هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

در ادامه پست آقا آريا اين ببينيد : autJDL8RzZ8
82801214765450852800.png

يا مثلا" اين :46DJWqZ8c0g
34378892066888356457.png

كلا" فهميدن اينكه سوني اون موقعع فازش چي بوده جدا" كار هركسي نيست :d!

این آخری تبلیغ فوق العاده جالبی بود و واقعا لذت بردم. اما تقریبا چیزی که باعث میشه از همه این تبلیغ ها حرصم بگیره اینه که اکثر بازیگراشون گیمر نیستن. ژست های مسخره و نحوه گرفتن کنترلر تو دستشون داد میزنه این مورد رو و واقعا خیلی مصنوعی میکنه. ولی تا حالا بین تبلیغ های پلی4 دوتاشون خیلی برام جذاب بود. یکی این یکی هم اون پسره از بیرون میومد و شروع به بازی میکرد و ... که اسمش یادم نیست. صفحه آغاز پلی4 هم عینا همون مال ویتا هست که یه بوق جالب بهش اضافه کردن:d کلا بین این 4 نسل مال پلی3 از همه خفن تر بود و مال پلی2 از همه مزخرف تر! پلی4 فکر کنم ریت متوسط بگیره:d

- دقت کردید پسره تو این تقریبا 20 سال کلا 2 بار پرده اتاقشو عوض کرد:d
- اون قسمت که داره پلی3 بازی میکنه یکی صداش میکنه با نق زدن بلند میشه بره ببینه چیکارش دارن دقیقا توصیف گاهی اوقات منه:d. اون پسر سیاه پوسته هم خیلی باحال بود
- Keep out gamer at work =))

آخرین ویرایش:
این آخری تبلیغ فوق العاده جالبی بود و واقعا لذت بردم. اما تقریبا چیزی که باعث میشه از همه این تبلیغ ها حرصم بگیره اینه که اکثر بازیگراشون گیمر نیستن. ژست های مسخره و نحوه گرفتن کنترلر تو دستشون داد میزنه این مورد رو و واقعا خیلی مصنوعی میکنه. ولی تا حالا بین تبلیغ های پلی4 دوتاشون خیلی برام جذاب بود. یکی این یکی هم اون پسره از بیرون میومد و شروع به بازی میکرد و ... که اسمش یادم نیست. صفحه آغاز پلی4 هم عینا همون مال ویتا هست که یه بوق جالب بهش اضافه کردن:d کلا بین این 4 نسل مال پلی3 از همه خفن تر بود و مال پلی2 از همه مزخرف تر! پلی4 فکر کنم ریت متوسط بگیره:d
مالهPS1خوب بود ادم یاد هر چی بد بختی تو زندگی داشت میوفتاد:دی

ویدئو عالی بود واقعا ! تموم خاطراتم زنده شد ! اون که اومد یارو رو سکته داد خدا بود حسشو درک میکنم ! من که داشتم بازی میکردم یکی ترسونم پا شدم جفت پا رفتم رو کنسولم تا خاموش شه :D

ويدئو كه داشت پيش مي رفت من منتظر بودم يهو يه عروسي ايي چيزي بشه يارو با بچه اش بياد بشينه بازي كنه :d=))=))=))
اخه هي يه سري هارو نشون ميدادن من كه دقيق متوجه نشدم چرا :|:d شايد مثلا" ميخواستن بگن دخترها هم گيمراند ! و اون ها هم PS بازي مي كنند

- دقت کردید پسره تو این تقریبا 20 سال کلا 2 بار پرده اتاقشو عوض کرد:d
- اون قسمت که داره پلی3 بازی میکنه یکی صداش میکنه با نق زدن بلند میشه بره ببینه چیکارش دارن دقیقا توصیف گاهی اوقات منه:d. اون پسر سیاه پوسته هم خیلی باحال بود
- Keep out gamer at work =))
منم شاكي شدم اون قسمت داشت جي تي ميزد يارو نوب بود كاش سوني لا اقل يه نگاه به تروفيا ميكرد گيمرهاي حرفه اي رو ميورد فك نكنم گيمرها هيچ پولي ميخواستن تازه هاردكورن بودن:d

پيشنهاد مي كنم فقط ويدئو رو به خاطر خاطراتش ببينيد و خود PS و سوني ! اصلا" به نكات ديگه توجه نكنيد چون من رفتم تو نخ نكات و اشكالات و واقعا" به عنوان يه PS فن و سوني فن حس كردم كارگردان اش و بازيگرهاش بهم بي احترامي كردن :|

نمیدونم این ویدئو رو کسی گذاشته یا نه؟! برای 4 روز پیشه 30 دقیقه راجب به اینترفیس حرف میزنن متاسفانه انگلیسی هم نیست
کد ویدئو:MjP67UFc3ZY

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or