Coming Soon ^_^مگه اومده؟
بله عزیز .... نسخه فیزیکی بازی فقط برای اروپا (ریجن 2 ) در 10 September عرضه میشه.10
یک سوال دیگر یعنی احتمال این هست که به صورت دیسک فیزیکیش هم بیاید؟
Coming Soon ^_^مگه اومده؟
بله عزیز .... نسخه فیزیکی بازی فقط برای اروپا (ریجن 2 ) در 10 September عرضه میشه.10
یک سوال دیگر یعنی احتمال این هست که به صورت دیسک فیزیکیش هم بیاید؟
دوستان شما بازیهاتون کجا تعویض میکنید؟مغازه دار با انصاف میشناسید؟
والا خیلی از مغازه دارا شاید با انصاف تر از خیلیای دیگه باشن
Region all همون Region 1 هست عزیزمن بازی واچ دگز ریجن 2 دارم اکانتم ریجن 1 مرحله اضافی را نمیتونم دانلود کنم میخوام از یکی که واچ داگز رجن all داره کدش را بخرم ولی اگه بخرم کارمیکنه یا نه
بله جواب میده و اقعیهسلام خدمت دوستان بازیسنتری...@};-@};-
من به یه چیزی برخوردم که توجهم رو خیلی جلب کرد. توی یه فروم دیگه دیدم که دارن بازی های کنسول رو یا استفاده از game sharing با یک سوم قیمت میفروشن. اولش با خودم گفتم که این حتماً دستش با جناب ه.ف رییس محترم ت.گ (ملتفت هستین دیگه؟!) تو یه کاسه هست ولی با کلی تحقیق فهمیدم اشتباه میکردم. حالا تنها مسئله ای که برام مونده اینه که این روشی که این آقا استفاده میکنن واقعاً جواب میده یا نه. ریزه کاری هاش رو ازشون پرسیدم و اینطوری جواب دادن:
هر بازیو میشه (به صورت دیجیتالی نه دیسکی) روی 2 تا کنسول اجرا کرد. منتها سونی امکان استفاده روی سه تا کنسول رو هم میسر کرده برای کسایی که کنسولوشن گم میشه یا میخوان بازی ای که خریداری کردن رو منتقل کنن به کنسول جدیدشون. ما میایم دیتای این بازی ها رو دانلود میکنیم و تو دی وی دی رایت میکنیم براتون میفرستیم. بعدش اطلاعات اکانتی که بازی توش خریداری شده هم بهتون میدیم. وقتی با کنسولتون اکتیو میشید بازی به لیست دانلود کنسولتون اضافه میشه. منتها شما باید با PSX Download helper فایل های دیتای بازی رو از کامپیوتر روی کنسولتون دانلود کنید و بعدش بازی تمام و کمال در اختیارتون قرار میگیره.
نظرتون چیه؟ آیا جواب میده همچین چیزی؟ اگر بشه که فوق العادس چون دیگه لازم نیس 200 تومن پول بازی بدیم...
خواهشاً با دلیل و مدرک حرف بزنید فقط
تو رشت یه فروشگاه هست نام نمیبرم که بگن تبلیغ کرده و فلان...با انصاف که سخت پیدا میشه. بازی هایی که قیمتشون یکی هست رو 20 تومن میگرن برای تعویض و بازی هایی هم که قیمتش بیشتر از قیمت بازی شماست حدود 50-40 تومن.
محکمی باشه بر دهان گران فروشان.سلامسلام خدمت دوستان بازیسنتری...@};-@};-
من به یه چیزی برخوردم که توجهم رو خیلی جلب کرد. توی یه فروم دیگه دیدم که دارن بازی های کنسول رو یا استفاده از game sharing با یک سوم قیمت میفروشن. اولش با خودم گفتم که این حتماً دستش با جناب ه.ف رییس محترم ت.گ (ملتفت هستین دیگه؟!) تو یه کاسه هست ولی با کلی تحقیق فهمیدم اشتباه میکردم. حالا تنها مسئله ای که برام مونده اینه که این روشی که این آقا استفاده میکنن واقعاً جواب میده یا نه. ریزه کاری هاش رو ازشون پرسیدم و اینطوری جواب دادن:
هر بازیو میشه (به صورت دیجیتالی نه دیسکی) روی 2 تا کنسول اجرا کرد. منتها سونی امکان استفاده روی سه تا کنسول رو هم میسر کرده برای کسایی که کنسولوشن گم میشه یا میخوان بازی ای که خریداری کردن رو منتقل کنن به کنسول جدیدشون. ما میایم دیتای این بازی ها رو دانلود میکنیم و تو دی وی دی رایت میکنیم براتون میفرستیم. بعدش اطلاعات اکانتی که بازی توش خریداری شده هم بهتون میدیم. وقتی با کنسولتون اکتیو میشید بازی به لیست دانلود کنسولتون اضافه میشه. منتها شما باید با PSX Download helper فایل های دیتای بازی رو از کامپیوتر روی کنسولتون دانلود کنید و بعدش بازی تمام و کمال در اختیارتون قرار میگیره.
نظرتون چیه؟ آیا جواب میده همچین چیزی؟ اگر بشه که فوق العادس چون دیگه لازم نیس 200 تومن پول بازی بدیم...
خواهشاً با دلیل و مدرک حرف بزنید فقط
یک یوزر جدید میسازی در انتخاب کشور ژاپن رو انتخاب میکنی بعد از تکمیل مراحل Plus14 Freeرو انتخاب میکنی بعد یوزر ژاپنت رو Activeمیکنیسلام به همه
اینجا کسی هست بتونه راهنمای گرفتن پلاس 14 روزه رایگان ps4 رو به من یاد بده؟اگه هست راهنمایی کنید.
ممنون
پرشین تولز و همین بازیسنتر البته پردیس گیم هم هست اما کسایی که اونجا هستند حتی Ps1هم ندارند آدمای خوبی واسه معامله نیستند چون سن اکثرشون 12تا16استدوستان شما بازیهاتون کجا تعویض میکنید؟مغازه دار با انصاف میشناسید؟
والا خیلی از مغازه دارا شاید با انصاف تر از خیلیای دیگه باشن
میخوام این هدستو بخرم.ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید
تو رشت یه فروشگاه هست نام نمیبرم که بگن تبلیغ کرده و فلان...
هر هفته از خرید اون بازی بگذره و بخواد تعویض کنه ۲۰ تومن میگیره. یعنی اگه بخوای بعد یه هفته بازی رو تعویض کنی ۲۰ تومن، دو هفته چهل تومن و...
عجیبه. نه؟کاری هم نداره بازی چیه.
بازی سنتریا معتبر ترن. انصاف کجا بود اصن؟ اکثر فروشنده ها شما رو این شکلی میبینند: $$$$
ازشون نخریم کهمحکمی باشه بر دهان گران فروشان.
اقا انگار همه جا وضع تعویض خرابه
تو اهواز یه بازی ازشون میخری 250 بعد از اون واسه تعویض بازیات 5 تومان میدی حالا هربازی میخواد باشه
من همین چندروز پیش اساسینو با tlouعوض کردم 5تومانم بیشتر ندادم
با این اوصافی که بچه ها میگن فک کنم منصفانه تر جاهای دیگس اینجا
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
شما چه مغازه چه با کسی دیگه تعویض کنی وضع همینه و این وضع درستهاقا انگار همه جا وضع تعویض خرابه
تو اهواز یه بازی ازشون میخری 250 بعد از اون واسه تعویض بازیات 5 تومان میدی حالا هربازی میخواد باشه
من همین چندروز پیش اساسینو با tlouعوض کردم 5تومانم بیشتر ندادم
با این اوصافی که بچه ها میگن فک کنم منصفانه تر جاهای دیگس اینجا
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk