هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

به نظر من هم هیچ رقمه راه نداره geow واسه ps4 بیاد. ولی اگه یه ای پی جدید باشه و واسه ps4 هم بیاد به نظرم خیلی معنی میتونه داشته باشه:d
البته شاید هم این صحبت ها هیچ ربطی به اپیک نداشته باشه و صرفا تخیل خود ما باشه:d

سلام .

یکی از دوستان ما که چند سالیه تو کار کنسول هستش داره PS4 پیش فروش میکنه 1600 (( با PS EYE )) به نظرتون بگیرم ؟؟

تاپیک قیمت اینجاست :
[h=3]قیمت PS4[/h]ولی اگر با این قیمت هستش لینکی چیزی داره دریغ نکن;) گرچه چشمم آب نمیخوره:|

دوستان جاش اینجا نیست ولی شرمنده . واسه عضویت تو گف باید دعوتنامه داشت ؟ کسی نداره ؟ چطوریه ؟ :دی

از این ایمیل های پولی یا ایمیل های مال دانشگاه ها باید داشته باشی. یه حدود دو هفته تا 1 ماه (بسته به گش#د مدیرش! :d) هم طول میکشه تا اکانتت تایید بشه.

@ Cloud Strife
پسر عموت که اونوره نمیدونه Epic میخواد بازی جدید نشون بده یا میخوان Fortnite رو برای کنسول های نسل بعد هم بدن ؟! :دی

پسر عموم که انوره رو اصلا یادم نبود!:دی باید ازش بپرسم ببینم دیده کلیف بی عدد 4 رو نشون بده یا نه!:دی

من یه سوال دارم به شدت سخته اصلا عمرا کسی بدونه : دی
میشه رو یه کنسول با 2 دسته با 2 اکانت مختلف به صورت Split Screen رفت انلاین زد مثلا bf رو؟
اکانت PSN G هم که برا همه اکانتا جواب میده !

آمار فروش کنسول‌ها توسط دوستان، دوستم، آشنایان و سایر بستگان تو این چند ماهه زیاد شده...ماشالله همه دستی در آتش دارن و معلوم نیست چجوری پیش خرید کردن:d

آقایون شماها که میگید گیرز رو روی پی اس 4 ببینیم الان این مایکروفر ها ( :| ) فکر میکنن ما چقدر مشتاق دیدن این بازی هستیم و کمبود و عقده های شدیدی تومون ایجاد شده از این که انحصاری 360 بود تو این نسل :| نکنید آقا نکنید بهونه دست ملت ندید :|

آقایون شماها که میگید گیرز رو روی پی اس 4 ببینیم الان این مایکروفر ها ( :| ) فکر میکنن ما چقدر مشتاق دیدن این بازی هستیم و کمبود و عقده های شدیدی تومون ایجاد شده از این که انحصاری 360 بود تو این نسل :| نکنید آقا نکنید بهونه دست ملت ندید :|

هیچ کس منکر انحصاری های سونی نیست ، نیازی به گیرز روی PS4 نیست و کسی مشتاق نشون نمیده ولی در صورت اتفاق افتادن این موضوع ، خوب سوژه ای جور میشه>:)

خوب اگه گیرز رو ps4 بیاد دیگه حتی ماکرو فن های متعصب هم دلیلی واسه خرید xbox one ندارن و این نسل جدید دیگه لااقل بحث و جدل در مورد خود کنسول جمع میشه:d

هیچ کس منکر انحصاری های سونی نیست ، نیازی به گیرز روی PS4 نیست و کسی مشتاق نشون نمیده ولی در صورت اتفاق افتادن این موضوع ، خوب سوژه ای جور میشه>:)

والا من دوست ندارم مولتی بشه. یعنی بهتره بگم دوست ندارم دوستان سکته کنن!:دی GeoW مولتی بشه اینجا کشته میده و من راضی به مرگ عزیزان نیستم!:دی

دوستان عزیز خودتونو کنترل کنید :d مطمئن باشین مایکروسافت انقدر پول داره که Geow رو انحصاری نگه داره, اگه اینم مولتی شه با چی میخواد کنسولشو بفروشه ؟:d از این توهمات نزنید

دوستان عزیز خودتونو کنترل کنید :d مطمئن باشین مایکروسافت انقدر پول داره که Geow رو انحصاری نگه داره, اگه اینم مولتی شه با چی میخواد کنسولشو بفروشه ؟:d از این توهمات نزنید
با مجموعه ای نامتناهی از نسخ اصلی و فرعی Halo و Forza :d البته گیرز همون بهتر که انحصاری بمونه . باید فنهای سونی از تهاجم فرهنگی گیرز و امثالهم در امان بمونن . مولتی شدن گیرز تنها خوبی که داره می تونه سوژه خنده شیش هفت سالمونو جور کنه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or