ups . گرون قیمته ولی واسه شما از واجباتهاین وضعیت برق منطقه ما بد جور قاط زده... همش قطع و وصل میشه به صورت لحظه ایی...
محافظی چیزی هست برای برق طوریکه با قطعو وصل شدنش , مقداری برق تو خودش نگه داره یعنی مثلا برق بره اما دستگاه خاموش نشه !؟
اگه تمام ماموریتا رو مث ctos تموم کردیو چشمهایی که تو نقشه ان هم رفتی هکشون کردی نمایان میشن . نقشه رو زوم + کن نمایان میبشه .
مرسی تو شرایط عادی درست شد ولی 50 % مواقع که دارم BF4 بازی میکنم این طوری میشه
سلام بچه ها خوبید :d والا ما یه مدت رفتیم سره کار یه مقدار پول دستمون اومده خواستیم اول یدونه گوشی هوشمند بگیریم ولی خوب از وقتی که عکس های فیفا رو دیدم و با توجه به خفت خیز بودن تهرانسر :d:dدو دل شدم که یه کنسول نسل بعد رو بخرم الانم موندم که بین پی اس 4 و وان یکی رو انتخاب کنم خدایش بدون تعصب راهنمایی کنید ممنون:d
آقایون، یکی توضیح میده این digital games sharing چجوری کار میکنه؟ اگر انجام بدم میتونم هر بازی که دوستم داره بازی کنم؟ بعد امکان داره دو نفرمون هم زمان بتونیم بازی کنیم؟
- - -ویرایش - - -
سلام کسی بلاخره نمی گه از کجا میشه فهمید دستگاه ساخت 2014 هست یا نه روی دستگاه هیچی نزده ریجن 3
ps4 تو ایران بهترهسلام بچه ها خوبید :d والا ما یه مدت رفتیم سره کار یه مقدار پول دستمون اومده خواستیم اول یدونه گوشی هوشمند بگیریم ولی خوب از وقتی که عکس های فیفا رو دیدم و با توجه به خفت خیز بودن تهرانسر :d:dدو دل شدم که یه کنسول نسل بعد رو بخرم الانم موندم که بین پی اس 4 و وان یکی رو انتخاب کنم خدایش بدون تعصب راهنمایی کنید ممنون:d
به به . بچه ها ببینید کی اومده و چی خریده :d . آقا ps4 مبارک باشه :whistling: . هیچوقت نقلت نکردم ولی اینجا فرق میکنه :d . هر روز داره یکی از اونوریا به جمع ما اضافه میشن :whistling:
آره دو نفری میتونید . فقط در حالت آنلاین دو نفریتون همزمان نمیتونید آن باشیدو وارد بازی بشید . یکی باید deactive کنه پروفایلشو .
برو توي setting و بزن [Users] > [Delete User]سلام.
ممنون میشم بگین چجور میشه یه پروفایل باک کرد از رو دستگاه.
چون الان 14روز پلاس رایگان تموم شده و تو اون پروفایل دیگه نمیشه پی اس ان جدید ساخت.
نهدوستان تروفی هایی که میگیری در حالت آفلاین اگر تا یکی دو هفته سینکشون نکنی با اکانتت از بین نمیرن که؟