هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

چه زود گذشتا...

BYbEO9HCEAEK5E6.jpg:large
----

البته 162 تا هست ولی اگر PS4 داشته باشه هم عجیب نیست.ایشون english community manager هستن :دی

و این تصویر ماله ویتا هست :دی یا من نگرفتم؟:-/
باو منظورم این بود قبلا حداکثر فرندلیست 100 نفر بود!
تو ویتا هم قبل این بیشتر از 100 نفر نمیشد دوست داشت!پس یعنی الان سرورهای psn ویتا و ps4 یکی شده؟!چون با ps3 هنوز همون 100تاست.

باو منظورم این بود قبلا حداکثر فرندلیست 100 نفر بود!
تو ویتا هم قبل این بیشتر از 100 نفر نمیشد دوست داشت!پس یعنی الان سرورهای psn ویتا و ps4 یکی شده؟!چون با ps3 هنوز همون 100تاست.
اره فکرکنم این اپدیت 3.00 که پریروز اومده این قابلیت رو اضافه کرده(احتمال میدم)
کلا ویتا قضیه اش با 3 تفاوت داره.اون باید اپدیت باشه.

مرسی داداش بد بخت شدیم
سالانه هست،دیگه ارزون ترین حالت هم هست.

با این همه بازی آنلاینی که روی ps4 عرضه میشه و کمرنگ شدن قسمت تک نفره بازی ها نون سونی تو روغنه حسابی! حالا ما چطوری از ایران بگیریم سالی 50 دلار بدیم؟؟:|

با سلام
من امروز رفتم PS4 رو بازی کردم. بازی هایی که داشتن KillZone و Knack بود. من یک راست رفتم سراغ کیلزون. اول از همه باید بگم که خود کنسول بسیار زیبا بود. البته بسیار هم کوچک. کلا از استایلش خیلی خوشم اومد. مخصوصا اینکه نصف کنسول شفاف و نیمه ی دیگر اون مات رنگ هستش.

کنسول ها رو وصل کرده بودن به یک تلویزیون 46 اینچی. مشکل اینجا بود که چون دسته با سیم بسته شده بود نمی شد بری عقب برای اینکه مخ درد نگیری!

چند ثانیه اول و یکم دور خودم چرخیدم تا با دگمه ها آشنا بشم. بعدش رفتیم و زدیم چند نفرو. تکست چر ها خیلی زیبا بودن. تلالو نو آفتاب خیلی جالب بود. فقط مشکل لبه های اشیا بود که خیلی smooth نبودن، نمی دونم برای اینکه من چسبیده بودم به تلویزیون اینطوری بود یا اینکه واقعا رزولوشنش همین بود؟
دسته ی بازی هم خیلی خیلی بهتر از نسخه های قبلیه. فقط من خودم یکم با جای آنالوگ چپی یکم مشکل داشتم.
بعد از بازی هم یکم با مسئولشون صحبت کردیم. گفتن تا آخر هفته چندتا بازی دیگه هم میارن. دفعه دیگه اگه رفتم سعی می کنم با عکس برگردم.

خلاصه جای همه اونهایی که این کنسول و دوست دارن خالی بود.

امیر میبینم که از PS4 خوشت امده مرسی .:d:d:d:d

نظر اشکان چی بود ؟.:d:d:d/:)

راستی کجا ونکوور رفتی تست کردی ؟

اول از همه هشت روز تا :

64359290516683600374.gif

اینم دو تا تصویر جدید :دی

یه گیف هم میزارم از لانچ ps2 تو فرانسه :دی آدم یاد بربر ها میفته

امیدوارم سر ps4 هم یه همچین چیزایی ببینیم :دی (یه چندتایی هم کشته بده جهت هایپ مضاعف بهشون هم میگیم فداییان راه PS :دی )

اول از همه هشت روز تا :

64359290516683600374.gif

اینم دو تا تصویر جدید :دی

یه گیف هم میزارم از لانچ ps2 تو فرانسه :دی آدم یاد بربر ها میفته

امیدوارم سر ps4 هم یه همچین چیزایی ببینیم :دی (یه چندتایی هم کشته بده جهت هایپ مضاعف بهشون هم میگیم فداییان راه PS :دی )

چرا با من این کارو میکنید؟
نمیگید سکته میکنم میفتم رو دستتون؟

اینطوری که بدتر میشه ! یه جوری باید خودمونو سرگرم کنیم ! من که 400 تا فیلم دانلود دارم میکنم ! دیدین اخرای کلاس که میخوای تعطیل شی زمان چجوری میگذره ؟
دقیقا همینطوریه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or