هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

نه تنها سونی بلکه پاهای منم شل شده دیگه تاب و توان مقاومت جلوی وسوسه U-Turn رو ندارم ممکنه یک شب Jump Out کنم اون سمتی :دی:
images
images

- - -ویرا

یش - - -

[h=1]سازنده ی GPU : Warframe کنسول ps4 یک جانور است ![/h]
Sinclair در گفتگویی با سایت Gamingbolt در این مورد اظهار داشته است :
هدف ما ساخت عناوین cross-platform می باشد. هدف ما این است که به روز رسانی های نسخه ی ps4 همگام با نسخه ی pc باشد و هر دو پلتفرم همه امکانات را با هم داشته باشند که این امکانات شامل برخی از ویژگی ها و مزایای دیگر می باشد
کنسول ps4 مثل یک جانور است ! ( تعریف داره میکنه !) و بازی ها به نظر می رسد که مثل ستاره ای هستند که بر روی PS4 اجرا می شوند. حافظه ی یک پارچه ای که این کنسول دارد برای سازندگان بازی بسیار عالی می باشد .
شما می توانید از این کنسول برای تولید بافت های بهتر و موارد با ارزش گرافیکی استفاده کنید و همچنین می توانید از GPU که این کنسول دارد برای پردازش فیزیک و همچنین اثرات داده ها استفاده کنید.

: Cory Barlog
Check out the playstation blog tomorrow - I heard they have a crazy announcement
این بشر برای من حکم خدا رو داره. GoW II بهترین GoW ساخته شده ست (FACT :دی) و جزو Top 10 ـه گیم های که تا الان بازی کردم.
امیدوارم نفسش شهید نشده و فردا یه آنونسمنت توپ ببینیم :دی.

ببینید مارک سرنی در مورد Knack میگه (yuTPHE3HIco) اونم به زبون ژاپنی ! :love: :دی
بچه ها دیشب خواب دیدم Xbone خریدم... خوشحالم بودم ! Fu*k me right ؟:دی

از وقتی انباکسینگ وانت رو دیدم هوایی شدم:| مشکل از کجاست:| ؟سونیم از اینکارا میکنه:|؟

Unboxing ـش جذابه تا اونجا که کینکت با اون هیبت رو میکشه بیرون جذابیتش نصف میشه :دی بعد که Power Brick رو میکشه بیرون خاطرات بدی یادم میاد ! :دی خود کنسول رو که اورد بیرون حالم بد شد و استیکر رو که نشون داد دویدم تو دسشویی ( گلاب به روتون ) :دی
ولی گذشته از شوخی مثکه یوشیدا هم واکنش نشون داده گفته تو PS4 استیکر نیست ولی لوگوی SONY داره که مخصوص PS4 ـه :دی
و ازش پرسیدن که Unboxing نمیکنه ؟ پاسخ داده : فکر میکنم مردم دوست دارن خودشون این کارو کنن LOL

آخرین ویرایش:
PS4's Gameplay Capture Not Limited To 15 Minutes

کپچر کردن ویدیوی بازی محدودیت نداره ! و اون 15 دقیقه در واقع حتی قبل از اینکه رکورد کردن رو شروع کنید اماده کپچر کردنه !
من هنوز روشن نشدم :دی. وقتی دکمه Share رو بزنی میره تو قسمت ادیت و آپلود; کنسول ام همیشه چند دقیقه قبل رو ذخیره میکنه. الان چطوریاست دقیقاً؟ مثلاً میشه تنظیمش کرد چند دقیقه کپچر کنه؟

من هنوز روشن نشدم :دی. وقتی دکمه Share رو بزنی میره تو قسمت ادیت و آپلود; کنسول ام همیشه چند دقیقه قبل رو ذخیره میکنه. الان چطوریاست دقیقاً؟ مثلاً میشه تنظیمش کرد چند دقیقه کپچر کنه؟
مثل اینکه شما چه بخوای کپچر کنی چه نخوای دستگاه خودش همیشه تا 15 دقیقه قبل رو کپچر میکنه . میتونی فایل های رکورد رو تو هارد یا تو cloud ذخیره کنی . درباره انتقال فایل به فلش و هارد خارجی هم چیزی نگفته . البته منبع معتبر نیست . فعلا در حد شایعه هست
ولی امیدوارم تا جایی که هارد جا داره بشه کپچر کرد :d

اولن که باید میگفتم شایعه هست :دی ببخشید
ولی منظورش اینه که وقتی شما دکمه SHARE رو میزنید به قسمت ادیت و اپلود میروید !
اونجا از 15 دقیقه قبل برای اپلود یا Stream کردن امادس تا هر مدت زمانی که لازم باشه یا همون Unlimited ـه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or