فیفاجام جهانی بصورت dlc نمیاد یه بازی مستقلهدوستان یک سوال:
برای مثال من بازی فیفا 14 رو می خرم بعد موقع جام جهانی EA یک بازی مخصوص جام جهانی به صورت دی ال سی میده بیرون مثل یورو 2012. حالا برای خرید این بازی اشتراک پلاس باید داشت یا psn card???
جایی گفتن به صورت مستقل میاد؟؟ بعیده ea بیاد وقت بزاره یه بازیه جدید بده، فک کنم عین 2012 باز دی ال سی بدهفیفاجام جهانی بصورت dlc نمیاد یه بازی مستقله
اگرم dlc بیاد باید با psn کارد بگیری dlcیو

Thankfully, the performance situation is far more positive when sampling both next generation consoles. While we aren't looking at the 60fps gold standard favoured by enthusiast PC gamers, Black Flag manages to stick closely to a solid 30fps across both formats. In fact, on the PS4 we never felt or noticed anything other than a locked 30fps update at all during our four hours or so of capturing - an impressive feat considering the boost to 1080p rendering. The Xbox One version mostly achieves the same solid 30fps performance at 900p, but there are times when the frame-rate is noticeably compromised, resulting in uneven motion and even the odd torn frame (too few in number to be noticeable).
جایی نگفتن ولی بعیده ea از همچین لقمه چربو نرمی بگذره اون دوسال قبلم که از یورو گذشت بخاطر این بود که تمرکزشو گذاشته بود روی فیفا استریت وقت کافی نداشت dlc زدجایی گفتن به صورت مستقل میاد؟؟ بعیده ea بیاد وقت بزاره یه بازیه جدید بده، فک کنم عین 2012 باز دی ال سی بده
ممنون مصطفی جان![]()
من فقط میخوام Zipper باز شه اینو با گرافیک PS4 ببینیم.
![]()
یکی از بزرگترین اشتباه های این استدیو بود .
فکر کنم بیشترین چیزی که تاثیر زیادی در بسته شدن این استدیو داشت عرضه همین MAG بود .
که فروش اصلا خوبی نداشت .پس بیخود نیس ملت اینجور کارا رو میکنن, خیلی شاخه بد مصب:
![]()
:d