هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یعنی واقعا بعضی ها به هیچ صراطی مستقیم نیستند . هر چی میگیم اینها پیش میاد و نسبت خرابی ها به تولید کل نسبت ناچیزیه بازم حرف خودشونو میزنند . واقعا فروش 1 میلیونی در شبانه روز حسادت هم داره . :d

شرکت سونی تک تک دستگاه هایی که تولید میشه رو که تست نمیکنه که!‌ دیگه انقد شرکتش معتبر هست که این مشکلات رو نداشته باشه!!!
دوست عزیز qc رو برای همین گذاشتن دیگه، تمام لوازم الکترونیکی قبل از اینکه کامل بسته بشن باید تست بشن بعد برچسب کنترل کیفیت و گارانتی بهش میزنن.

امکانش هست افرادی که کنسول رو تهیه کردن زودی وارد psn شدن و به دلیل افزایش کاربران فرمور به طور کامل دانلود نشده و ناقص نصب شده و کنسول دیگه بالا نمیاد
از این مشکلات تو ps3 هم بود .

دوستان این Foxconn فقط کنسول های ریجن 1 رو تولید کرده ؟ یا نه دستی بر ساخت ریجن 2 هم داره البته با فروش 1 میلیونی کنسول توی روز اول دیگه هر چی توی Foxconn ساخته شده فروش رفته ، امیدوارم برای هر ریجن کنسول ها توی کارخانه های جداگونه تولید شده باشه که در این صورت عالی میشه میریم ریجن 2 میگیریم که تازه جعبه های ریجن 2 کنسول زیباتره از نظر من چون دو تا جعبه مجزا هست چقدر هم حالا جعبه اهمیت داره ! :d

آخرین ویرایش:
دوستان این Foxconn فقط کنسول های ریجن 1 رو تولید کرده ؟ یا نه دستی بر ساخت ریجن 2 هم داره البته با فروش 1 میلیونی کنسول توی روز اول دیگه هر چی توی Foxconn ساخته شده فروش رفته ، امیدوارم برای هر ریجن کنسول ها توی کارخانه های جداگونه تولید شده باشه که در این صورت عالی میشه میریم ریجن 2 میگیریم که تازه جعبه های ریجن 2 کنسول زیباتره از نظر من چون دو تا جعبه مجازا هست چقدر هم حالا جعبه اهمیت داره ! :d

من اطلاعاتم زیاد نیست ولی ریجن 2 این مشکلات رو نداره و فکر کنم Foxconn هم تولیدش نکرده ! کلا پیش خرید یا خرید کنسول لانچ اشتباه هست ولی ریجن 2 حداقل بهتره ! مشکلات نرم افزاری باشه به درک سخت افزاری نباشه فقط !
بعد مگه جعبش چه فرقی میکنه؟

عزيزان من طبق اعلام گيم اسپات 0.4 درصد از دستگاهها مشكل داشته،يعنى از بين هر ١٠٠٠ نفر فقط ٤ نفر كنسولشون خراب بوده! اگه اينقد به بدشانس بودن خودتون اعتقاد داريد كه ممكنه شماها جزو اون ٤نفر در ١٠٠٠ نفر هستيد، زندگى نكنيد سنگين تريد!!!

یه دوستی هست میتونه برای من از هنگ کنگ پی اس 4 بیاره
به نظر شما ارزش داره از آسیا خرید کرد؟
ریجن های اونها و مدلهای اونها ب اروپا و امریکا فرق میکنه؟منظورم اینه که اگر از اسیا خرید بشه بازیهایی که در ایران براش خرید بشه قابل اجرا خواهند بود؟
قیمت کنسول 400 دلار هست و قراره با همون معادل ریالیش برام تموم بشه چیزی حدود 1.500.000
حالا به نظر دوستان با توجه به مشکلاتی که دستگاه داره و همینطور بحث کپی خور شدن ارزش خرید داره ؟
با تشکر

مكنده مثه ps3 فت و اسليم
بدرد پيام دادن و تو بعضي از بازيهاي انحصاري كاربرد داره

عکس ندرای مصی ؟ :d
ابعادش با ps3 اسلیم چقد فرق داره ؟ کوچیکتره بزرگتره ؟
و اینکه ضد خش هست مثه اسلیم ؟ یا خش خورش ملسه مثه فت ؟
سپاس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or