اگر توی safe mode هم بالا نمیاد بد نیست در صورت امکان یک TV دیگه یا یه کابل HDMI دیگه رو امتحان کنی .ممکنه مشکل از پرته tv هم باشه . بد نیست پرتهای دیگش رو امتحان کنی یا دستگاه دیگه امتحان کنی ببینی مشکل مشابه رو داره یا نه .کسی مشکل منو نفهمید همچی وصله ولی رو tv نو سیگنال میده رو حالت safe modam میبرم بازم نو سیگناله
توی سونی نوشته بود میتونه ساپورت از remote محدود باشه یا نباشه بسته به مدل اینها . خودشون ( که خب خودشون هست دیگه ) زدن که ریموتهای سونی full support هست بدون مشکل .به ساپورت چه چیزی بستگی داره؟! اینکه بدون نیاز به دسته وارد منو ها بشه چی باید ساپورت شه؟
سازگاری هم در حد نهایت هست دیگه چیکار میخواد بکنه که نمیکنه چون تلویزونهای خود سونی هم امکان پوینتر رو ندارن که بخواد ساپورت کنه... اگر هم HDMI Link رو تیک نزنی کلا همه امکانات مثل روشن شدن خودکار و رفتن روی ورودی کنسول و نوشته شدن اسم کنسول تو ورودی و کار کردن کنترل تو تمام منوهای کنسول از کار میافته... میشه مثل tv عادی.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
ضمن تشکر از شما دوست عزیز. ..اگر توی safe mode هم بالا نمیاد بد نیست در صورت امکان یک TV دیگه یا یه کابل HDMI دیگه رو امتحان کنی .ممکنه مشکل از پرته tv هم باشه . بد نیست پرتهای دیگش رو امتحان کنی یا دستگاه دیگه امتحان کنی ببینی مشکل مشابه رو داره یا نه .
چون بایستی از safe mode بالا بیاد که اگر وضوح تصویر 1080 ساپورت نیست پایینتر بیاریش ...
توی سونی نوشته بود میتونه ساپورت از remote محدود باشه یا نباشه بسته به مدل اینها . خودشون ( که خب خودشون هست دیگه ) زدن که ریموتهای سونی full support هست بدون مشکل .
اگر توی safe mode هم بالا نمیاد بد نیست در صورت امکان یک TV دیگه یا یه کابل HDMI دیگه رو امتحان کنی .ممکنه مشکل از پرته tv هم باشه . بد نیست پرتهای دیگش رو امتحان کنی یا دستگاه دیگه امتحان کنی ببینی مشکل مشابه رو داره یا نه .
چون بایستی از safe mode بالا بیاد که اگر وضوح تصویر 1080 ساپورت نیست پایینتر بیاریش ...
سلام ارمان جان کنسول روشنه داره کار میکنه رو یه tv دیگه هم امتحان کردم No Signal زد کابل HDMI رو هم عوض کردم بازم نیمید تصویر مشک چیه؟ همچیش داره کار میکنه ولی تصویر نمیاد.
كابل افزايش طول usb (جنس خوبشو بگير)بچه ها چند وقت پیش یه فلش usb3(همینی که در تصویر هست) خریدم بیشتر واسه اینکه فیلم هایی که از ps4 ضبط میکنم رو روش بریزم اما یه بی دقتی که کردم اینه که فلش نمیره تو دستگاه و به لبه هاش گیر میکنه
حالا دوستان کابلی که کارمو راه میندازه اسمش چی هست یعنی به مغازه داره چی بگم
میخوام کیفیتشم خوب باشه و افت سرعت پیدا نکنه
دوستان من چند تا سوال دارم؟
الان آخرین فریم ویر PS4 چیه؟ ( به جز این آخری که تو گیمزکام گفتن. )
می شه فریم ویر رو از طریق فلش منتقل کرد؟
- - -ویرایش - - -
دوستان من چند تا سوال دارم؟
الان آخرین فریم ویر PS4 چیه؟ ( به جز این آخری که تو گیمزکام گفتن. )
می شه فریم ویر رو از طریق فلش منتقل کرد؟
دوستان كسي ميدونه چطور ميشه تركيب فيفا رو آپديت كرد ؟؟؟؟
نقلو انتقالات رو ميگم
4]
سلام ارمان جان کنسول روشنه داره کار میکنه رو یه tv دیگه هم امتحان کردم No Signal زد کابل HDMI رو هم عوض کردم بازم نیمید تصویر مشک چیه؟ همچیش داره کار میکنه ولی تصویر نمیاد.
1.76 اخري هست !مطمئنی!؟ الان من دارم ۱.۷۶ رو دان می کنم! می خواستم ببینم بعدش نیومده؟
بد نیست مودم رو ریست کنی یا در صورته امکان از کابله لن استفاده کنی...یه موقع timed out شدن باعث قطع شدن میشه.
در ضمن در حالت standby هم توی قسمت power saving گزینه enable internet connection رو بزنی که در حالت standby دانلود کنه.
.
احتمال داره این مساعل مربوط به خوده isp و نت هم باشه. یعنی حتما 100% یک جانبه از طرفه psn نیست. چون psn مشکلی نداشت توی چند روزه گذشته و الان .ریست کردم . از کابل لن استفاده میکنم ! اون که درست این مشکل در این مواقع پیش میاد اما نه اینکه صبح مودم و به PC وصل کنم بعد 20 مین برگردونم دیگه وصل نشه وقتی میرم برای تست IP و تایید میشه ولی اینترنت کانکشن و خطا میده ! دیشب چند بار این اتفاق افتاد ولی درست شد ! الان نمیدونم مرگش از کجاس ؟
در مورد دانلود حالت STANDBY هم ممنون اطلاع نداشتم