هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من کاری ندارم ناتی انچارتد میسازه(گرچه دلم برای نیت تنگ شده:crying1:) یا IP جدید!!!فقط امیدوارم ادامه ی تلو رو نسازه!تلو یدونست:دی ادامه ندنش بهتره:love:...ینی دوست دارم همون جور رویایی تو ذهنم بمونه :دی
فکر کنم اکثر سوپر فنای تلو هم با من هم عقیده باشن:-/:دی

عدد 4 برای ND مثل عدد 3 میمونه برای VALVE ببینم حالا کی خرجشون میکنن !؟ :-" :دی
برای ND امیداورم هیچوقت
برای VALVE همین فردا
:دی
اما خیلی هم دلت بخواد AC IV نمایش داشته باشه! :x من کلا از حضور یوبی تو کنفرانس های سونی حمایت میکنم! :d البته...کل بازی رو اسپویل کردن :|
آخه بازی که ریلیز شده و فقط مونده نسخه ی نکست جنش چرا تو کنفرانس باشه !؟ :| :دی :|
حالا بدبختی میدونی چیه آقای یوبی دوست !؟ WD هم امکان نداره 14 نوامبر نباشه :| (یکی از این هاست spectacular open world masterpieces :-/ :دی) تاخیر هم که خورده دیگه هیچ.... 8-|
بزار من دوباره توهمات خودم رو وارد تاپیک کنم! :d اینجوری هم من لذت میبرم:-" (توهم لذت داره دیگه:d ) هم تو حرص نمیخوری! :d
دزدان دریایی که میشه وان پیس ، نینجا هم که دقیقا پشت سرشه، اونم میشه ناروتو ! :d اگرم این 2تا رو با هم جمع کنیم، میشه J-Star ! :d و من بسی شاد و شنگول میشم :d
البته J-Star برای PS3 و ویتا فقط تایید شده! پس هیچی :-"
اما ناروتو، یه سری چیزا در موردش لو رفته بود که برای PS4 و X1 بازیی خواهد داشت!
چی مصرف کردی ؟! :-s :دی

revived franchises , BASE jumping in Nepal

این دو تا مورد می تونن Syphon Fi|ter باشن! اولی که معلومه چرا ولی در مورد نپال، تو یکی از قسمتهای نسخه اول Gabe و Lian میرن تو روستای Sherpa که تو Nepal واقع ـه.:d اون قضیه Base Jumping ـش رو هم که محمد توضیح داد.:d

The scene shows Gabriel Logan and Lian Xing at the Sherpa Village, with a helicopter dropping them off...

اینجا فقط منم که میخوام چهار صد سالِ سیاه Uncharted 4 رو نبینم ؟! :-/ :دی
پَ ما چی عامو !؟
126fs4343671.gif

هیچ کس تنها نیست :> :دی
نسل بعد هم یه آیپی جدید میزنیم بر بدن
drinks.gif

از اونجایی که ناتی داگ رفته از space x دیدن کرده این scifi اصلا بعید نیست بازی بعدی ناتی داگ باشه یعنی احتمالش خیلی زیاده اگه ماله ناتی نباشه مال سانتا هست 100% ولی ناتی داگ بازی هاش رو تو VGA معرفی میکنه یکم بعیده ولی بازم شواهد گویاست که این scifi مربوط به ناتی داگه
اسم بازی بعدیه ناتی داگ رو ازهمین تریبون اعلام میدارم
ok freedom!!!
اسمش یا همینه با به این مربوطه یا یه کلمه ای مثل این توشه بوکمارک شود اگه اینطور نبود(نبوده دیگه اشتباه الهام شده)
خلاصه با این اطلاعات تحمل انصافا سخت شده

با این که ربط خاصی به اینجا نداره،ولی چون بحث ناتی داگ شد گفتم بزارم:دی
اینا عکسایی که ملت واسه ناتی فرستادن و تانی هم اونا رو شر کرده (به مناسبت هالووین):

پ.ن:این خلاقیت و حوصلشون ستودنیه!من میخواستم یه نقاشی از جوئل بکشم وسطش ولش کردم!:دی

البته که VGA ماه دیگست، ولی فکر نکنم حداقل خبری از ناتی داگ توش باشه، البته هستا :دی باید جایزه هارو درو کنه ولی بازی جدیدشو فکر نکنم! همین الان همه چیز به نفع سونیه! بازی ناتی داگ میتونه بعد از چند ماه که بازار آروم شده، دوباره بازار رو داغ کنه! ولی به هر شکل این همه استودیو :دی چندتا بازی معرفی میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or