هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

تفاوت را احساس كنيد
حقيقت را قبول كنيد;;)
98693919284244440593.jpg

نه اشتباه نکن با دقت ببین عزیز تصویر سمت چپ رنگبندی و کنتراست به مراتب بهتری داره!
:d

آخرین ویرایش:
یکی از دوستان زحمت بکشه امکانات جدید PSN برای PS4 رو کامل توضیح بده.مثلا یکیش اضافه شدن پارتی چت هستش .دیگه چیا اضافه شده؟:groupwave:

دریافت خودکار بازی ها و آپدیت آنها ، دریافت نسخه های بتا .... ریموت پلی ... (استریم کردن بازی های روی ویتا و تبلت ... به اشتراک گذاری بازی عکس و ویدیو ها تا 15 دقیقه .. )

باقی امکانات پلاس در نسل قبل که بهتر و بیشتر شده ..

احتمال عرضه بازی 3 نسل قبل سونی بر روی گایکای برای PS4

همون پارتی چت

این چیزاییه که من به خاطر داشتم ... البته سونی کلا گایکای رو یه راز نگه داشته مثل یه برگ برنده ... میگن که میخواد تو 13 نوامبر یه مراسم داشته باشن که در مورد سخت افزار و سیستم ابری PS4 صحبت کنن ... اطلاعات کامل تر از اونجا بیرون خواهد اومد

البته سونی کلا گایکای رو یه راز نگه داشته مثل یه برگ برنده ...

دقیقا!

با اینکه سونی زودتر از همه به فکر سرویس Cloud افتاد و رفت غول این زمینه رو خرید و ختی Edge هم گفته از این نظر نسبت به مایکرو خیلی بهتره اما برخلاف مایکروسافت اصلا صحبتی از Cloud نکرده و هنوز نمیدونیم قراره به چه دردی بخوره! فکر میکنم تنها اطلاعاتی که از Cloud دادن منحصر به همون کنفرانس معرفی PS4 هست! (یادش بخیر عجب شبی بود!) خیلی دوست دارم بدونم سونی با Cloud میخواد چیکار کنه!

===============

آقا دقت کردید این LED آبی روی کنسول چقدر خوف روشن میشه؟:دی نه جان من دقت کنید!:دی

ضبط 15 دقیقه رو میشه به صورت آفلاین داخل هارد داشتش؟ فرمتش معمولیه یا فقط تو PS4 قابل نمایشه؟
در مورد پروژه ی جدید ND وقتی اولین تریلر ازش پخش بشه و این تصویر رو ببینم مطمئنا راهی بیمارستان/تیمارستان میشم :d
08793632898925119292.jpg

آخرین ویرایش:
ضبط 15 دقیقه رو میشه به صورت آفلاین داخل هارد داشتش؟ فرمتش معمولیه یا فقط تو PS4 قابل نمایشه؟

اتفاقا منم دنبال همین موضوعم ... من میخوام بازیم رو بدون نیاز به اپلود به دوستای دم دستم نشون بدم ... امیدوارم بشه

آخرین ویرایش:
...We just got invited because we're cool!
:دی
به شخصه خوشحال شدم چون به شخصه نظریه‌ی ساخت یه بازی با محوریت فضا و آدم‌فضایی‌ها رو دوست نداشتم‌.

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Elord
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or