هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ینقدر فحششون دادید که میترسند اعلام موجودیت کنند
:d
هرچند من الان تو این فکرم که اگر الان پلی4 بخرم دقیقا چی باید باهاش بازی کنم؟ بعد اینفیمس تازه ارزش خرید پیدا میکنه. بعد اردر و آنچارتد هم که دیگه میافته رو دور انحصاری مثه پلی3. پس الان حتی بدون در نظر گرفتن قیمت های فضایی هم پلی4 چندان ارزش خرید نداره! در حال حاضر جلو من پلی3 و پلی4 بذارن بدون شک 3 رو انتخاب میکنم چون خیلی بازی برای تجربه کردن دارم که فقط رو این نسل میان و قشنگ این 3-4 ماه تا خرید پلی4 رو برام پر میکنن. الان بخوام 4 بگیرم مطمئنم بعد یک هفته باید بفرستم بره خاک خوری
:d
به نظر من که همین Infamous هم انقدرها ارزش خرید نداره . 100 تومن 200 تومن که نیست . 1800 بدیم جا کنسول خام . یه 200 تومن هم بدیم واسه بازی تا بتونیم یه Infamous بازی کنیم ؟
حالا The Order یه چیزی :d
با این وضع قیمت من که فقط شاید بتونم از پس بازی های FP بر بیام ...

اینقدر فحششون دادید که میترسند اعلام موجودیت کنند:d هرچند من الان تو این فکرم که اگر الان پلی4 بخرم دقیقا چی باید باهاش بازی کنم؟ بعد اینفیمس تازه ارزش خرید پیدا میکنه. بعد اردر و آنچارتد هم که دیگه میافته رو دور انحصاری مثه پلی3. پس الان حتی بدون در نظر گرفتن قیمت های فضایی هم پلی4 چندان ارزش خرید نداره! در حال حاضر جلو من پلی3 و پلی4 بذارن بدون شک 3 رو انتخاب میکنم چون خیلی بازی برای تجربه کردن دارم که فقط رو این نسل میان و قشنگ این 3-4 ماه تا خرید پلی4 رو برام پر میکنن. الان بخوام 4 بگیرم مطمئنم بعد یک هفته باید بفرستم بره خاک خوری:d

خخخخ من میزارمش دکوراسیون ! چی فکر کردی ؟ :> البته منم خیلی دوست دارم برم الان یه 3 بگیرم لست با بیاند رو بازی کنم ! اون TLOU که عمرا چیزی مثلش بیاد ! برای کسی که 3 رو داره الان خرید 4 اجباری نی !

مشکی رو که من انقد بهش PM دادم کلا afk شد نیومد !:d اگرم پست بده یواشکی میده !

این اینفموس هم که مضخرفه ارزش خرید نداره ! فقط کیلزون با اوردیر ! نه اینکه یکی بخره باهم عوض کنیم :D فقط از اون لحاظ

PlayStation 4 Launch Line-Up Download Sizes Revealed

• Angry Birds: Star Wars – 1.5GB
  • Assassin’s Creed IV: Black Flag – 21.2GB
  • Battlefield 4 – 33.9GB
  • Blacklight: Retribution – 4.9GB
  • Call of Duty: Ghosts – 31.3GB
  • Contrast – 2.3GB
  • DC Universe Online – 22.7GB
  • FIFA 14 – 9GB
  • Flower – 1.8GB
  • Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition – 22GB
  • Just Dance 2014 – 22GB
  • Killzone: Shadow Fall – 38.5GB
  • Knack – 35.6GB
  • LEGO Marvel Super Heroes – 6.4GB
  • Madden NFL 25 – 13.1GB
  • NBA 2K14 – 41.8GB
  • Need for Speed: Rivals – 15.9GB
  • Resogun – 460.8MB
  • Sound Shapes – 3.4GB
  • Super Motherload – 393.6MB
  • Trine 2: Complete Story – 2.6GB
  • Warframe – 4.2GB

دوستان اين قابليت ريموت پلى كلا چيه؟؟؟حتما بايد ويتا داشت تا ازش استفاده كرد؟

- - -ویرایش - - -

كسى اطلاع داره كه مثلا nba 41 g نصب داره،چقد طول ميكشه نصب شه؟

دوستان اين قابليت ريموت پلى كلا چيه؟؟؟حتما بايد ويتا داشت تا ازش استفاده كرد؟
بله باید ویتا داشته باشید یا ویتا tvجریان از این قرار هست که ویتا رو با پلی4 وصل میکنید با نت (میتونید از وایرلس خود سیستم استفاده کنید برای خونه و برای بیرون از خونه هر 2 دستگاه باید اینترنت با سرعت مناسب وصل باشن ) بعد میتونید بازی پلی4 رو روی ویتا بازی کنید

یه تعداد عکس ببینید از این غول کوچک
و ببینید تفاوت اندازه فت تا سوپر اسلیم (به قول دوستان اگه این فت پس سوپر اسلیمش میشه جیبی )

اينم جك ويلشير

2390290bf60e50d83.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or