هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

این وضعیت برق منطقه ما بد جور قاط زده... همش قطع و وصل میشه به صورت لحظه ایی...

محافظی چیزی هست برای برق طوریکه با قطعو وصل شدنش , مقداری برق تو خودش نگه داره یعنی مثلا برق بره اما دستگاه خاموش نشه !؟

این وضعیت برق منطقه ما بد جور قاط زده... همش قطع و وصل میشه به صورت لحظه ایی...

محافظی چیزی هست برای برق طوریکه با قطعو وصل شدنش , مقداری برق تو خودش نگه داره یعنی مثلا برق بره اما دستگاه خاموش نشه !؟
ups . گرون قیمته ولی واسه شما از واجباته

اگه تمام ماموریتا رو مث ctos تموم کردیو چشمهایی که تو نقشه ان هم رفتی هکشون کردی نمایان میشن . نقشه رو زوم + کن نمایان میبشه .

زوم میکنم ولی معلوم نسیتند
یه دونه هم اهنگ از 23 تا مونده اونم هرچی ادم اهک میکنم گیر نمیارم

- - -ویرایش - - -

مرسی تو شرایط عادی درست شد ولی 50 % مواقع که دارم BF4 بازی میکنم این طوری میشه

منم توی بازی کردن این جوری میشه فکر کنم به خاطر اینه که دستگاه در حال اجرا بازی

سلام بچه ها خوبید :d والا ما یه مدت رفتیم سره کار یه مقدار پول دستمون اومده خواستیم اول یدونه گوشی هوشمند بگیریم ولی خوب از وقتی که عکس های فیفا رو دیدم و با توجه به خفت خیز بودن تهرانسر :d:dدو دل شدم که یه کنسول نسل بعد رو بخرم الانم موندم که بین پی اس 4 و وان یکی رو انتخاب کنم خدایش بدون تعصب راهنمایی کنید ممنون:d

آقایون، یکی توضیح میده این digital games sharing چجوری کار میکنه؟ اگر انجام بدم میتونم هر بازی که دوستم داره بازی کنم؟ بعد امکان داره دو نفرمون هم زمان بتونیم بازی کنیم؟

- - -ویرایش - - -

سلام بچه ها خوبید :d والا ما یه مدت رفتیم سره کار یه مقدار پول دستمون اومده خواستیم اول یدونه گوشی هوشمند بگیریم ولی خوب از وقتی که عکس های فیفا رو دیدم و با توجه به خفت خیز بودن تهرانسر :d:dدو دل شدم که یه کنسول نسل بعد رو بخرم الانم موندم که بین پی اس 4 و وان یکی رو انتخاب کنم خدایش بدون تعصب راهنمایی کنید ممنون:d

اومدی تو تاپیک ps4 میپرسی؟! بعد هم اگر fifa بازی فرقی نداره هر کدوم رو خواستی بگیر.

آقایون، یکی توضیح میده این digital games sharing چجوری کار میکنه؟ اگر انجام بدم میتونم هر بازی که دوستم داره بازی کنم؟ بعد امکان داره دو نفرمون هم زمان بتونیم بازی کنیم؟

- - -ویرایش - - -

به به . بچه ها ببینید کی اومده و چی خریده :d . آقا ps4 مبارک باشه :whistling: . هیچوقت نقلت نکردم ولی اینجا فرق میکنه :d . هر روز داره یکی از اونوریا به جمع ما اضافه میشن :whistling:

آره دو نفری میتونید . فقط در حالت آنلاین دو نفریتون همزمان نمیتونید آن باشیدو وارد بازی بشید . یکی باید deactive کنه پروفایلشو .

سلام کسی بلاخره نمی گه از کجا میشه فهمید دستگاه ساخت 2014 هست یا نه روی دستگاه هیچی نزده ریجن 3

تو تاپیک های بخش ps4 بگردی راجب ریجن و تاریخ ساخت تاپیک هست. زیر کنسول یک عدد و یک حرف نوشته که عدد سال ساخت و حرف سه ماهه ساخت کنسول هست

ps4 تو ایران بهتره
وان تقریبا از نظر امکانات نرم افزاری(مثل برنامه های یوتوب یا نتفلیکس)و اینترنتی بهتره ولی 4 از نظر گرافیک بازی و امکانات سخت افزاری بهتره

به به . بچه ها ببینید کی اومده و چی خریده :d . آقا ps4 مبارک باشه :whistling: . هیچوقت نقلت نکردم ولی اینجا فرق میکنه :d . هر روز داره یکی از اونوریا به جمع ما اضافه میشن :whistling:

آره دو نفری میتونید . فقط در حالت آنلاین دو نفریتون همزمان نمیتونید آن باشیدو وارد بازی بشید . یکی باید deactive کنه پروفایلشو .

اونوري چه بيد؟!

سلام.
ممنون میشم بگین چجور میشه یه پروفایل باک کرد از رو دستگاه.
چون الان 14روز پلاس رایگان تموم شده و تو اون پروفایل دیگه نمیشه پی اس ان جدید ساخت.
برو توي setting و بزن [Users] > [Delete User]
دوستان تروفی هایی که میگیری در حالت آفلاین اگر تا یکی دو هفته سینکشون نکنی با اکانتت از بین نمیرن که؟
نه

سلام خدمت دوستان بازیسنتری...
من دیروز به یه چیزی برخوردم که توجهم رو خیلی جلب کرد. توی یه فروم دیگه دیدم که دارن بازی های کنسول رو یا استفاده از game sharing با یک سوم قیمت میفروشن. اولش با خودم گفتم که این حتماً دستش با جناب ه.ف رییس محترم ت.گ (ملتفت هستین دیگه؟!) تو یه کاسه هست ولی با کلی تحقیق فهمیدم اشتباه میکردم. حالا تنها مسئله ای که برام مونده اینه که این روشی که این آقا استفاده میکنن واقعاً جواب میده یا نه. ریزه کاری هاش رو ازشون پرسیدم و اینطوری جواب دادن:

هر بازیو میشه (به صورت دیجیتالی نه دیسکی) روی 2 تا کنسول اجرا کرد. منتها سونی امکان استفاده روی سه تا کنسول رو هم میسر کرده برای کسایی که کنسولوشن گم میشه یا میخوان بازی ای که خریداری کردن رو منتقل کنن به کنسول جدیدشون. ما میایم دیتای این بازی ها رو دانلود میکنیم و تو دی وی دی رایت میکنیم براتون میفرستیم. بعدش اطلاعات اکانتی که بازی توش خریداری شده هم بهتون میدیم. وقتی با کنسولتون اکتیو میشید بازی به لیست دانلود کنسولتون اضافه میشه. منتها شما باید با PSX Download helper فایل های دیتای بازی رو از کامپیوتر روی کنسولتون دانلود کنید و بعدش بازی تمام و کمال در اختیارتون قرار میگیره.

نظرتون چیه؟ آیا جواب میده همچین چیزی؟ اگر بشه که فوق العادس چون دیگه لازم نیس 200 تومن پول بازی بدیم...
خواهشاً با دلیل و مدرک حرف بزنید فقط @};-@};-@};-

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or