هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

واقعا مراسم لانچ میذارن آقا کیه این مراسم بگین من تهران میام زیاد
نمیدونم این تاپیک جاش هست یا نه اما با توجه به ایم تاپیک (تمامی مباحث پیرامون کنسول جدید سونی) نباید مشکلی باشه
اگر اشتباه نکنم این لانچ فقط برای افرادیه که کنسول رو پیشخرید کردن و میتونن برن حضوری بگیرن هست که گزارش تهیه میشه توسط یه سری بچه ها و تو نت قرار میگیره
شخصا از صمیم قلب دوست دارم توی مراسم باشم اما با توجه به شرایط اب و هوایی و مسافت طولانی به ریسکش نمی ارزه این فیض رو میزارم همون مامور پستی ببره که کنسولو برای ما میفرسته :d

به نظر من کنسولای دبی هم تموم شدن:دی
tPvc.jpg

يكي از اقوام رفت ببينه ميتونه بخره( گفته بودم كه همه پيش خريد كردن گيرت نمياد) ساعت ١ شب لانچ اش بود يه سريا خوابيده بودن تو صف! از شانس اش گفتن ٣ نفر كنسل كردن اگه ميخواي ميديم بهت به شرطي كه ٤ تا بازي هم بخري اينم گفته بود من فقط يه فيفا ميخوام اونا هم گفته بودن نه بعد خداحافظي كرده بود بياد صداش كرده بودن كه بيا بگير با همون يه بازي:) ميگفتن رفت واسه ٢ ماه
بعد كه سري جديد بيارن.

ما که بخیل نیستیم مبارک اعراب باشه . منظم ایستادن ولی تعدادشون کمه !!! اگه سونی اینجا لانچ داشت چی میشد ملت فکر میکردن برنجی چیزی میدن هجوم میبردن :d

ما که بخیل نیستیم مبارک اعراب باشه . منظم ایستادن ولی تعدادشون کمه !!! اگه سونی اینجا لانچ داشت چی میشد ملت فکر میکردن برنجی چیزی میدن هجوم میبردن :d
دقیقا:دی سر پیش فروش گوشی g2 یادمه از 4 روز پیش 300 نفر تو صف بودن! تازه چون جا نبود خیلیا نموندن وگرنه بیشتر میشدن!
حالا اون که lg بود زیاد کسی از پیش فروشش خبر نداشت! برای ps4 فکر کنم راحت 2000 نفر میومدن

دقیقا:دی سر پیش فروش گوشی g2 یادمه از 4 روز پیش 300 نفر تو صف بودن! تازه چون جا نبود خیلیا نموندن وگرنه بیشتر میشدن!
حالا اون که lg بود زیاد کسی از پیش فروشش خبر نداشت! برای ps4 فکر کنم راحت 2000 نفر میومدن
اون به خاطر این بود که ارزون میداد اونقدر وایساده بودن :d

هایپ شدیدی رو از الان برای E3 2014 و کلا سال بعد شاهد هستیم :d
اول درباره DLC بازی TLOUS با نام Left behind. مدیر روابط عمومی ناتی داگ:
Once 2014 hits we’ll start frequently rolling out fresh news and information about all our upcoming projects over on the PlayStation blog and here on the Naughty Dog blog so make sure to visit frequently
-------
Adam Boyes در PlayStation Blogcast:
I got a chance to get a super sneak peak of a game that’s coming up and I’ve lost my mind, it was amazing. I can’t say what it is but… For PS4
ظاهرا یک عنوان بسیار مهیج در راهه :>
-------
Guy Longworth در پاسخ به یکی از هوادارن:
Thanks… we’re working on them and have some epic stuff still underwraps… can’t wait for E3 now!
senior VP of PlayStation brand marketing

نخير عزيزم ملت تا مي فهميدن بچه ها واسه پلي استيشن و دستگاه بازي وايسادن انواع كلمات بوق دار رو روانه بچه ها مي كردن :|:d

آخرین ویرایش:
این تاپیک قیمت رو فکر می کنم باید باز کرد, فکر کنم دیگه وقتش باشه که بفهمیم تغییری اتفاق افتاده یا نه. :)
دوستانی که اطلاع دارند هم لطفا آدرس اون سایت پیش فروش با قیمت مناسب رو که بنر داره ولی من نمی بینم رو واسم پ خ کنید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or