هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بدبختی خواهیم داشت سر این O و × :|
PS1 و PS2 رو با × عادت کردیم PS3 رو با O حالا دوباره PS4 شده × :| :دی
امکان تغییرش هست تو PS4؟! این که بخوام دوباره به ضربدر عادت کنم سخته واقعا :دی
دوبارهx شده ؟ ایول خیلی خوبه که باباO بد جور رو اعصاب بود من که کلا XBOXباPS3چون با هم داشتم قاط زده بودم اساسی

دوبارهx شده ؟ ایول خیلی خوبه که باباO بد جور رو اعصاب بود من که کلا XBOXباPS3چون با هم داشتم قاط زده بودم اساسی

بدبختی خواهیم داشت سر این O و × :|
PS1 و PS2 رو با × عادت کردیم PS3 رو با O حالا دوباره PS4 شده × :| :دی
امکان تغییرش هست تو PS4؟! این که بخوام دوباره به ضربدر عادت کنم سخته واقعا :دی

دوستان عزیز این موردی که شما می گین ماله ریجن کتسول ها هستش ریجن 3 و 1 از کلید دایره استفاده می کنی ریجن 2 از ضربدر شما ps2 که داشتین ریجن 2 بوده و ps3 که داشتین ریجن 3 یا 1 بوده واسه ps4 هم دقیقآ به این صورته!! این موردی هم هم که میگم توی دو تا ps3 که داشتم دقیقآ تجربه کردم چون هم ریحن 2 داشتم هم 3!!

وب سایت dark alex برای ps4 آپدیت شده!!!

Dark-Alex.Org ,Welcome To PS4 Scene

بعضی ها می گن خود dark alex برگشته بعضی ها هم می گن یکی از کسایی که همراه dark alex روی m33 کار می کرده سایت رو بالا آورده

dark alex کسی هست که psp رو هک کرد و هر هکی که بازی کپی اجرا می کنه بر روی psp بر مبنای هسته m33 نوشته شده توسط dark alex هست و اگر ایشون نبود معلوم نبود بر سر هک psp چی میومد
dark alex چند سال پیش به استخدام سونی در اومد

وب سایت dark alex برای ps4 آپدیت شده!!!

Dark-Alex.Org ,Welcome To PS4 Scene

بعضی ها می گن خود dark alex برگشته بعضی ها هم می گن یکی از کسایی که همراه dark alex روی m33 کار می کرده سایت رو بالا آورده

dark alex کسی هست که psp رو هک کرد و هر هکی که بازی کپی اجرا می کنه بر روی psp بر مبنای هسته m33 نوشته شده توسط dark alex هست و اگر ایشون نبود معلوم نبود بر سر هک psp چی میومد
dark alex چند سال پیش به استخدام سونی در اومد

یعنی الان میخواد 4 رو هک کنه؟؟؟؟ :-ss
یه جا خوندم نوشته بود روی 4 بازی های 3 هم اجرا میشه این درسته؟

دوستان یک خبر بد دستگاه من خراب شد مرگ چراق ابی چشمکزن فقط ۶ ساعت کار کرد فعلا از خرید آن صرف نظر کنید
بد شانسی اوردی .. از همین سری های هست که مشکل داره باید ببری جایی که خریدی برات عوض کن

خب استرالیا که اصلا هیچی ... sold out کامل بود و امروز رفتم مغازه خبره خاصی نبود ... یعنی مثل one اصلا شلوغ نبود. هرکی پیش خرید کرده بود اومد کنسولش رو گرفت و رفت D:
کاشکی مثل one موجودی داشتن سریع میخریدیم D:
فعلا خبر حاکی از این هست که EBGAMES توی بعضی از قسمتهای ارسترلیا ایمیل زده به مشتریا که ps4 هاشون که بعد از second shipment برای december پیش خرید کردن تا اخر APRIL تحویل میده ... یعنی تا 5 ماده دیگه که به نظرم با عقل جور در نمیاد . اینطوری معلومه سونی اصلا به بازار استرالیا نرسیده ....

حالا چجوری باید ps plus بگیریم با دلاره یا با کارتی چیزی مثل گلده؟
PSN کارت میخری توی استور کدش رو میزنی و مبلغ به اکانتت همون لحظه واریز میشه و میتونی بخری ....
اگر هم دسترسی به credit card داری اونم امکان پذیر هست
pay pal هم میشه :)

;;):d
26626187951036723686.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or