هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

تا اونجایی که دیدم ازشون پرسیده بودن ایشون هم گفته بودن موقع تحویل تست میکنیم با وارد کننده هم صحبت میکنم ببینم در صورت خرابی میشه عوض کرد یا نه ، ولی قطعی نگفتن تعویض میکنن یا پس میگیرن ، ایشالا که همه کنسول ها سالمه چون خرابی ها خیلی کم بوده این رو هم آقا پیام گفتن به جز من ! :d

اولا که مثله اینکه قراره مراسمی بگیرن برایه تحویل در حده جشنه اتمی
همه بیانو تحویل بگیرن. چجوری تست میکنن؟
ثانیا بعضی مشکلات که فراگیر هم بوده تو چند ساعت کار کردنه کنسول خودشون رو نشون دادن
اگر ایشون قطعی مهلته تست بدن که عالیه وگرنه به شخصه ترجیح میدم از جایی بگیرم که زمانه تست داشته باشه
200-300 هم بالاتر باشه ارزشش رو داره نخوام ریسک کنم

اولا که مثله اینکه قراره مراسمی بگیرن برایه تحویل در حده جشنه اتمی
همه بیانو تحویل بگیرن. چجوری تست میکنن؟
ثانیا بعضی مشکلات که فراگیر هم بوده تو چند ساعت کار کردنه کنسول خودشون رو نشون دادن
اگر ایشون قطعی مهلته تست بدن که عالیه وگرنه به شخصه ترجیح میدم از جایی بگیرم که زمانه تست داشته باشه
200-300 هم بالاتر باشه ارزشش رو داره نخوام ریسک کنم

والا ما هم پیش خرید کردیم ببینیم چی میشه ! :|

از لحاظه اعتبار شاید مشکلی پیش نیاد
تا الان ازش پرسیدید اگر کنسول ابرادهایه رایج رو داشته باشه چه مسئولیتی در قبالش دارن؟
منم قصده خرید دارم ولی کمی نگرانه خرابی هستم

من نمیدونم راجع به کی حرف میزنید یا راجع به چه فروشگاهی ... ولی :

چون ایشون/مغازه ای هزینه گارانتی نمیگیرن یعنی مثلا میرید لپتاپ میخرید و یک شرکت میاد ۲۰۰ میکشه روی قیمت لپتاپ خوب که توی برگه خرید هم ذکر میشه : گارانتی دارد

فکر نکنم کسانی که کنسول میفروشن جنس خودشون رو گارانتی کنن چون نه نماینده رسمی هستند و نه معتبر...

البته نمایندگی سونی نسل قبلی رو وارد میکرد، گارانتی میکرد ولی هر ایرادی پیش میومد میگفت جزو گارانتی به حساب نمیاد ... بیشتر هم نوسان برق رو بهانه میکردن

میتونید یکاری کنید :
حضوری، کنسول رو تحویل بگیرید، باز کنید ببینید ضربه نخورده باشه
اگه امکان تست بهتون بده برای ۵ الی ۱۰ دقیقه حله ... ولی مشکلات دراز مدت رو یک وارد کننده رسمی یا یک شرکت معتبر میکنه ...

این یارو بهایی صاحب فروشگاه معروف ... (همه اینو میشناسن) ، این آدم (!) هیچ چیزش رو گارانتی نمیکنه وقتی تحویل ملت میده دیگه چه برسه به دیگران ...

-----------

کسی دقت کرده به این فرمول :
کنسول توی امارات 1700 درهم هست
درهم رو ۸۰۰ حساب کنید :
میشه ۱۳۶۰۰۰۰ تومان

کنسولی که یک بازی اضافه داره :
1900 درهمه
1900AED x 800 = 1.520.000 T
یک دسته اضافه :
280AED
280x800 = 224.000 T

یک جمع بندی بشه فکر کنم هرکسی بتونه از امارات برای خودش بیاره سود میکنه ...

از اینجا میتونید بگیرید :
Geekay Games - PS4

موفق باشید ..

من نمیدونم راجع به کی حرف میزنید یا راجع به چه فروشگاهی ... ولی :

چون ایشون/مغازه ای هزینه گارانتی نمیگیرن یعنی مثلا میرید لپتاپ میخرید و یک شرکت میاد ۲۰۰ میکشه روی قیمت لپتاپ خوب که توی برگه خرید هم ذکر میشه : گارانتی دارد

فکر نکنم کسانی که کنسول میفروشن جنس خودشون رو گارانتی کنن چون نه نماینده رسمی هستند و نه معتبر...

البته نمایندگی سونی نسل قبلی رو وارد میکرد، گارانتی میکرد ولی هر ایرادی پیش میومد میگفت جزو گارانتی به حساب نمیاد ... بیشتر هم نوسان برق رو بهانه میکردن

میتونید یکاری کنید :
حضوری، کنسول رو تحویل بگیرید، باز کنید ببینید ضربه نخورده باشه
اگه امکان تست بهتون بده برای ۵ الی ۱۰ دقیقه حله ... ولی مشکلات دراز مدت رو یک وارد کننده رسمی یا یک شرکت معتبر میکنه ...

این یارو بهایی صاحب فروشگاه معروف ... (همه اینو میشناسن) ، این آدم (!) هیچ چیزش رو گارانتی نمیکنه وقتی تحویل ملت میده دیگه چه برسه به دیگران ...

-----------

کسی دقت کرده به این فرمول :
کنسول توی امارات 1700 درهم هست
درهم رو ۸۰۰ حساب کنید :
میشه ۱۳۶۰۰۰۰ تومان

کنسولی که یک بازی اضافه داره :
1900 درهمه
1900AED x 800 = 1.520.000 T
یک دسته اضافه :
280AED
280x800 = 224.000 T

یک جمع بندی بشه فکر کنم هرکسی بتونه از امارات برای خودش بیاره سود میکنه ...

از اینجا میتونید بگیرید :
Geekay Games - PS4

موفق باشید ..
داداش اگه آدرس جایی تو دبی داری بدی عالیه میگن نمایندگی کنسول نداره دیگه ,حالا من یکی رو فرستادم بپرس نمیدونم واقعیت داره یا شایعه دلال هاس...
این سایتم که دادی زده
Currently Not Available Online
این سایت که تبلیغش تو بازیسنتر هست قابل اعتماده کسی اسم نوشته از بچه های اینجا ؟

آخرین ویرایش:
دوستان با این وضیعت به جزFifa و NBaکدوم بازی Singleمیتونه آدم سرگرم کنه ؟؟بازبشه واسه تعویضش مشکل نباشه!!خواستم Call of Dutyبکیرم که تواین تایپ ها بامشورت شمادوستان گل که دیدم زیادخوب نیست...حالا پیشنهادچی میدید خودتون؟Assassin جطوره دوستان؟l-)

آقا کی گفته Ghosts زیاد خوب نیست؟ اصلاً توجه نکن به این حرفا. کسی که COD باز باشه، از این بازی فوق العاده لذت می بره

- - -ویرایش - - -

دوستان دستگاه ps4این سایت مانیا ریجن 2 هست دیگه؟

بله...

دوستان تمام سایت هایی که تو بازیسنتر از دبی معرفی می کنند همشون موجودی ندارن فقط سرکاریه این قیمت ها همشون پیش خریدی بودن یا هستن در حال حاظر عمرآ زیر 2500 درهم تو این سایت ها نمی تونین پیدا کنین که موجود داشته باشه پس زیاد از قیمت های بازار شکایت نکنید همه جا همین خبره!! من خودم به شخصه صبر می کنم تا نیمه دوم دی ماه که قیمت ها متعادل شد حالا چه ایران چه دبی میخرم شما هم زیاد روی حرف های این پیش خریدهایی که داخل ایران که تحویلشون واسه هفته آینده هستش حساب نکنید از ما گفتن بود!! قیمت هایی مثل 1700 تا 2 یا 3 هفته دیگه گیر می یاد نه این هفته یا هفته آینده که خیلی از پیش خریدهای تو ایران یا سایت های ایرانی قولشو دادن!!

بجه ها این اپدیت گیمها چرا resume نداره با این حجم زیاد اپدیتها چطوری باید دانلودشون کرد؟ :|
Resume که داره !
جالبه Pause نداره
الان من همه اپدیتهای Ghosts - AC4 - BF4 - بازی Rsegun - COntrast رو یک جا دانلود کردم !_!
Pause خیلی حیاطی هست. باید به زودی اضافه اش کنن

دوستان تمام سایت هایی که تو بازیسنتر از دبی معرفی می کنند همشون موجودی ندارن فقط سرکاریه این قیمت ها همشون پیش خریدی بودن یا هستن در حال حاظر عمرآ زیر 2500 درهم تو این سایت ها نمی تونین پیدا کنین که موجود داشته باشه پس زیاد از قیمت های بازار شکایت نکنید همه جا همین خبره!! من خودم به شخصه صبر می کنم تا نیمه دوم دی ماه که قیمت ها متعادل شد حالا چه ایران چه دبی میخرم شما هم زیاد روی حرف های این پیش خریدهایی که داخل ایران که تحویلشون واسه هفته آینده هستش حساب نکنید از ما گفتن بود!! قیمت هایی مثل 1700 تا 2 یا 3 هفته دیگه گیر می یاد نه این هفته یا هفته آینده که خیلی از پیش خریدهای تو ایران یا سایت های ایرانی قولشو دادن!!

یعنی چی روی این سایتهای ایرانی که پیش فروش میکنن حساب نکنیم؟؟
یعنی دی سی و یا مانیا مشکلی دارن از نظر شما؟؟؟

سایت مانیا که زده زمان تحویل 28 آذر یعنی فردا تا 3 دی من که به شخص منتظرم ببینم نتیجه چی میشه, کلا خسته شدم از بس اینور اونور پرسیدم شهری نبوده که قیمت نپرسیده باشم قشمم دیروز پرسیدم جالب میگفت این هفته میاره 2.400 بعد خدمات پس از فروشم داره !
گیر نیومد هم همون عید میگیریم با قیمت مناسب ارزش نداره پول اضاف بدیم :)

دی سی نه اون که نزده 1700 تحویل یک هفته دیگه نوشته اول بهمن منم گفتم تا اون موقع این قیمت می شه اما مانیا رو والا من هر چی فکر می کنم نمی تونم قبول کنم بر اساس بازار دبی و ایران که قیمت ها الان فضایی هستن!!!

دی سی نه اون که نزده 1700 تحویل یک هفته دیگه نوشته اول بهمن منم گفتم تا اون موقع این قیمت می شه اما مانیا رو والا من هر چی فکر می کنم نمی تونم قبول کنم بر اساس بازار دبی و ایران که قیمت ها الان فضایی هستن!!!

مانیا طبق گفته خودشون از امارات وارد نمیکنن از اروپا هست درثانی خودشون وارد نمیکنن فرد وارد کننده دیگه ای هست ، طبق کامنت هایی که خوندم از جناب مذکوری به نظرم فردی توی یه شهر دیگه تعداد بالایی قراره وارد کنه که شنبه یکشنبه از گمرک ترخیص میشن و بعدش هم بین فروشنده ها پخش کرده که یکیشون مانیا هست :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or