هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام.این مرورگر PS4 رو نمیشه یه کاری کرد که حرف های فارسی رو به صورت جدا نشون نده؟
یه سوال دیگه برای پرمیری کردن اکانت.من الان یه اکانت ریجن 1 دارم بعد باید یه اکانت ریجن 2 بسازم و اکانت ریجن 2 رو Primary کنم؟
primary کردن باید نباید نداره .. مشکلی نداره میتونی primary کن . دو اکانت رو هم میتونی primary کنی ...

دوستان من اکانت پلاسمو امروز شارژ کردم بدون مشکل . اکانت PSN هم خواستم شارژ کنم پیغام E-82000002 که مربوط به Service undergoing maintenanceه رو بهم داد . کسی هست این مشکلو نداشته باشه ؟

دوستان من اکانت پلاسمو امروز شارژ کردم بدون مشکل . اکانت PSN هم خواستم شارژ کنم پیغام E-82000002 که مربوط به Service undergoing maintenanceه رو بهم داد . کسی هست این مشکلو نداشته باشه ؟
دارن یه سری کارها برای بهتر نگه داشتن وضعیت انجام میدن. «Maintenance»

دارن یه سری کارها برای بهتر نگه داشتن وضعیت انجام میدن. «Maintenance»
معنیشو میدونم :d تعجبم از این بود که اکانتمو 3 ماه شارژ پلاس کردم قبول کرد . ولی همین اکانتو شارژ پولیش کردم پیغام داد . الان فروم سونی بودم گفتن تا 24ساعت :( . خدا لعنت کنه داعشو که پدر عالموآدمو در آورده همه هم نگاش میکنن فقط .

سلام
فرمان پلی استیشن 4 توی ایران اومده؟؟
لطفا سریع تر جوابمو بدید ممنون

اینکه چه بازی‌ای از چه فرمونی پشتیبانی کنه دست خود بازی‌سازهاست نه سونی. مدل‌های لاجیتک دیگه بعیده پشتیبانی بشن، بقیه رو هم کلا باید صبر کنین بازی‌های ریسنگ عرضه بشن تا معلوم بشه.
Thrustmaster دو مدل معرفی کرده که یکی Force Feedback نداره به درد نمی‌خوره، اون یکی هم خیلی گرونه، حالا حالاها باید صبر کنیم تا اکازیونی مثل DFGT بیاد.

مهم نیست بازی single player - multi باشه ! اکانت که پاک میشه license اون بازی از بین میره برای همین بازی قفل میشه و نمیشه بازی کرد . اکانت که de-active بشه از طریقه وب هم همینطوری میشه. بازیهای دانلود شده همه قفل میشه ...

کردن باید نباید نداره .. مشکلی نداره میتونی primary کن . دو اکانت رو هم میتونی primary کنی ...

درود بسی فراوان

منظورتون از این دوتا اکانت پریمری این نیستش که میتونید دوتا اکانت رو پریمری کنید که ..... مگه نمیگن هر دستگاه فقط یه اکانت رو به عنوان پریمری میشناسه ....
حرف شما یعنی اینکه یه اکانت پریمری و بقیه امکانات به اکانت دیگه منتقل میشه درسته!!

حتی اگر انلاین نباشی و از طریق وب اکانت رو دی اکتیو کنی ....... دستگاه متوجه نمیشه که اکانت رو دی اکتیو کردی؟؟
پس مشکلی نداره اگر نت وصل نیاشه برای بازی های دانلودی درسته؟؟

دوستان یه هدفون با قیمت مناسب برای ps4 میخواستم که کیفیت صدای خوبی هم داشته باشه.
چی پیشنهاد میکنید?

بهترین هدست همین GOLD هستش واقعا عالیه عرفان جان ............. تو خریدش اصلا شک نکنش

یه سوال داشتم گفتم فنای سونی راهنمایی کنند نسل قبل 360 داشتم الان پلی4 گرفتم تا چند روز قبل تصمیم داشتم وان بخرم به نظرتون خرید پلی3 الان که فکر نکنم بازی خاصی دیگه واسش بیاد و فقط به خاطر چندتا انحصاری بهتره یا وان بدون تعصب بگید لطفا !! فقط تو کف gow unchared beyond هستم الان... امید داشته باشم روزی تو 4 پورت میشن ؟تو دو راهی گیر کردم:D

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
درود بسی فراوان

منظورتون از این دوتا اکانت پریمری این نیستش که میتونید دوتا اکانت رو پریمری کنید که ..... مگه نمیگن هر دستگاه فقط یه اکانت رو به عنوان پریمری میشناسه ....
حرف شما یعنی اینکه یه اکانت پریمری و بقیه امکانات به اکانت دیگه منتقل میشه درسته!!

حتی اگر انلاین نباشی و از طریق وب اکانت رو دی اکتیو کنی ....... دستگاه متوجه نمیشه که اکانت رو دی اکتیو کردی؟؟
پس مشکلی نداره اگر نت وصل نیاشه برای بازی های دانلودی درسته؟؟
هر دستگاه میتونه تا 16 پروفایل روی خودش داشته باشه و هر 16 تا هم میتونن کنسول رو به عنوانه کنسول primary انتخاب کنن . اما هر اکانت فقط میتونه یک کنسول primary داشته باشه .

خب بستگی به management خودت داره D: معمولا روی یک دستگاه به نظره من وقتی ادم یه اکانت همیشگی داره یه primary کافی هست. اگر اعضای خانواده اکانت خودشون رو دارن من یکی primary میکنن همه چی براشون share میکنم D:

زمانی که به نت وصل شی license ها چک میشه به هر حال. حالا de-actiave هم شده باشه بازیا قفل میشه....

نه مشکلی نداره تا جایی که میدونم D:

انقدر اینا رو پرسیدی الان خودم قاطی پاتی میکنم D:
بشین یه دور FAQ خوده Sony رو بخون همه چی دستت میاد !

یه سوال داشتم گفتم فنای سونی بگن:D نسل قبل 360 داشتم الان پلی4 گرفتم تا چند روز قبل تصمیم داشتم وان بخرم به نظرتون خرید پلی3 الان که فکر نکنم بازی خاصی دیگه واسش بیاد و فقط به خاطر چندتا انحصاری بهتره یا وان بدون تعصب بگید لطفا !! فقط تو کف gow unchared beyond هستم الان... امید داشته باشم روزی تو 4 پورت میشن ؟تو دو راهی گیر کردم:D

ميخواى بگيرى وان بگير... ميتونى مقايسه هم بنويسى :دى
اونا جز آنچارتد احتمالاً پورت نميشن ولى با playstation now ميشه بازى كرد كه نت ايران كفاف نميده!

یه سوال داشتم گفتم فنای سونی راهنمایی کنند نسل قبل 360 داشتم الان پلی4 گرفتم تا چند روز قبل تصمیم داشتم وان بخرم به نظرتون خرید پلی3 الان که فکر نکنم بازی خاصی دیگه واسش بیاد و فقط به خاطر چندتا انحصاری بهتره یا وان بدون تعصب بگید لطفا !! فقط تو کف gow unchared beyond هستم الان... امید داشته باشم روزی تو 4 پورت میشن ؟تو دو راهی گیر کردم:D

به نظر من PS4 عملکرد صد درصد عملکرد بهتری داشته ولی باید به حرف عقل و قلبت با هم گوش بد ی و جمع بندیشون کنی که چه وقتی One خریدی چه 4 پشیمون نشی.

چند سوال در مورد کنسول سونی :
1.امکان اینکه روی هارد کنسول فیلمهای 1080 یا 4K ریخته بشه و اونها رو از طریق کنسول مشاهده کرد وجود داره یا خیر؟
مخصوصا فرمت 4K

2.کنسول سونی امکان پخش تمام فرمتهای تصویری رو پیدا کرده یا خیر؟
قبلا یادم بود که کنسول چنین قابلیتی رو نداشت و قرار بود با اپدیت مشکل حل بشه

3.بهترین ریجن برای ایران کدوم ریجن هست و چرا؟
با توجه به فراوانی بازیها و اپدیت و مسایل دیگر

4.از دوستان کسی قابلیت DLNA رو در این کنسول تست کرده یا خیر؟
به طور مثال شیر کردن اطلاعات رسیور بر روی کنسول و بالعکس

5.برای بازی انلاین در ایران سرعت 128 جوابگو هست یا خیر؟

منتظر راهنمایی دوستان هستیم
با تشکر

چند سوال در مورد کنسول سونی :
1.امکان اینکه روی هارد کنسول فیلمهای 1080 یا 4K ریخته بشه و اونها رو از طریق کنسول مشاهده کرد وجود داره یا خیر؟
مخصوصا فرمت 4K

2.کنسول سونی امکان پخش تمام فرمتهای تصویری رو پیدا کرده یا خیر؟
قبلا یادم بود که کنسول چنین قابلیتی رو نداشت و قرار بود با اپدیت مشکل حل بشه

3.بهترین ریجن برای ایران کدوم ریجن هست و چرا؟
با توجه به فراوانی بازیها و اپدیت و مسایل دیگر

4.از دوستان کسی قابلیت DLNA رو در این کنسول تست کرده یا خیر؟
به طور مثال شیر کردن اطلاعات رسیور بر روی کنسول و بالعکس

5.برای بازی انلاین در ایران سرعت 128 جوابگو هست یا خیر؟

منتظر راهنمایی دوستان هستیم
با تشکر
1. امکان ریحتن هیچ فرمه media روی ps4 وجود نداره. ps4 میتونه 1080 رو پخش کنه از طریقه bluray . ساپورت 4k هنوز برای دستگاه اضافه نشده اما در اینده اضافه خواهد شد .

2. خیر هنوز این امکانات در دسترس نیست. احتمالی که شخصا میدم اینکه در اینده پیدا کنه اما به صورت محدود و فقط از طریقه external یا media servers . هنوز اطلاعاتی در این زمینه که کی در دسترس باشه قرار نگرفته ...

3. ریجن دستگاه هیچ اهمیتی نداره. ریجن کنسول مهم هست. فک میکنم بازیهای ریجن 1-2 موجود باشن ( ریجن 2 بیشتر )

4. امکان رو نداره .

5. بستگی داره پینگت مثلا چی باشه . مثلا با سروره لندن تست بگیر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or