هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

فنای مایکرو رو به همین روش مسخره میکردین که:دی همین چند روز پیش بود بحث از 4 نفر پرسیدیت باب شده بود:دی
خداروشکر من که نه مایکرو رو مسخره کردم نه سونی اما این قضیه داغ شدن و مشکل خیلی زیاد بوده تو 2-3 صفحه پیش هم گذاشتم که وقتی تماس میگیرین با پشتیبانیشون 2 ساعت پشت خط میمونی بعد هم میگن مشکل برای خیلیا هست!
مشکل که 100% از آپدیتس اما اینکه یه دوستی آمازون رو متهم به پول گرفتن و دروغ گفتن میکنه جالبه:دی

اینو سونی گفته بود خیلیا هم تست کردن به نتیجه ای نرسیدن! وقتی کنسولت پالس آبی بده یعنی دیگه درست بشو نیست! ربطی به hdmi نداره
نمیدونم شما چه سودی میبری از کتمان کردن قضیه! به نظرت کار جالبیه اگه کسی بی خبر کنسول بخره اونم با این قیمتای نجومی ایران بعد آپدیتش بکنه وکنسول مشکل پیدا کنه؟
بالا رفتن صدای فن بعد آپدیت هم به hdmi ربط داره؟
مشخص که این آپدیت هرچی هست آبش قطع :d

مشخص که این آپدیت هرچی هست آبش قطع :d
اخه مشکل اون جاست که بعضی ها گفتن مشکل از قبل از آپدیت هم بوده یک سری هاش رو میشه تو سایت آمازون هم دید:
Like many others, my PS4 arrived DOA. It boots up, however after five minutes the console flashes red, beeps three times and shuts off. I was able to update the software to 1.5, however the issue was there before and after the update.

^^

عزیز جان ما هیچ نگرانی نداریم ! حتی اگر هم این تعداد خرب باشن !

ما {انشالاه} امید به خدا نسخه ی سالم مثل داداش !_meshki_! میرسه بهمون و حالش رو هم میکنیم !

آپدیت هم بچه ها نکنن فعلا تا دو هفته تا تکلیف همه چی معلوم شود !

اینو سونی گفته بود خیلیا هم تست کردن به نتیجه ای نرسیدن! وقتی کنسولت پالس آبی بده یعنی دیگه درست بشو نیست! ربطی به hdmi نداره
نمیدونم شما چه سودی میبری از کتمان کردن قضیه! به نظرت کار جالبیه اگه کسی بی خبر کنسول بخره اونم با این قیمتای نجومی ایران بعد آپدیتش بکنه وکنسول مشکل پیدا کنه؟
بالا رفتن صدای فن بعد آپدیت هم به hdmi ربط داره؟

الان یه سوال برام پیش امده با این صحبت میخوای چه نتیجه ای بگیری ؟ همیشه در ترس این باشیم که نکنه آپدیت کنی کنسول دستگاه بترکه ؟ یا اینکه هیچ وقت PS4 نخریم که امکان داره با آپدیت دستگاه مشکل پیش بیاد ؟

صحبت اصلی سر اینکه اگه هر کدام از این مشکلات مربوط به سخت افزاری بود حق باشماست هیچ خری نمیاد دستگاهی که سخت افزارش خرابه بخره انم 1.5-2 میلیون اما اگه مشکل نرم افزاریه خوب این مشکل چند روز دیگه حل میشه تا اون موقع هم کسی که اینجا خریده باشه دستگاه منتظر میشه کسی هم که اون طرفه میره دستگاه میده یکی نو میگیره .

الان مشکل این وسط چیه ؟

کسی برای سونی ماله نکشیده برعکس صحبت اینکه اگه مشکلی وجود داره آقا آپدیت نکنید منتظر بشین آپدیتش درست کنه اگه هم که سخت افزار شما مشکل داره موقع خرید که دیگه باید موقع خرید از مغازه تست میکردین دستگاه مخصوصا که ایران گارانتی نداره خوب الان کجای صحبت من دارم کتمان حقیقت میکنم .

ببخشید اگه صحبت شما راجب سخت افزاره مشخصه همیشه تعدادی از دستگاه ها موقع تولید خراب هستن چیز شگفت انگیزی نیست همون جوری که همین کارت گرافیک خودم MSI 670 موقع خرید دستم که رسید کارت باز کردم سینک و فن کارت و دوتا پیچ افتاد تو دستم فرستادم نو گرفتم .

آخرین ویرایش:
اخه مشکل اون جاست که بعضی ها گفتن مشکل از قبل از آپدیت هم بوده یک سری هاش رو میشه تو سایت آمازون هم دید:
Like many others, my PS4 arrived DOA. It boots up, however after five minutes the console flashes red, beeps three times and shuts off. I was able to update the software to 1.5, however the issue was there before and after the update.
سری اول کنسولها همیشه مشکلاتی داره ولی مهم نیست من که صبر می کنم چند ماه دیگه می گیرم :d

هر کی کنسول رسید دستش اپدیت نکنه و منتظر خبر از سونی باشه . احتمالا اپدیت جدید در راه باشه

100 در 100 اپدیت جدید میدن ;;)
فقط من این قضیه کابل hdmi نفهمیدم میگن شله یا کابل رو نمیشه وارد کرد ؟ :-/:d
در هر صورت ما که سفارش دادیم مهم هم نیست :دی

امروز از یکی پرسیدم گفت تهران اومده چهار میلیون و خورده ی ! کسی سایت معتبری با قیمت واقعی واسه خرید این کنسول سراغ داره؟ یا هر فروشگاهی تو هر شهری فقط شمارشو اگه بدین ممنون میشم ;)

کنسولهایی که تا حالا داشتیم ! PS2 یادش بخیر ;;)

Unbox-Therapy-Evo-of-PS.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or