هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بازی های مولتی و انلاین بازی کردن ،احتیاج به اکانت origin داره?
مثلا batllefield ۴?
اره
میشه اکانت رو بهشون لینک کرد . یعنی اکانت psn رو ها !
اگر هم خودت داری میتونی Log in کنی سریع.

درود فراوان
میدونم برای اجرای بازی نیاز به نت نداره اما
همینطور که گفتین برای بعضی از بازی های دانلودی یا همون multiplayer نیاز به نت داره حالا یه سوال ....
اون اکانت رو که میگید پاک کنید غیر فعال میشه فقط برای بازی single player اینطوری هستش یا برای همه؟؟؟ مثلا بازی که دانلودی به صورت افلاین هم اجرا میشه رو پاک کنم هم همینطوری میشه یا نه؟؟؟
مهم نیست بازی single player - multi باشه ! اکانت که پاک میشه license اون بازی از بین میره برای همین بازی قفل میشه و نمیشه بازی کرد . اکانت که de-active بشه از طریقه وب هم همینطوری میشه. بازیهای دانلود شده همه قفل میشه ...

عاقا این قسمت Test network connection قاطه؟؟؟؟
دیشب هرچی تست میکردم نمیتونست به پی اس ان وصل شه ولی فرند لیستم آنلاین بود اینفیمس فرست لایتم با سرعت 1.5 مگ بر ثانیه دانلود شد:|:|:|
چه وضیه این آخه !؟

speaker داشته باشی بسته به پرتش میتونی از optical خوده 4 استفاده کنی. یه سری تبدیلهای مربوطه میخواد ...
hdmi - to - dvi هم که مشکلی نداره
اما کلا بد نیست حدال امکان یه tv با hdmi بگیری تا از نظره کیفیتی هم لذت ببرید.
این تبدیل ها رو می تونی معرفی کنی؟ مثلا اپتیکال به AV هست؟
مورد آخر هم که بله بد نیست ولی پولش کو:d

این تبدیل ها رو می تونی معرفی کنی؟ مثلا اپتیکال به AV هست؟
مورد آخر هم که بله بد نیست ولی پولش کو:d
اونطوری خیلی پیچیده میشه ×_× دقیقا نمیدونم چطوری
اما اگر speaker جدا داری مثلا جک 3.5Mm داره میشه با تبدیل از optical صدا گرفت . اما بدون این الان راهی به ذهنم نمیرسه. مگر اینکه مثلا tv یه RAC جدا برای کابل سبر و قزمز صدا داشته باشه که به channel بره بعد بشه از Optical زد بهش...! ولی دقیق اطمینان ندارم
به نظرم یه speaker بگیری وصل کنی راحتر باشه ...
یه چی توی این مایه ها Amazon.com: Digital Optical Coaxial Toslink to Analog RCA Audio Converter - Digital to Analogue Audio Converter - TOSlink / Coaxial to Stereo Left/Right RCA--UK Plug: Electronics
یا مثلا یه DAC - میخوای مثل این http://www.amazon.co.uk/FiiO-192KHz-Digital-Analog-Converter-Black/dp/B005PWPUW6 بعدشم یه 3.5mm to rac که بشه از optical تبدیل کرد به 3.5mm مثلا ...
یا میتونی یه هدفون درست حسابی بگیری بازم حله D:
یا یه soundbar که همشون optical رو دارن.

فقط sony gold wireless یا sony pulse elite

داداش شما خودتون گلد رو دارید? نظرتون راجبش چیه? اخه منم تو فکرم گلد بود.

- - -ویرایش - - -

سلام
بلستر بخر blaster

داداش شما خودتون ازش استفاده کردید? چطوره?
من هیچی در موردش نمیدونم. میتونید لینکی چیزی بزارید?

کسی میدونه بازی های ریجن all و ریجن ۱ چه فرقی میکنه؟
چون بعضی بازیا که کد cusa شون واسه usـه روی اون کره زده all و بعضیم زده ۱
ریجن all چند مدل داره؟ (چون فکر میکنم ۲ نوعه یکی واسه us و یکی واسه آمریکای جنوبی)
هرچی توی نت سرچ کردم نبود

کسی میدونه بازی های ریجن all و ریجن ۱ چه فرقی میکنه؟
چون بعضی بازیا که کد cusa شون واسه usـه روی اون کره زده all و بعضیم زده ۱
ریجن all چند مدل داره؟ (چون فکر میکنم ۲ نوعه یکی واسه us و یکی واسه آمریکای جنوبی)
هرچی توی نت سرچ کردم نبود
ریجن all همون 1 هست ...
اگر بر فرضه مثال برای شمالی و جنوبی باشه بازم امریکا و کانادا ریجن 1 محسوب میشن.

سلام.این مرورگر PS4 رو نمیشه یه کاری کرد که حرف های فارسی رو به صورت جدا نشون نده؟
یه سوال دیگه برای پرمیری کردن اکانت.من الان یه اکانت ریجن 1 دارم بعد باید یه اکانت ریجن 2 بسازم و اکانت ریجن 2 رو Primary کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or