هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

شهر ما هم خوبه(شهر کریمه اهل بیت .مرکز تشیع قم رو میگم)
والا قم فروشنده هاش منصفن نه در حدی که خودشون ضرر کنن!
شما خیلی باحالی
داری شیک و مجلسی به من میگی دروغ میگی
بچه های اهواز کی اینجاست نمیدونم چون هرکدومشون یبار رفته باشه پاساژنخل این طرح به گوشش خورده
منم نیازی نمیبینم بخوام دروغ بگم عزیز
مهم اینه که اینجا وضعیت اینجوریه حالا باور کردن این مسئله واسه شما سخته
اون دیگه به خودت برمیگرده

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

شما خیلی باحالی
داری شیک و مجلسی به من میگی دروغ میگی
بچه های اهواز کی اینجاست نمیدونم چون هرکدومشون یبار رفته باشه پاساژنخل این طرح به گوشش خورده
منم نیازی نمیبینم بخوام دروغ بگم عزیز
مهم اینه که اینجا وضعیت اینجوریه حالا باور کردن این مسئله واسه شما سخته
اون دیگه به خودت برمیگرده

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

باشه عزیز شاید ...اچاقی میاد
اخه با عقل جور در نمیاد

سلام - من تا آخر امسال قصد خرید ps4 رو دارم . بنظرتون بهترین زمان برای خریدش کی هست؟ الان حدود 1550 تومنه با توجه به اینکه 400 دلار هستش چقد قیمتش پایین میاد . و همچنین قیمت بازی هاش افت میکنه یا نه ؟ مرسی

دوستان کسی بازی Kill Zone: Shadow fall را تا حالا دانلود کرده؟ قبل از دانلود زده بود که حجمش 40.3 گیگ هستش ولی الان داره برای بازی 7.5 گیگ دانلود میکنه و 2 گیگ هم برای آپدیدت بازی !!! پس ما بقیش چی شد ؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟

دوستان کسی میتونه به من کمک کنه ؟
من الان دو روز هست که دستگاه گرفتم . اینترنتم مخابرات 512 هست . اکانت رو که از طریق کامپیوتر ساختم . دستگاهم هیچجوره به نت وصل نمیشه ! دستگاه ممکنه مشکل داشته باشه ؟ از دوستان کسی مغازه ای میشناسه که من ببرم دستگاه رو چک کنم و برای یکسری کاری که میخوام رو انجام بده ؟ من به این امید گیم شیرینگ دستگاه رو خریدم و الان که ایجوری شده پشیمونم که چرا همون 3 رو نخریدم
ممنون میشم کمک کنید

دوستان چطوری میتونم سیو هامو از یک اکانت به یک اکانت دیگه انتغال بدم؟
ـــــــــــ
ببخشید بابت اشتباه املایی
سلام عزیز
امکانه انتقال save game از اکانتی به اکانته دیگه وجود نداره. هر اکانت save game هاش برای خودش هست و.

من الان دو روز هست که دستگاه گرفتم . اینترنتم مخابرات 512 هست . اکانت رو که از طریق کامپیوتر ساختم . دستگاهم هیچجوره به نت وصل نمیشه ! دستگاه ممکنه مشکل داشته باشه ؟ از دوستان کسی مغازه ای میشناسه که من ببرم دستگاه رو چک کنم و برای یکسری کاری که میخوام رو انجام بده ؟ من به این امید گیم شیرینگ دستگاه رو خریدم و الان که ایجوری شده پشیمونم که چرا همون 3 رو نخریدم
ممنون میشم کمک کنید
با کابله لن امتحان کردی ؟
یعنی اصلا اسمه wifi نشون نمیده که وصل بشی ؟
نزدیک هست به دستگاه wifi? نباید اینطوری باشه.

دوستان کسی بازی Kill Zone: Shadow fall را تا حالا دانلود کرده؟ قبل از دانلود زده بود که حجمش 40.3 گیگ هستش ولی الان داره برای بازی 7.5 گیگ دانلود میکنه و 2 گیگ هم برای آپدیدت بازی !!! پس ما بقیش چی شد ؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟
اینا در واقع part part دانلود میشن. Part 1 که دانلود شد میتونی وارد بازی بشی بخشه single رو رشروع کنی تا جایی که دانلود تموم شده . بعدش وقتی کلا تموم شد و اپدیت شد میتونی وارد بخشه multi بشی.

نه عزیز اینکه به Ps4وصل نمیشه من امتحان کردم فقط با هدست وایرلس مخصوص خودش سازگاره که قیمتش 450000تومان است!یعنی هزینه ی 2بازی اورجینال[/QUOTE]
چرا مگه ps4 هدست های بلوتوثی را ساپورت نمیکنه؟

سلام.یه بازی دست دوم که کد آنلاینش استفاده نشده با یه بازی دست دوم که کد آنلاینش استفاده شده چقذر تفاوت قیمت دارن؟ممنون میشم زودتر جواب بدین.

ممنون میشم کمک کنید

داداش گلم!
بهت گفتم.که به مشکل میخوری!

شما چند تا راه داری میگم امتحان کن نشد باید طرح اینترنت رو عوض کنی ...به همین سادگی....
۱-سعی صبح زود امتحان کنی!

۲-dns هات رو تغییز بده

۳-با کابل لن وصل کن!

بازم میگم سرعتت خیلی پایینه! غیر این ها فک نکنم راهی داشته باشی ...

مخابرات نت ۲ میگ میده خیلی ارزون ... مال بازی هم عالیه

ریجن 1 یا 2بودن دستگاه رو از کجا باید بفهمیم ؟؟
روی جعبه اش نوشته؟
بله پشته جعبه دستگا هست
یک عکس کوچک هست که داخلش عکسه یه کره هست و روش یه عدد که نشانه ریجن هست خورده

مگه نمیگفتند پلاس این امکان رو میده؟
نه نمیگفتند D:
پلاس برای منظور save ها فقط امکانه backup گرفتن ذخیره ها رو توی online storage میده که بعد میشه به همون اکانت هم بازیابی کرد.

ولی هر save برای همون اکانت هست.

داداش گلم!
بهت گفتم.که به مشکل میخوری!

شما چند تا راه داری میگم امتحان کن نشد باید طرح اینترنت رو عوض کنی ...به همین سادگی....
۱-سعی صبح زود امتحان کنی!

۲-dns هات رو تغییز بده

۳-با کابل لن وصل کن!

بازم میگم سرعتت خیلی پایینه! غیر این ها فک نکنم راهی داشته باشی ...

مخابرات نت ۲ میگ میده خیلی ارزون ... مال بازی هم عالیه
دوست عزیز به سرعت نت زیاد ربطی نداره
سرور های سونی برا پلی ۴ نابوده من دیشب بعد از ۳ روز تونستم لوگین شم .
الان مشکل لوگین شدنه . اگه هم بتونی لوگین شی دیگه بغیش درست میشه.
ـــــــــ

دوست عزیز به سرعت نت زیاد ربطی نداره
سرور های سونی برا پلی ۴ نابوده من دیشب بعد از ۳ روز تونستم لوگین شم .
الان مشکل لوگین شدنه . اگه هم بتونی لوگین شی دیگه بغیش درست میشه.
ـــــــــ

کی گفته فقط مشکل لوگین شدنه!
سرعت این داداش پایینه ینی پینگشم بالاست!
حالا اصلا لوگین شد با لگ و دیلی میخواد چه کنه!
بعدشم سرورا سونی نابوده!؟جدی میگی؟
اونی که شما میگی به سرعت ربط نداره برای سرورای بیلزارده که بعضیا با دیال اپم میتونن پلی بدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or