هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام ps4 اینجاش ترک برداشته به نظرتون مشکل خاصی ایجاد نمیکنه همین امروز خریدم
خریدم
DSC_0201c2912.jpg
100 درصد باید تعویض شه (البته اگه خودت آسیب نزده باشی)
قابل تعمیر هم هست، وسایل آسیب دیده رو خودم تمیزکاری میکنم

دکمه ی R1 دسته ی فابریکم یکم شل شده و اذیت می کنه. بردم پیش اونی که گرفتم گفت باز کردنش صلاح نیست فعلا چون تا حالا باز نکردیم ممکنه به مشکل بخوریم. دسته ی دوم هم R2 L2 هاش بدجور صدا میدن. دوستان می تونین راهنمایی کنین؟ خیلی زورم میاد دسته فابریک با 2 ساعت بازی در روز اینطوری بشه. :(

دوستان من علاقه دارم که 14 روز رایگان پلاس رو فعال کنم ولی از اون جایی که دستگاهم ریجن 2 ژاپن هست یه کلمه ی انگلیسی ننوشته که بفهمم تو دفترچه هاش! تو بخش بلینگ اینفورمیشن ازم مشخصات مالی رو میخاد که نمیدونم چی بزنم!؟ کلا چطور باید این مشکل 14 روز رایگان رو حل کرد اصلا اگر رایگانه چه نیازی به کارت داره؟

دوستان سلام، من امروز رفتم برای کنسولم یه دسته کنترل دوم هم خریدم. منتها چرا این 2تا دسته با هم به کنسول وصل نمیشن؟ هر کدومو روشن میکنم اون یکی خاموش میشه ... منظورم اینه که تا دکمه PS هر کدومو میزنم، ازم پروفایلمو چک میکنه و اون یکی دسته خاموش میشه ... قضیه چیه ؟ چیکار باید کنم و بازی های 2 نفره رو چجوری انجام بدم؟

دوستان سلام، من امروز رفتم برای کنسولم یه دسته کنترل دوم هم خریدم. منتها چرا این 2تا دسته با هم به کنسول وصل نمیشن؟ هر کدومو روشن میکنم اون یکی خاموش میشه ... منظورم اینه که تا دکمه PS هر کدومو میزنم، ازم پروفایلمو چک میکنه و اون یکی دسته خاموش میشه ... قضیه چیه ؟ چیکار باید کنم و بازی های 2 نفره رو چجوری انجام بدم؟
چون هر دسته به یک user وصل میشه
باید دسته دوم که زدی guest log in کنی.

سلام
اقا امروز یک گند اساسی زدم
ps4 رو روشن کردم بعدش پام خورد از توی دوشاخش در اومد و خاموش شد
بعدش که با دسته روشنش میکردم روشن نمیشد
دو سه بار دکمه روی خودش رو فشار دادم دفعه اول که روشن شد دوباره خاموش شد
دفعه بعدش روشن شد و یک صفحه اومد که checking storage status... و پایینش هم یک خطی اومد که داشت پر میشد
یک دفعه دیگه هم همین گندو زدم
:|

حالا از کجا باید بفهمم که اسیب دیده یا نه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or