هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

فِلِشای دسته
بخصوص فِلِش پایین من یه خورده گیر داره
یعنی تازه اینطوری شده !
میشه بدون اینکه دسته باز شه اینو درست کرد ؟؟
باید کامل زَد روش تا بگیـره
قبلـا اگه آرومم میزدی بالا پایین میرفت

یک سر سوزن روغن چرخ خیاطی بریز از کنار داخلش درست میشه .

داداش یه کمکی بکن. چجوری درستش کنم؟ مردم از خماری.

مورد ها داره میره بالا
اکثرا تو این چند وقته نمیتونن وصل بشن! اینجا شما نفر چهارم پنجمی!
یکی یه سر به سایت های خارجی بزنه ببینه از سرور سونی نیست!

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

سلام ps4 اینجاش ترک برداشته به نظرتون مشکل خاصی ایجاد نمیکنه همین امروز خریدم
خریدم
DSC_0201c2912.jpg

خریدم
DSC_0201c2912.jpg

مهلت تستى چيزى گرفتى؟اگه اره برو عوض كن اگه قبول نكرد بيخيال شو چون فكر نكنم به قطعات داخل كنسول ضربه ايى وارد شده باشه شايدم تو بار اينجورى شده،اگه قبول نكرد زياد حساس نشو و بهش فكر نكن سعى كن لذت ببرى

برادر میگم ماله بلوتوثه قبول کن
دفعه اول که یه تعمیر کار بازش کرد من بازش نکردم ولی 1 ساعتی طول کشید خیلی بد قلق بود مخصوصا درب روی کیس
پول هم نگرفت بنده خدا فقط 25 تومن پول سیلیکون دادم
اون بلوتوثش هم درست کردم سیمشو کندم دوباره لحیم کردم اوکی شد
اگه خودشو می دیدی متوجه میشدی که به شکل عجیبی لحیمش کرده بودند
روی پوشش پلاستیکی لحیم کرده بودند که سیم تکون نخوره بعد نوکش اندازه کمتره میلیمتر اومده بود بیرون به فلز لحیم کرده بودند
جالبیش روکش پلاستیکیه سیم بود که به گرما و آتش مقاوم بود اینجوری روی سیمش لحیم کرده بودند بدونه اینکه به خود سیم مسی برسه
کلن نمیدونم از عمد یا سیاست! بعضی جاهای این ps4 رو بیخودی پیچیده ساختن
یه بار که بازش کنی متوجه میشی چه کوفتیه

درسته دوست عزیز این آنتن بلوتوثه یک سر سیم قسمت زیرین پاور به بورد

و سمت دیگر سیم به فلز و جلو بدنه کنسول قرار میگیره

فِلِشای دسته
بخصوص فِلِش پایین من یه خورده گیر داره
یعنی تازه اینطوری شده !
میشه بدون اینکه دسته باز شه اینو درست کرد ؟؟
باید کامل زَد روش تا بگیـره
قبلـا اگه آرومم میزدی بالا پایین میرفت
تمیزشون کنی درست میشه. یه مقدار کلیدهاش حساسن . کثیف که میشن سریع تاثیر میزاره .
بار کردن دسته خیلی راحته ...

خریدم
DSC_0201c2912.jpg
یه کامیون هم رد بشه از روش اینجوری نمیشه:((. چیکارش کردن بدبختو. حتما عوضش کن اگه از اول اینجوری بهت تحویل دادن.درسته الان ظاهر موضوع چیزی نیست اما امکانش هست برد اسیب دیده باشه و به مرور زمان بر اثر گرم شدن و سر شدن خودشو نشون بده

دوستان یک ps4 پک نک گرفتم کدشو میزنم میگه یا کد درست وارد نشده یا فاقد اعتباره
به نظرتون مشکل از کجاست
ارور کدشو برداشتم نوشته بود کدش با ریجن اکانتتون نمیخوره
اکانت باید ریجن چند باشه تا بتونم بازی رو دانلود کنم الان اکانتم ریجن یک هست ریجن 2 هم دارم با اونم تست کردم

دوستان یک ps4 پک نک گرفتم کدشو میزنم میگه یا کد درست وارد نشده یا فاقد اعتباره
به نظرتون مشکل از کجاست
ارور کدشو برداشتم نوشته بود کدش با ریجن اکانتتون نمیخوره
اکانت باید ریجن چند باشه تا بتونم بازی رو دانلود کنم الان اکانتم ریجن یک هست ریجن 2 هم دارم با اونم تست کردم
کد باید با اکانت یکی باشه
اکانت باید ریجن 3 و یا japan باشه

همچنین همینطوری اینم اشاره کنم که بازی زبانش تمام فقط JApanese هست. in case اگر نمیدونستی
موفق باشی.

سلام خدمت همگی. من شاید بخوام کنسول بگیرم ولی بین ایکس و پی اس موندم . نسل قبل 360 داشتم و بیشتر دوستام هم رو 1 هستن ولی معلوم که پی اس تا این جای کتر بهتر در اومده حالا موندم چی کار کنم از طرف انحصاری های ایکس رو بیشتر دوست دارم و دستش رو خیلی باهاش راحت ترم و از یه طرف هم ایکس ریجن داره و از طرف دیگه دوست دارم انحصاری های ps رو هم بازی کنم ببینم اینا چی میگن !!!
یه راهنمایی کنین خواهشا

سلام خدمت همگی. من شاید بخوام کنسول بگیرم ولی بین ایکس و پی اس موندم . نسل قبل 360 داشتم و بیشتر دوستام هم رو 1 هستن ولی معلوم که پی اس تا این جای کتر بهتر در اومده حالا موندم چی کار کنم از طرف انحصاری های ایکس رو بیشتر دوست دارم و دستش رو خیلی باهاش راحت ترم و از یه طرف هم ایکس ریجن داره و از طرف دیگه دوست دارم انحصاری های ps رو هم بازی کنم ببینم اینا چی میگن !!!
یه راهنمایی کنین خواهشا

اگه می تونی بعدا پول جمع کنی،الآن PS4 بگیر بعد که انحصاریای X1 بیشتر شد یه X1 هم بگیر،
ولی اگه فقط می خوای یه کنسول بگیری همون PS4 تا ایجا که بهتر بوده...

دوستان با گوشی موبایل میشه روی پلی 4 کنترل داشت؟ سونی راجب smart phone که میگفت منظورش چی بود؟ در واقع میشه با گوشی رو پلی 4 چه کارا کرد؟ و گوشیت حتمن باید سونی باشه؟ راجبش کسی میدانست بگه....مرسی

دوستان با گوشی موبایل میشه روی پلی 4 کنترل داشت؟ سونی راجب smart phone که میگفت منظورش چی بود؟ در واقع میشه با گوشی رو پلی 4 چه کارا کرد؟ و گوشیت حتمن باید سونی باشه؟ راجبش کسی میدانست بگه....مرسی

در حد چک کردن اکانت!

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or