هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بحث تروفی شد...
به نظرتون تروفی یا اچیومنت؟کدوم رو میپسندین؟
من که تروفی:x
پ.ن:پس بخاطر مشکل تروفی خرید دیجیتالی رسما هوتوتو سابید به الک:| :دی
البته يه چيز بدي هم داره اينه كه نفر اول به همه چي دسترسي داره ولي نفر دوم نه
نفر اول مثه يه شير ميمونه كه ميره شكار و شكار ميكنه و استفاده ميكنه و بعد ته مونده شكار رو ميذاره واسه نفر دوم و نفر دوم مياد از ته مونده شكار استفاده ميكنه:))
يعني طوري هست كه هيچكس نميخواد نفر دوم باشه همه ميخوان نفر اول باشن

من تازه دارم میفهمم اهمیت تروفی از خود بازی بیشتره ، حداقل برا یه سری :دی

اینقدر بدم میاد از کلمه ی "بعضیا" "یه سری"8-| :دی
نه بابا کی گفته بیشتره ولی حتما اهمیت داره که سونی میاد واسه نفر دوم غیر فعالش میکنه.نه:-/ منم دوست دارم وقتی پوله بازیم رو میدم،صدای بلوپه تروفی هاشم بشنوم حین بازی:دی
ولی خب فکر کنم باید فیزیکی خرید،هم به خاطر حجم بازیا واسه دانلود هم تروفی.در کل هرکی خربزه می خواد پای لرزشم میشینه دیگه.باز خوبه فقط رو یه دستگاه تروفی نمیده!

این قضیه Share که میدونید غیر قانونی هست البته . یعنی سونی بفهمه اکانت رو بن دائم میکنه . این قابلیتی که هست الان رو Ps3 بهش نمیگن Game Sharing . این مثلا برای یک نفره که 2 تا کنسول داره مثلا یکی تو خونه یکی تو محل کار . برای استفاده شخصی هست نه اینکاری که ماها میکنیم :دی
---
جدای این مساله یک قضیه مهم تر هم هست . اینکه از رو اکانت های دیگه ایی که رو کنسول هست چیزی دانلود کنیم میتونیم با اکانت اصلی ازشون استفاده کنیم ؟ مثل همین کاری که برای خرید DLC میکنیم . مثلا بازی ریجن 2 داریم ولی اکانتمون ریجن یکه . میریم با یه اکانت ریجن دو DLC رو میخریم و بعد میایم با اکانت اصلیه بازی میکنیم . این رو کسی خبری داره ازش ؟

یوشیدا برای تاخیر DriveClub دلداری میده:
We understand that the delay is disappointing news, but can assure you that the reason we have made this decision is to ensure that when DriveClub launches, it will realize the next-gen racing vision. And PlayStation 4 gamers will have no shortage of titles to play this year. At launch alone, we have Killzone Shadow Fall, Knack, Assassin’s Creed IV Black Flag, FIFA 14, Call of Duty: Ghosts, and Battlefield 4 to name but a few, as well as the incredible list of indie games coming to PS4. A broad portfolio of games will be available on PS4 before the end of the year, and with games such as inFamous: Second Son, The Order 1886, Destiny, Watch Dogs and now DriveClub coming next year, the strength of the software line-up on PS4 is unprecedented.
DriveClub is a really ambitious racing title and the game is looking stunning. The extra time we’re giving the team means the visuals and overall experience are only going to get better. We can assure you that it will be worth the wait.

NFS Rivals رو جا انداخت :دی
البته برای من که فرقی نداشت این تاخیر ولی واسه اونا که ناراحت شدن این بازیهای بالا با اون بازیهای بالاتر که دوستمون اشاره کرد حداقل همه شون باهم میتونن دلیل خریدن PS4 باشن !
تجربه نشون داده استودیو ترد پارتی به کسی وفا نکرده واسه اونا که برای انحصاری ترد پارتی یخه پاره میکنن میگم :دی ما قرار بود Assassin's Creed انحصاری رو PS3 داشته باشیم اون قدیما ولی غافل از اینکه لید پلتفرمش یه کنسول دیگه بود :دی

آخرین ویرایش:
جدای این مساله یک قضیه مهم تر هم هست . اینکه از رو اکانت های دیگه ایی که رو کنسول هست چیزی دانلود کنیم میتونیم با اکانت اصلی ازشون استفاده کنیم ؟ مثل همین کاری که برای خرید DLC میکنیم . مثلا بازی ریجن 2 داریم ولی اکانتمون ریجن یکه . میریم با یه اکانت ریجن دو DLC رو میخریم و بعد میایم با اکانت اصلیه بازی میکنیم . این رو کسی خبری داره ازش ؟
اره اگه خودت فقط استفاده كني يا نفر اول باشي ميشه
ولي فقط ميتوني 4تا اكانت در آنه واحد اكتيو كني رو كنسولت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or