی بیرون نره زیاد گل نمیزنم کسی راهی چیزی بلده که حداقل امتیاز بازی رو بگیرم حتی وقتی رقیبم ترک میدان کرد مرسی

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

دوستان من قبل از اينكه ps store قطع بشه dlc هاي واچ داگز رو خريدم و كد رو هم استفاده كردم اين ها در قسمت دانلود اومده، حالا من چطور بايد بفهمم كه dlc ها اجرا ميشه در بازي؟! كار خاصي بايد تو بازي انجام بدم؟ بار اول هست كه dlc ميخرم-بازي هم ريجن all هست و مشكلي از جهت هماهنگي با ريجن اكانت نيست
سؤال بعدي اينكه از اونجايي كه همزمان بعد از خريد ps store قطع شد ممكنه قاطي كرده باشه و dlc ها اجرا نشده باشه و اعتبار psn من پريده باشه؟!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

اگر احیانا خریدی و دانلود نشده و توی دانلود نیست همیشه بعد از خرید یه رسید به email شما فرستاده میشه که میتونی با سونی تماس بگیری برات fix اش کنن.
هر dlc مربوط به یک چیزی هست. توی بازی که بری معلوم میشه dlc ها هستن یا نه . حالا digital trip باشه و یا مراحل اصلی باید روی map بازی بیان و یا حتی خوده بازی اطلاع بده که dlc ها رو نصب کرد.

آقا نمیدونم سوالم رو کجا بپرسم من هر وقت فیفا 14 آنلاین بازی میکنم حریفم رو وقتی جلو هستم بازی رو ترک می کنه و من هیچ امتیازی نمی تونم بگیرم هر دفعه پنج شش بار برام اتفاق میوفته حالم خیلی گرفته میشه از ترس اینکه حریفم از بازی بیرون نره زیاد گل نمیزنم کسی راهی چیزی بلده که حداقل امتیاز بازی رو بگیرم حتی وقتی رقیبم ترک میدان کرد مرسی

شاید خودت دیسکانکت میشی!
نتت فیکسه؟

اصولا توی season تا دقیقه 5 یا 10 باخت ثبت نمیشه احتمالا شما divion پایین هستی و حریف هم نوبه
سعی کن اونجا نری چون نوب اونجا زیاده برو ultimate team همه هاردکورن هیچکسم فرار نمیکنه

كاملاً وضعيت شما رو درك مي كنم!
بيشتر افراد بي جنبه هستم، من تو گوشي كه آنلاين بازي مي كنم ، گاهي اوقات با يكي دوتاموقعيت گل !!طرف بازي رو ترك مي كنه! خيلي بده

اگر احیانا خریدی و دانلود نشده و توی دانلود نیست همیشه بعد از خرید یه رسید به email شما فرستاده میشه که میتونی با سونی تماس بگیری برات fix اش کنن.
هر dlc مربوط به یک چیزی هست. توی بازی که بری معلوم میشه dlc ها هستن یا نه . حالا digital trip باشه و یا مراحل اصلی باید روی map بازی بیان و یا حتی خوده بازی اطلاع بده که dlc ها رو نصب کرد.

تو ليست دانلود ها هست، نوتيفيكيشن هم اومد كه dlc ها نصب شده
اما من چيزي تو بازي نديدم! چندتا آيكون اضافه شده كه مربوط به اون كدي هست كه داخل جعبه ي بازي بود!
براي من دوتا ايميل اومده، از اين ايميل ها چطوري بايد جهت تماس با سوني استفاده كرد؟!

Last edited by a moderator:
تو ليست دانلود ها هست، نوتيفيكيشن هم اومد كه dlc ها نصب شده
اما من چيزي تو بازي نديدم! چندتا آيكون اضافه شده كه مربوط به اون كدي هست كه داخل جعبه ي بازي بود!
براي من دوتا ايميل اومده، از اين ايميل ها چطوري بايد جهت تماس با سوني استفاده كرد؟!

خب پس نصب شده نیازی به تماس نیست.

خب میگم بستگی داره dlc چی باشه . ممکنه در حده یه لباس و اسلحه باشه !
اگر digital trip باشه که اضافه میشه
اگر exclusive mission ها باشه که ایکونش رو نقشه میاد.

کلا بد نیست بخونی ببینی dlc های که نصب کردی چی هست بعد تو بازی میتونی راحت پیداشون کنی

سلام من میخوام PS4 بخرم یکی از دوستان لطف کنه در مورد ریجن و جابجایی دکمه ها و کل چیزهایی که باید مدنظر قرار بدم راهنمایی کنه در ضمن ممنون میشم بگید کدوم ریجن رو بگیرم بهتره.

سلام من میخوام PS4 بخرم یکی از دوستان لطف کنه در مورد ریجن و جابجایی دکمه ها و کل چیزهایی که باید مدنظر قرار بدم راهنمایی کنه در ضمن ممنون میشم بگید کدوم ریجن رو بگیرم بهتره.
ببین دوست عزیز،
سه تا ریجن داریم۱برای آمریکا ۲ برای ژاپن و‌اروپا و سه هم آسیا.
ریجن یک تولید ۲۰۱۳ خرابی زیاد داشته. ولی ریجن ۱،۲،۳ تو ۲۰۱۴ یا کلا نداشتن یا خییییلی کم بوده.
در ریجن ۲ ژاپن و آسیا جای ضربدر و مربع در منو ها تفاوت داره و غیر از این مساله چه داخل بازی ها و چه چیزای دیگه همه یکسانند. مهلت تست هم بگیر حداقل دو روز و تو اون مدت مثل چی ازش کار بکش.
پیشاپیش مبارکه و پاینده باشید.

ببین دوست عزیز،
سه تا ریجن داریم۱برای آمریکا ۲ برای ژاپن و‌اروپا و سه هم آسیا.
ریجن یک تولید ۲۰۱۳ خرابی زیاد داشته. ولی ریجن ۱،۲،۳ تو ۲۰۱۴ یا کلا نداشتن یا خییییلی کم بوده.
در ریجن ۲ ژاپن و آسیا جای ضربدر و مربع در منو ها تفاوت داره و غیر از این مساله چه داخل بازی ها و چه چیزای دیگه همه یکسانند. مهلت تست هم بگیر حداقل دو روز و تو اون مدت مثل چی ازش کار بکش.
پیشاپیش مبارکه و پاینده باشید.

البته 4 تا ريجن. داريم!
ريجن 4 استراليا ولي تو ايران خيلي كم پيدا ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or