هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

New genres, revived franchises, spectacular open world masterpieces, scifi epic ship to ship battles, pirates....
همه چیز خوب و هیجانی داشت پیش میرفت تا رسیدم به این تیکه .... باز هم AC IV !؟ :| :((
:دی
همه چیز رو که همه گفتن :-"
scifi epic ship to ship battles
این اپیک چه ربطی به اون اپیک داره !؟ :دی
revived franchises
بازی احیا شده هم میتونه منظورش همون Shadow of the Beast باشه یا یه چیز دیگه
یه دونه نیستش که :دی
نمیشه سایفون هم باشه ؟! :-<

دهنت سرویس جک =)):دی!

bf8d6f0900bf5d511.jpg
ترولینگ رو به سطحی رسوندن که روسفید شدیم ما! :دی.

من قشنگ تو این تاپیک 100 بار crash رو یاداوری کردم:d
بترسید از روزی که crash معرفی بشه!!! تاپیکو به تنهایی نابود میکنم;;)
پ ن:موافقید اسم تاپیک به " پیش بینی اسم بازی ناتی داگ" تغییر پیدا کنه:-/:d

من تازه صفحه 212 رو دیدم،که میشه گفت یکی از مهم ترین صفحات این چندوقت اخیر بودش از نظر اطلاعات! :d
ولی خوب...کل امیدهام به فنا رفت :(( سانتا که زده توی خط آینده و اینا، R@D هم که سرش با the Order گرمه، این وسط من موندم و مرحوم H&S ! :(( تکلیف سبک محبوب من چی میشه پس؟ :((
Konami زودتر بیاد حداقل MGR2 رو معرفی کنه،من یک امیدی به آینده ی این سبک داشته باشم :-s
خواهشا دوباره ماکان و بقیه حکم سنگسار من رو اعلام نکنند! :d باو سبک محبوبم بی صاحب شده رسما :((
تاریخ روزنامه هم که مارچ میباشد! :d الان من بیشتر از بازی،کنجکاو شدم ببینم چی شده انقدر سانتا عشق این ماه میباشد! :d توی مصاحبه ها و اینا،چیزی گفته نشده کلا چرا انقدر به این ماه علاقه دارن؟ :d کاری کردن که برای من هم این ماه بهترین ماه سال بشه،سال هایی که بازی دارن البته :d (در کنار May البته :p )

همه چیز خوب و هیجانی داشت پیش میرفت تا رسیدم به این تیکه .... باز هم AC IV !؟
:|:((
:دی
همه چیز رو که همه گفتن :-"

این اپیک چه ربطی به اون اپیک داره !؟ :دی

یه دونه نیستش که :دی
نمیشه سایفون هم باشه ؟!

(شکلک آخر کار،به خاطر ترکوندن مرورگر حذف شد :-" )
بزار من دوباره توهمات خودم رو وارد تاپیک کنم! :d اینجوری هم من لذت میبرم:-" (توهم لذت داره دیگه:d ) هم تو حرص نمیخوری! :d
دزدان دریایی که میشه وان پیس ، نینجا هم که دقیقا پشت سرشه، اونم میشه ناروتو ! :d اگرم این 2تا رو با هم جمع کنیم، میشه J-Star ! :d و من بسی شاد و شنگول میشم :d
البته J-Star برای PS3 و ویتا فقط تایید شده! پس هیچی :-"
اما ناروتو، یه سری چیزا در موردش لو رفته بود که برای PS4 و X1 بازیی خواهد داشت!
Naruto Revolution – PS4/Xbox One Game? | Saiyan Island

البته خوب اینا ژاپنین و هیچ ربطی به آمریکا ندارن:-"
اما خیلی هم دلت بخواد AC IV نمایش داشته باشه! :x من کلا از حضور یوبی تو کنفرانس های سونی حمایت میکنم! :d البته...کل بازی رو اسپویل کردن :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or