هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سوالم مزخزفیه ولی. ....
من ساعت 1 نیمه شب P.T و گذاشتم روی خط دانلود !ساعت 8 صبح دیدم STANDBY شده !! تا اون موقع هیچ مشکلی نداشتم !فکر کردم اینترنت قطع شد اما گذاشتم روی ادامه دانلود ..... به مودم احتیاج پیدا کردم بعد که دوباره خواستم به اینترنت متصل بشم هر کاری کردم نشد !! روی چک میرم اینترنت کانکشن و خظا میزنه !!! ( مشکل کجاست )

دوستان می خواستم در مورد Level های صدای فن این کنسول بپرسم و بدونم که پس از چند ساعت استفاده ی مدوام از دستگاه به نهایت توان فن و صدایی که تولید می کنه می رسه و میخواستم بدونم که این صدا آرار دهنده هست یا خیر؟
ممنون

سلام.
من الان چند تا بازی انجام دادم رو دسگاه.
الان تو قسمت فضای پر مثلا نوشته 30 گیگ بازی کیلزون!
خوب دیگه این چه فرقی داره با خرید دیجیتالی که؟
هر سی دی که میزاری به اندازه حجمش فضا میگیره!چره؟

Ps4رو وقتی خاموش میکنم چراغش نارنجی رنگ میشه یعنی چی؟
هم در حالت Standbyو هم در حالت turn offنارنجیه
شما از خوده کنسول دکمه پاور رو یکبار میزنید فکر کنم که در این صورت باز میره استند بای باید دکمه پاور رو چند ثانیه نگه دارید تا دوتا بوق بزنه بعد خاموش میشه یا دکمه پی اس رو نگه دارید تارن اف رو بزنید خاموش میشه

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

سلام.
من الان چند تا بازی انجام دادم رو دسگاه.
الان تو قسمت فضای پر مثلا نوشته 30 گیگ بازی کیلزون!
خوب دیگه این چه فرقی داره با خرید دیجیتالی که؟
هر سی دی که میزاری به اندازه حجمش فضا میگیره!چره؟
کلا ps4 همه بازیا رو از روی هارد میخونه. سیستم دستگاه بر مبنای این پایه ریخته شده ...
digitally بازم روی دستگاه میشینه ولی خب نیازی به دیسک بازی نداره :d

دوستان می خواستم در مورد Level های صدای فن این کنسول بپرسم و بدونم که پس از چند ساعت استفاده ی مدوام از دستگاه به نهایت توان فن و صدایی که تولید می کنه می رسه و میخواستم بدونم که این صدا آرار دهنده هست یا خیر؟
ممنون
میزان خنک کردن دستگاه بسته به دمای محل و میزان زمانی بازی داره
بازی کردن روی ساعات مداوم میتونه باعث بالا رفتن صدای فن بشه....

سوالم مزخزفیه ولی. ....
من ساعت 1 نیمه شب P.T و گذاشتم روی خط دانلود !ساعت 8 صبح دیدم STANDBY شده !! تا اون موقع هیچ مشکلی نداشتم !فکر کردم اینترنت قطع شد اما گذاشتم روی ادامه دانلود ..... به مودم احتیاج پیدا کردم بعد که دوباره خواستم به اینترنت متصل بشم هر کاری کردم نشد !! روی چک میرم اینترنت کانکشن و خظا میزنه !!! ( مشکل کجاست )
بد نیست مودم رو ریست کنی یا در صورته امکان از کابله لن استفاده کنی...یه موقع timed out شدن باعث قطع شدن میشه.
در ضمن در حالت standby هم توی قسمت power saving گزینه enable internet connection رو بزنی که در حالت standby دانلود کنه.

چراغه نارنجی = standby
سفید = در حالت کار
ابی پالس = موقع boot
قرمز = نشانه overheat هست.

شما چون دستگاهت رو از روی دکمه ی ps4 خاموش میکنی ....... به حالت استند بای میره و اگر از خود کنسول اینکارو بکنی .. نه دیگه مشکلی نداره ... اما برای اینکه از خود کنسول اینکار رو بکنی دستت رو نگه درا تا صدای دوتا بیپ بشنوی .....

نوشته شده توسط s.amin.m.g;3396599[COLOR=#000000:
][/COLOR]مال منم این چوری میشه حتما ریکاوری باید بکنم یا نیازی نیست اگه اپدیت جدید بیاد خوب میشه

اگر اینکارو بکنی مشکلت بیشتر حل میشه ....

دلـیل اینکه وای فای با لب تاب وصل میشه اما رو ps4 وصل نمـیشه چیه !!؟ با یه موبایلم خواستم کانکت شم بازم نشـد ! یه بار قـبلنم اینطوری شد بعد اوکی شد
واسـه چی اینطوری میشه یعنی !!
با یه سیستم وصلـه و هیچ مشکـلی هم نداره ولی به چیـزی دیگه کانکـت نمیشه

دلـیل اینکه وای فای با لب تاب وصل میشه اما رو ps4 وصل نمـیشه چیه !!؟ با یه موبایلم خواستم کانکت شم بازم نشـد ! یه بار قـبلنم اینطوری شد بعد اوکی شد
واسـه چی اینطوری میشه یعنی !!
با یه سیستم وصلـه و هیچ مشکـلی هم نداره ولی به چیـزی دیگه کانکـت نمیشه

اصلا وصل نمیشه؟
برو تو test internet conection ببین کجا گیر میکنه
راستی تیک اتصال به اینترنت رو زدی دیگه

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

اصلا وصل نمیشه؟
برو تو test internet conection ببین کجا گیر میکنه
راستی تیک اتصال به اینترنت رو زدی دیگه

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

آره ,با موبایل هم تست کردم وصل نمیشه
چند ساعته اینطوریه
ولی با لب تاب وصلم
نمیدونم چرا و دلیلش چیه !

دوستان دوتا سوال دارم... شاید کسی براش پیش اومده و جوابشو بدونه...
خب میدونید که کنسول امکان ارتباط با tv رو داره و با روشن کردنش تلوزیون میره رو ورودی کنسول یا حتی اگه خاموش باشه روشن هم میشه. جالبتر اینکه با مجیک کنترل lg میشه با دستگاه کار کرد و تو منو ها رفت و اومد کرد... حالا سوال...
1 اول روش شدن کنسول میگه کلید دسته رو بزن و رو نوشته میمونه! اینجوری باید حتما دسته رو هم روشن کنی و بعد با مجیک کنترل کار کنی که خوب احمقانس وقتی دیگه دسته روشن شده! راهی هست که صاف بره تو منوها نگه کلید دسته رو بزن؟!
2 فقط با جهت کنترل و back میشه کار کرد و با حالت موس مانندش تشخیص نمیده مال دیگران هم همینطوره؟ راهی هست کار کنه؟!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

دوستان دوتا سوال دارم... شاید کسی براش پیش اومده و جوابشو بدونه...
خب میدونید که کنسول امکان ارتباط با tv رو داره و با روشن کردنش تلوزیون میره رو ورودی کنسول یا حتی اگه خاموش باشه روشن هم میشه. جالبتر اینکه با مجیک کنترل lg میشه با دستگاه کار کرد و تو منو ها رفت و اومد کرد... حالا سوال...
1 اول روش شدن کنسول میگه کلید دسته رو بزن و رو نوشته میمونه! اینجوری باید حتما دسته رو هم روشن کنی و بعد با مجیک کنترل کار کنی که خوب احمقانس وقتی دیگه دسته روشن شده! راهی هست که صاف بره تو منوها نگه کلید دسته رو بزن؟!
2 فقط با جهت کنترل و back میشه کار کرد و با حالت موس مانندش تشخیص نمیده مال دیگران هم همینطوره؟ راهی هست کار کنه؟!

1. بستگی به ساپورت داره . اما فکر نکنم همین سیستم هست. چون حدودا الان استفاده از کنترلر به نظرم خیلی استفاده نداره ×_× الا برای پخشه bluray اینا .
2. فکر نمیکنم حالت موس مانند داشته باشه چون این طوری فقط کنترلها رو map میکنه روی کنترل. .
تا جایی که تو نت سرچ کردم و FAQ اینا نشوته این مسعله به صورت محدود هست و ظاهرا سازگاری کامل رو با ماله خوده سونی داره تا با بقیه برندها. به هر حال HDMI LINK رو تیک بزن.

1. بستگی به ساپورت داره . اما فکر نکنم همین سیستم هست. چون حدودا الان استفاده از کنترلر به نظرم خیلی استفاده نداره ×_× الا برای پخشه bluray اینا .
2. فکر نمیکنم حالت موس مانند داشته باشه چون این طوری فقط کنترلها رو map میکنه روی کنترل. .
تا جایی که تو نت سرچ کردم و FAQ اینا نشوته این مسعله به صورت محدود هست و ظاهرا سازگاری کامل رو با ماله خوده سونی داره تا با بقیه برندها. به هر حال HDMI LINK رو تیک بزن.

به ساپورت چه چیزی بستگی داره؟! اینکه بدون نیاز به دسته وارد منو ها بشه چی باید ساپورت شه؟
سازگاری هم در حد نهایت هست دیگه چیکار میخواد بکنه که نمیکنه چون تلویزونهای خود سونی هم امکان پوینتر رو ندارن که بخواد ساپورت کنه... اگر هم HDMI Link رو تیک نزنی کلا همه امکانات مثل روشن شدن خودکار و رفتن روی ورودی کنسول و نوشته شدن اسم کنسول تو ورودی و کار کردن کنترل تو تمام منوهای کنسول از کار میافته... میشه مثل tv عادی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or