هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آقایون خبر رسید فرا داغ برو کنار نسوزی

به گزارش یه سایت خیلی خفن بی نام و نشون ژاپنی CPU ی اژدها رو اوورکلاک کردن الان رو 1.8 گیگاهرتزه

09.png

تاپیکشم تو گف خیلی خیلی رفته جلو میدونید که منظورم چیه:d

�y�㓡�O�΂�Weekly�C�O�j���[�X�zPlayStation 4��GPU�R�A�ƃT�u�V�X�e���`�b�v - PC Watch

PS4 CPU overclocked @ 1.8 GHz - NeoGAF

یکی که ژاپنی بلده مردونگی کنه تاپیکشو تو بخش اخبار بزنه:d

- - -ویرایش - - -

بچه ها PS4 ما شنبه هفته بعد با کیلزون و اساسین 4 انشالاه میرسه ! {دعا کنید از درست ها باشه} !

هر سوالی و ..... در خدمتم ! :d

دیگه پول ندارم بازی های استور بخرم ! =((

دیگه هرکی هر عکس و ویدئویی میذاره تو نت باور نکنید
وقتی یارو کنسول نو رو میکوبه زمین خردش میکنه یه احمق دیگه هم پیدا میشه خیلی راحت یه بلایی سر کنسول میاره میسوزونتش ویدئوش رو میذاره تو یوتوب !
كيا Amazon رو نگاه كني خيلي ها مشكل داشتن ، جا هاي ديگه هم گزارش خرابي داشته.اونجا گارانتي داره راحت عوض ميكنن.
يه بدبختي اينجا بگيره دستش به هيج جا بند نيست :d

ولمون کنین بابا انقدر دست پا نزنین بیخودی مشخصه وضعیت به چه صورته الان چجوریه این همه مشکل پیدا شده برای دستگاه های که به سازنده ها و تستر ها دادن پیش نیومده ؟

الان حتی اگه این تعداد 50-100 دستگاه هم اعلام خرابی داشته باشه در مقابل 2 میلیون فروش سالم هیچی نیست پس بیخودی به در دیوار نکوبین .

مورد بعدی اگه نگران خرابی دستگاه هستین که از کارخانه خراب باشه باید موقع خرید تست کنید همین اگه هم دست شما خراب بشه دیگه شانس شماست .

كيا Amazon رو نگاه كني خيلي ها مشكل داشتن ، جا هاي ديگه هم گزارش خرابي داشته.اونجا گارانتي داره راحت عوض ميكنن.
يه بدبختي اينجا بگيره دستش به هيج جا بند نيست
yahoo_4.gif

صادق جان مشکل اینکه هر کسی میتونه تو Amazon بگه دستگاه من مشکل داره جوری نیست اول چک بشه که طرف درست میگه یا نه یعنی منبع معتبری برای اینکه بگیم هرکی انجا گفت دستگاه من خراب شده نیست .

طرف خر میاد میره 10 ساعت وای میسته دستگاه میخره میره بیرون میزنه دستگاه له میکنه فکر میکنی از اینجور آدم های احمق کم پیدا میشه ؟

آخرین ویرایش:
من چند جا خوندم چون PS4 و Xone ساختاری شبیه به PC دارن خیلی سخت نیست هک کردنشون. میخواستم بپرسم آیا صحت داره یا نه؟

معلوم نیست ! ولی به خاطر معماری X86 و سخت گیری کم تر شاید زودتر هک بشن ! نه دیگه 1 ماه ! شاید 1 یااااا 2 سال !

ولمون کنین بابا انقدر دست پا نزنین بیخودی مشخصه وضعیت به چه صورته الان چجوریه این همه مشکل پیدا شده برای دستگاه های که به سازنده ها و تستر ها دادن پیش نیومده ؟

الان حتی اگه این تعداد 50-100 دستگاه هم اعلام خرابی داشته باشه در مقابل 2 میلیون فروش سالم هیچی نیست پس بیخودی به در دیوار نکوبین .

مورد بعدی اگه نگران خرابی دستگاه هستین که از کارخانه خراب باشه باید موقع خرید تست کنید همین اگه هم دست شما خراب بشه دیگه شانس شماست .

صادق جان مشکل اینکه هر کسی میتونه تو Amazon بگه دستگاه من مشکل داره جوری نیست اول چک بشه که طرف درست میگه یا نه یعنی منبع معتبری برای اینکه بگیم هرکی انجا گفت دستگاه من خراب شده نیست .

طرف خر میاد میره 10 ساعت وای میسته دستگاه میخره میره بیرون میزنه دستگاه له میکنه فکر میکنی از اینجور آدم های احمق کم پیدا میشه ؟
درسته يه سري حرف بيخود ميزنن ولي اين همه ادم كه ديونه نيستن ديگه :d,به هر حال فعلا معلوم نيست چه خبره بايد صبر كرد.اميدوارم درصد كمي باشه.
Broken PlayStation 4 Systems - Page 60 - PlayStation® Community Forums
اكثرا براي amazon هست (معلوم نيست كنسول هارو چيكار كرده:d)يا اپديت كردن خراب شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or