هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

این تاپیک قیمت رو فکر می کنم باید باز کرد, فکر کنم دیگه وقتش باشه که بفهمیم تغییری اتفاق افتاده یا نه. :)
دوستانی که اطلاع دارند هم لطفا آدرس اون سایت پیش فروش با قیمت مناسب رو که بنر داره ولی من نمی بینم رو واسم پ خ کنید...

بسيار موافقم. وقتشه بدونيم بعد از عرضه در حوضه خليج فارس، قيميت در بازار ايران چقدر شده.

The whole family together
86430850970025672634.png
کابینِ ps3 مثل خودش زیباست !

بچه جایی میشناسین که مثلا فیلم بازی BF4 رو روی هر دو کنسول بازی کرده باشه کنار بزاره یا همون مقایسه کنه ؟
در ضمن میخواستم بدونم امکان داره PS4 هک بشه؟

اخه تو تندیس به من گفت چیپست گرافیکی رجیون ۲ ایراد داره :O
اون عزیزی که این حرفو به شما زده بهش بگید چیپست گرافیکی رو تشریح کن اگر یک خط تونست بنویسه من سه تا کنسول ریجن 1 براش میخرم :d

- - -ویرایش - - -

هیچ چیز غیر ممکن نیست اما ای کاش دنبال PS4 کپی خور نرید حیفه خدایی

آقا میگم هیچ جوره نمیشه دسته های PS3 رو به PS4 وصل کرد و باهاشون بازی کرد ؟ آخه ما روی PS3 با مبدل دسته های PS2 رو وصل میکردیم.
فکر نکنم ... فعلا که راهی نیست. دسته ps4 به مراتب خیلی بهتره نگران نباش. در ضمن دسته با توجه به کنترلهایی که داره کلا طوره دیگه ای روی ps4 تعریف شده پس نمیشه انتظار داشت دسته ps3 بهش وصل بشه.

بچه جایی میشناسین که مثلا فیلم بازی BF4 رو روی هر دو کنسول بازی کرده باشه کنار بزاره یا همون مقایسه کنه ؟
اینجا:
Next-Gen Face-Off: Battlefield 4 • Face offs • Eurogamer.net
هم عکس و هم فیلم مقایسه و هم فیلم مقایسه فریم ریت . همچنین یک سری لینک برای دانلود و دیدن بازی روی 60 فریم داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or