هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام به همه
میگم برای ساختن اکانت ژاپن اسم کشور و شهر و لنگویج و کد پستی رو باید چی بزنم همش ژاپنی نوشته؟آیا کسی هست که آموزش ساختن اکانت ژاپن رو تصویری یاد بده ما هم بلد شیم؟مرسی از هم.لطفا راهنمایی کنید.

سلام دوستان یه سوال داشتم
جمع کردن تروفی ها کلا برا چی هست ؟ مثلا اگه هر چی بیشتر باشه امکانات خاصی میده ؟

مرسی
هیچ امکاناتی نداره فقط برای پز دادنه و کلاس گذاشتنو من بازی بلدم تو بازی بلد نیستی و ......خوبه وگرنه هیچ rewardی نداره

- - -ویرایش - - -

سلام به همه
میگم برای ساختن اکانت ژاپن اسم کشور و شهر و لنگویج و کد پستی رو باید چی بزنم همش ژاپنی نوشته؟آیا کسی هست که آموزش ساختن اکانت ژاپن رو تصویری یاد بده ما هم بلد شیم؟مرسی از هم.لطفا راهنمایی کنید.
دادا کشکی همه رو بزن بره

با کابله لن امتحان کردی ؟
یعنی اصلا اسمه wifi نشون نمیده که وصل بشی ؟
نزدیک هست به دستگاه wifi? نباید اینطوری باشه.

.

ssid رو نشون میده اما وقتی روش کلیک میکنی و پسورد میزنی توی مرحله آخر دیگه جلو نمیره . اون قسمتی که در مورد تنظیمات ****** می پورسه !
وای فای چسبیده بهش ! با کابل لن هم امتحان کردم .
اعصابم بهم ریخته که نکنه دستگاه خراب باشه . هر کاری هم که بخوای انجام بدی میگه باید وصل بشی به نت ! اگر دیسک هم بگیرم نت میخواد ؟!

ssid رو نشون میده اما وقتی روش کلیک میکنی و پسورد میزنی توی مرحله آخر دیگه جلو نمیره . اون قسمتی که در مورد تنظیمات ****** می پورسه !
وای فای چسبیده بهش ! با کابل لن هم امتحان کردم .
اعصابم بهم ریخته که نکنه دستگاه خراب باشه . هر کاری هم که بخوای انجام بدی میگه باید وصل بشی به نت ! اگر دیسک هم بگیرم نت میخواد ؟!

بازی کردن نت نمیخواد!
طرح نتو باید عوض کنی ۲میگ بگیر(مخابرات)
مخابرات مال بابام نیست تبلیغ کنم ولی خیلی خوبه.مخصوصا این که ارزونه

بازی کردن نت نمیخواد!
طرح نتو باید عوض کنی ۲میگ بگیر(مخابرات)
مخابرات مال بابام نیست تبلیغ کنم ولی خیلی خوبه.مخصوصا این که ارزونه

من نت ام نامحدود هست ! هنوز هم سرویس نامحدود میدن ؟ وا... منم راضی بودم تا 2 ماه پیش اما این مدت خیلی اذیت کرده .
یه سوال دارم ازتون شاید بتونید جواب بدین . این برنامه psx رو اگر بشه ست کرد واسه گیم شیرینگ هر بار باید برای استفاده از بازی های روی دستگاه به نت وصل شد یا نه ؟!

سلام برای خرید از psn دیگه نیاز به ،plus نیست که ؟ پلاس فقط واسه،انلاین بازی کردن میخواد ؟
Psn بخرم حله . میخوام dlc بخرم .
جون تا حالا اصلا لنلاین نشدم میپرسم .. هنوز ps4 نگرفتم.

سلام برای خرید از psn دیگه نیاز به ،plus نیست که ؟ پلاس فقط واسه،انلاین بازی کردن میخواد ؟
اگه پلاس داشته باشی خیلی جاها تخفیف حسابی میده و حتی میتونی بازیهایی که برای پلاس رایگان گذاشتنو دانلود کنی

حواست باشه باید ریجن کارتی که میخری با اکانتت یکی باشه عزیز !
در ضمن برای نصبه dlc هم باید ریجن اکانت و نسخه فیزیکی بازی یکی باشه .

راه دومی هم primary و share هست.

لطفا اینو یه نفر تحقیق کنه ببینه تا چند اکانت میشه پریمری کرد
هر اکانت فقط یک بار primary میشه و روی یک دستگاه هم فقط یک اکانت primary میشه گذاشت.

حواست باشه باید ریجن کارتی که میخری با اکانتت یکی باشه عزیز !
در ضمن برای نصبه dlc هم باید ریجن اکانت و نسخه فیزیکی بازی یکی باشه .

راه دومی هم primary و share هست.

هر اکانت فقط یک بار primary میشه و روی یک دستگاه هم فقط یک اکانت primary میشه گذاشت.
از لحاظ قیمتی که کارت های امریکا و اروپا فرقی ندارن ؟ یا امکانات مثلا یک dlc زودتر واسه امریکا بیاد یعنی واسه رجین 1
یا تخفیفات بازی ها . رجین 2 برای من بهتره ،البته میشه دو تا اکانتم ساخت یکی 1 ،یکی 2 مشکلی نیست فکر کنم.

من نت ام نامحدود هست ! هنوز هم سرویس نامحدود میدن ؟ وا... منم راضی بودم تا 2 ماه پیش اما این مدت خیلی اذیت کرده .
یه سوال دارم ازتون شاید بتونید جواب بدین . این برنامه psx رو اگر بشه ست کرد واسه گیم شیرینگ هر بار باید برای استفاده از بازی های روی دستگاه به نت وصل شد یا نه ؟!

سوال اولت که برو تو سایت شرکتی که بهت isp میده طرح هاش رو ببین!

سوال دومتم فکر نکنم چون تو انگار بازی رو دان یه کار کاملا قانونیه اینطور که میگن ؛ پس نباید مشکلی باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or