سلام دوستان من یک چند مدت از خرید ps4 پشیمون شدم چون فقط داره خاک می خوره قیمت بازها هم نجومی هست در این شرایط استفاده از pc بهتر هست
سلام دوستان من یک چند مدت از خرید ps4 پشیمون شدم چون فقط داره خاک می خوره قیمت بازها هم نجومی هست در این شرایط استفاده از pc بهتر هست
دوست عزیز جای شما قیمت خوبه من رفتم مغازه مغازه دار گفت بازی اساسینم رو با کالاف عوض می کنه به این شرط که 50 هزار تومن بدم خوب این باجهالان فقط تو شهر من که از نظر این چیزا زیاد فعال نیست میشه از چند جا هفته ای 15 تومن بازی کرایه کرد.
واقعا زیاده؟!!!
اشتباه شما همینجاست که میری پیش مغازه داردوست عزیز جای شما قیمت خوبه من رفتم مغازه مغازه دار گفت بازی اساسینم رو با کالاف عوض می کنه به این شرط که 50 هزار تومن بدم خوب این باجه
اشتباه شما همینجاست که میری پیش مغازه دار
مغزه دار به فکر رضایت شما و خدا نیست که به فکر جیب خودشه -____-
شما کاری که باید بکنی اینه که بری قسمت بازار سنتر کلی بازی با قیمت خوب ریخته و تعویض هم اینجا بهترین جاست
من رو ال سی دی 50 اینچ بازی میکنم ولی هدفون وصل میکنم! اصلا اینکه صدای بازیت رو فقط خودت بشنوی خیلــی بهتره! من همش با خودم میگم چرا نسل قبل اینمارو نمیکردم!دوستان.قبلا هم گفتم شرمنده که باز میگم.
یه راهنمایی میخوام.
الان پول خرید یک ps4 رو دارم . ولی یک مانیتور دارم که hdmi ساپرت نمیکنه و ورودی DVI داره.تصویر رو hd میده ولی نمیتونم ازش صدا بگیرم چون مثل نسل قبل "3 فیش" نداره.منظورم رو که میدونین.
به نظرتون ps4 رو بخرم و صدا رو فقط از دسته بگیرم؟یا صبر کنم تا مانیتوری بخرم که صدا رو هم از اسپیکر بگیرم باهاش؟
خیلی مردد هستم.
ارزو داشتم یکی یک راه بی دردسر معرفی کنه که با همین مانیتور هم کارم راه بیفته.چون کیفیتش عالیه خدایی.
تبدیلاش گرون میشه 60 تومنهدوستان.قبلا هم گفتم شرمنده که باز میگم.
یه راهنمایی میخوام.
الان پول خرید یک ps4 رو دارم . ولی یک مانیتور دارم که hdmi ساپرت نمیکنه و ورودی DVI داره.تصویر رو hd میده ولی نمیتونم ازش صدا بگیرم چون مثل نسل قبل "3 فیش" نداره.منظورم رو که میدونین.
به نظرتون ps4 رو بخرم و صدا رو فقط از دسته بگیرم؟یا صبر کنم تا مانیتوری بخرم که صدا رو هم از اسپیکر بگیرم باهاش؟
خیلی مردد هستم.
ارزو داشتم یکی یک راه بی دردسر معرفی کنه که با همین مانیتور هم کارم راه بیفته.چون کیفیتش عالیه خدایی.
بابا خوب قیمت گفته دیگهدوست عزیز جای شما قیمت خوبه من رفتم مغازه مغازه دار گفت بازی اساسینم رو با کالاف عوض می کنه به این شرط که 50 هزار تومن بدم خوب این باجه
خیر همچین چیزی نیستدوستان سلام
من میخواستم در مورد کد آنلاین بازی ها بپرسم
اصلا همچین چیزی هست ؟؟
مثلا من یه بازی رو بخرم بعد مولتی پلیر بازی کنم بعدش به یه نفر بفروشم اون دیگه نمیتونه مولتی بازی کنه ؟؟
یه سوال دیگه اینکه از کجا میشه تشخیص داد استفاده نشده ؟
نه تاخیر مال vga به hdmi هست وگرنه dvi به hdmi که تاخیر ندارهتبدیلاش گرون میشه 60 تومنه
و تاخیر هم داره که واسه بازی جالب نیست
اگه نمیتونی رو LCD TV بازی کنی بهتره یه مانیتوره مناسب گیم تهیه کنی