هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سوني تاييد كرده؟!
من بعيد مي دونم
به نظر من همهي كانتنت ها منتقل مي شند اما قابل دانلود از طريق ps4 نيستند بجز اواتار ها!
مثل ps vita كه الان كله دانلود ليستمو نشون ميده اما فقط بازياي ويتا قابل دانلودند!!

خوب دانلود لیست که تا آخر عمر میمونه توی اکانت ولی به طور مثال آیتم های PS3 فقط روی خود این کنسول قابل اجراست.

با سلام یه نظر خواستم از دوستان امسال ps4 بخرم خوبه یا بازی برای ps3 ???? نظر خودم رو خرید ps4 راستی می شه با ای دی ps3وارد psn ps4شد

این بر میگرد به سلیقه و بودجه شما. اگر می تونید از پس هزینه‌های بازی و خود کنسول بر بیاید، بی‌شک PS4 خوبه. هر چند PS3 همچنان بازی براش داره و نباید از GT6 و Beyound two souls قافل شد

ما معتقدیم همچنان، The Last Guardian در توکیو گیم شوی امسال برای پی اس تری معرفی دوباره خواهد شد!:دی
زهی خیال باطل:>
به نظرم من برای ps4 هست.اگه لانچ ps4 باشه که دیگه رسما "میکروب-سافت" رو نابود میکنه:d

آخرین ویرایش:
زیاد مهم نیست بازی های PS3 بر روی PS4 بیاد فقط من از سونی درخواست دارم The last of us و Uncharted رو در قالب یه کالکشن یا جدا بر روی این کنسول عرضه کنه برای من حداقل کافیه .
کلا بازی های PS3 رو بهینه کنن و توی PSN بذارن هم بعضی عناوین رو عالی میشه

زیاد مهم نیست بازی های PS3 بر روی PS4 بیاد فقط من از سونی درخواست دارم The last of us و Uncharted رو در قالب یه کالکشن یا جدا بر روی این کنسول عرضه کنه برای من حداقل کافیه .
کلا بازی های PS3 رو بهینه کنن و توی PSN بذارن هم بعضی عناوین رو عالی میشه

این اتفاق که به طور حتم میوفته ولی اینکه بازی های جدید هم زمان برای PS4 هم عرضه بشه، بعید میدونم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or