هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آخرین ویرایش:
دوست من یه چیزی میگم گوش کن شک نکن قیمت یه ps4 از یه ps3 کپی خور نسل حاضر ارزون تره اگه شک داری یه سر به تایپینگ قیمت ps4 بزن من میگم یه سال صبر کن تا کپی ور بشه چون دیگه نمی عرضه بخوای یه کنسول نسل حاضر بخری گر صبر کنی زه غوره حلوا سازند:d

یعنی به نظر شما ps4 کپی خور میشه ؟
قیمت بازی هاش هم افت میکنه ؟

سونی با 14 تا بازی مختص PS4 پا به TGS می زاره:

Contrast - Compulsion Games
Octodad: Dadliest Catch - Young Horses
Blacklight: Retribution - Zombie Studios
FIFA 14 - EA
Deep Down - Capcom
Dynasty Warriors 8 Xtreme Legends - Tecmo Koei
DriveClub - SCE
Hohokum - SCE
Killzone: Shadow Fall - SCE
Knack - SCE
PlayRoom - SCE
Resogun - SCE
Wolfenstein: The New Order - Bethesda
Assassin's Creed IV: Black Flag - Ubisoft
اعضای لیست خرید!

سلام بچه ها اقا این ps4 روزی که تو اروپا عرضه میشه میاد ایرانیا باید صبر کنیم برای ایا جدا عرضه شه ؟ مثلا من میخوام از یکی از سایت های چین بخرم روز عرضه برای اروپا تو این سایت هست یا نه؟

سونی با 14 تا بازی مختص PS4 پا به TGS می زاره:

Contrast - Compulsion Games
Octodad: Dadliest Catch - Young Horses
Blacklight: Retribution - Zombie Studios
FIFA 14 - EA
Deep Down - Capcom
Dynasty Warriors 8 Xtreme Legends - Tecmo Koei
DriveClub - SCE
Hohokum - SCE
Killzone: Shadow Fall - SCE
Knack - SCE
PlayRoom - SCE
Resogun - SCE
Wolfenstein: The New Order - Bethesda
Assassin's Creed IV: Black Flag - Ubisoft

یعنی این نبود The Order در کنفرانس هایی که میان و میرن دارن روی من تاثیر منفی میزارنا!

دوستان یک سوال
تو PS4 هم میشه مثل PS3 چند تا اکانت داشته باشیم و تو اکانت دومم PSPlus Europe داشته باشم بعد بیام بازی های Free شو تو اکانت اصلیم که US هست بازی کنم ؟ :d

یعنی به نظر شما ps4 کپی خور میشه ؟
قیمت بازی هاش هم افت میکنه ؟
دوست عزیز شما اگه الان قصد خرید دستگاه بازی داری ،ps3 یا xbox360 رو تهیه کن به هیچ عنوان نمیشه رو کپی خور شدن ps4 حساب کرد..الان ویتا یه کنسول دستیه تو هکش موندن الکی یکسال میخوای بازی نکنی به خیال هک نامعلوم ps4... اومدیو 5 سال دیگم هک نشدن بازم میخوای صبر کنی؟!:dاینقدر بازی برای ps3 , 360 هست.هر موقع اونام هک شدن دستگاه این نسلیرو بفروش و ps4 بگیر...لذت حال رو ببرید نه با خیال به اینده...در آینده هر اتفاقی افتاد اون موقع براش تصمیم بگیرید.

[h=5]Power struggle: the real differences between PS4 and Xbox One performance[/h]PlayStation 4 is currently around 50 per cent faster than its rival Xbox One
Our contacts have told us that memory reads on PS4 are 40-50 per cent quicker than Xbox One, and its ALU (Arithmetic Logic Unit) is around 50 per cent faster. One basic example we were given suggested that without optimisation for either console, a platform-agnostic development build can run at around 30FPS in 1920×1080 on PS4, but it’ll run at “20-something” FPS in 1600×900 on Xbox One. “Xbox One is weaker and it’s a pain to use its ESRAM,” concluded one developer.

Power struggle: the real differences between PS4 and Xbox One performance | News | Edge Online

امیدوارم حالا حالا ها کپی خور نشه تا قیمت افت کنه! به محض اینکه کپی خور شه قیمت سر به فلک میزنه
محض اطلاع ایکس1 رو تو ایران یسری فروشنده ها گفتن بدون کینکت با قیمت2700 میفروشیم :) بعد گفتن خود مایکرو این باندلو عرضه میکنه:) خواستم بگم ، که بدونید با چه عوضیایی سروکار داریم:)
اون هدست واقعیت مجازی هم 2030دلاره:| مفته:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or