هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوست گرامی هزینه پست چقدر براتون در اومد ؟؟؟ اگه اشتباه نکنم به جز قیمت کنسول باید یک هزینه پستی برای شما در اومده باشه و در ضمن ارسال کنسول رو فامیلتون از چه راهی انجام دادن؟

در ضمن خیلی خیلی مبارکتون باشه :bighug:

به امید خدا شما هم میخرید من خودم تو اهواز زندگی می کنم این پسر دایی ما برای چند روز آمد ایران بخاطر همین سفارش من هم قبول کرد برای من بیارد بخاطر همین با پست ارسال نکرد بخاطر همین جعبه کنسول را باز کرد تا برای گمرک گیر ندهند من الان خودم خانه خواهرم هستم و پسر دایی من PS4 را آورده ولی خانه خودمان من الان دارم لحضه شماری میکنم امروز تمام بشه تا برم با PS4 کار کنم ببینم چطور است :d

امروز كه داشتم بازي ميكردم هي وسط بازي تيك ميزد تصوير نميدونم از چي بود خاموش روشن كردم درست شد براي كسي پيش نيومده اينطوري بشه؟
ببخشید میشه یکم بیشتر توضیح بدی ؟ تیک میزد یعنی چطوری ؟ شوتر بازی میکردی ؟ شاید بخاطر همین تیک عصبی گرفته ! :d

جیلبریک پلی استیشن ۴ توسط یک هکر برزیلی

53888771737486272044.jpg

PHP:
کد:

GUIDE: 1. Create a folder on your USB storage device. This is where  you’ll put the exploit. 2. Create a « SANDERPS4″ folder. Inside that  folder, create another folder named « EXP. » ۳٫ Extract the  PSORBI***P.PUP file from the package, and save it in the EXP folder. 4.  Make sure your PlayStation 4 is turned off. 5. Connect the USB storage  device to your PlayStation 4, and press the power button for at least 7  seconds. The PlayStation 4 will start in Safe Mode. 6. Select « Update  System Software. » ۷٫ Follow the on-screen instructions to install the  jailbreak. 8. If your PlayStation 4 doesn’t recognize the jailbreaking  file, make sure that the folder and file names are correct. 9. Voila!  JAILBROKEN!

فروشِ PS4 پس از کمتر از 3 هفته به دو میلیون و صد هزار کنسول رسید
این در حالیست که PS4 هنوز در خیلی مناطق مثل ژاپن و آسیا و خاورمیانه ریلیز رسمی نشده
Andrew House هم انتظار داره تا ماه مارس 2014 سونی 5 میلیون PS4 بفروشه

53888771737486272044.jpg

PHP:
کد:

GUIDE: 1. Create a folder on your USB storage device. This is where  you’ll put the exploit. 2. Create a « SANDERPS4″ folder. Inside that  folder, create another folder named « EXP. » ۳٫ Extract the  PSORBI***P.PUP file from the package, and save it in the EXP folder. 4.  Make sure your PlayStation 4 is turned off. 5. Connect the USB storage  device to your PlayStation 4, and press the power button for at least 7  seconds. The PlayStation 4 will start in Safe Mode. 6. Select « Update  System Software. » ۷٫ Follow the on-screen instructions to install the  jailbreak. 8. If your PlayStation 4 doesn’t recognize the jailbreaking  file, make sure that the folder and file names are correct. 9. Voila!  JAILBROKEN!

داداش میشه یکم دربارش توضیح بدی؟:-/

---
میگم سونی وقتی تو انگلیس و امریکا که مایکرو پاتقش بوده برنده شده ،تو اسیا و ژاپن که گنده لاته چه طوفانی به پا میکنه:-s؟!مادر بگرید:دی

این چجوریه الان
yahoo_4.gif

یارو PS4 رو تو خونه روشن گذاشته؟
خیلی عجیبه رسما!​

مثل این که 5000 مایل هم فاصله داره:دی !
ولی عملا به درد ما نمی خوره وقتی ویتا نداریم!مگر باندلش یه فرجی کنه !

53888771737486272044.jpg

PHP:
کد:

برادر منبع این کجاست؟ واسه کامنت هاش میخوام.
یعنی اینقدر زود؟:|

---
میگم سونی وقتی تو انگلیس و امریکا که مایکرو پاتقش بوده برنده شده ،تو اسیا و ژاپن که گنده لاته چه طوفانی به پا میکنه:-s؟!مادر بگرید:دی

مثل این که 5000 مایل هم فاصله داره:دی !
ولی عملا به درد ما نمی خوره وقتی ویتا نداریم!مگر باندلش یه فرجی کنه !
خوب همینشم عجیبه!یعنی من فکر میکردم تو یه فاصله خاصی باید باشه!فکر کنم از طریق اینترنت باشه که اگه اینجوری باشه با ویتاشم بدرد ما نمیخوره :d

خوب همینشم عجیبه!یعنی من فکر میکردم تو یه فاصله خاصی باید باشه!فکر کنم از طریق اینترنت باشه که اگه اینجوری باشه با ویتاشم بدرد ما نمیخوره :d

به دو صورت میشه دیگه. رو پلی3 هم هست این ویژگی یکی اینکه تو محدوده وایرلس باشی و نیازی به نت برای اجرا رو کنسول دستی نیست و میتونی فیلم بازی و ... رو رو ویتا یا psp بازی کنی. یکی هم که برای فواصل دور هست که نمیدونم چجوریه که با ویتا میتونی کنسول خونگیت رو روشن کنی و بره تو حالت ریموت و با نت بازی رو اجرا کنی که نت قوی میخواد که ما فعلا محرومیم.
میگم سونی وقتی تو انگلیس و امریکا که مایکرو پاتقش بوده برنده شده ،تو اسیا و ژاپن که گنده لاته چه طوفانی به پا میکنه:-s؟!مادر بگرید:biggrin1:
اگر این جمله ت برای تویت بالاییش بود که خودش گفته بین بازی های پلی4 شده اول! ولی اگه کلی میگی که تایید میشه:d تازه ببین با این لانچ فاجعه اش این جوری داره میفروشه اگر بازی ها بهتری بودن که فکر کنم تو همین سال اول به اندازه نصف نسل فعلی میفروخت:d

53888771737486272044.jpg

PHP:
کد:

این واقعیه؟ آخه عحبیه! به خصوص اینکه لحن اکانت سونی تو مایه های شرخراست و کلا مدلی تهدید میکنه که از یه شرکت بعیده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or