هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

راستی منو دیگه مثل ps3 موزیک وفیلم و ...نداره

بلوری هم بندازی پلی نمیکنه یعنی ؟

نه. نمیشه فیلم وموزیک داخلش ریخت و تماشا کرد.
داخل منو دوتا پلیر برای فیلم و موزیک داره "اما باید همیشه انلاین باشی و خیلی کند می باشد.
فیلم بلوری پخش میکنه "اما 3D پخش نمیکنه. راستی " فیلم ها قفل منطقه ای دارند. پس توجه کن که ریجن فیلمی که میخری با ریجن دستگاه یکی باشه.
شاید توی اپدیت های بعدی"این قابلیت ها اضافه بشه.(البته امید واریم.)
موفق باشی

سلام دوستان
تازگی یه مشکلی برام پیش اومده البته نمیدونم از اول بوده یا تازگی پیش اومده ولی من تازه متوجه شدم،تو همه ی بازیا قسمت بالای صفحه نمایش نویز داره فقط هم تو بازی نشون میده تو محیط xmb یا زمانی که فیلم میبینم اصلا نویزی نیست نمیدونم مشکل از کجاست دوستان اگه لطف کنن راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم ؟؟

مرسی.

سلام دوستان
تازگی یه مشکلی برام پیش اومده البته نمیدونم از اول بوده یا تازگی پیش اومده ولی من تازه متوجه شدم،تو همه ی بازیا قسمت بالای صفحه نمایش نویز داره فقط هم تو بازی نشون میده تو محیط xmb یا زمانی که فیلم میبینم اصلا نویزی نیست نمیدونم مشکل از کجاست دوستان اگه لطف کنن راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم ؟؟

مرسی.

شما با یه کابل HDMI دیگه امتحان کن ببین چی میشه احتمالا درست میشه.
اگه رو یه تلوزیون دیگه هم همین بود احتمالا مشکل از دسگاهتونه.

از این قابلیت Share زیاد استفاده نکردم برای همین قابلیت فیلم برداریش حین بازی رو نمیدونم چجوریه!دوبار دکمه Share رو باید بزنم یا چی؟برای اتمامش چی؟

از این قابلیت Share زیاد استفاده نکردم برای همین قابلیت فیلم برداریش حین بازی رو نمیدونم چجوریه!دوبار دکمه Share رو باید بزنم یا چی؟برای اتمامش چی؟
share دوتا تنظیم کلید داره که با نگه داشتن share و رفتن به منو share و زدن کلید option میتونی تنظیم کنی
اولیش با یه بار کلیک فیلم میگیره و با زدن دوباره stop میشه

دومین تنظیم کلیدها با یک بار عکس میگره و با double کلیک فیلم میگیره و به همین صورت هم stop میشه .

دوستان یک سوال :d

واچ داگز این کد ی که توشه به چه دردی میخوره ؟؟ :-/

از کجا باید واردش کنیم ؟؟؟
این کد 60 دقیقه گیم پلی اضافی داره + یک دست لباس سفید.اینارو حتما داره چیز اضافی دیگه ایم نمیدونم داره یا نه.
بازی باید انلاین باشی و بعد از ثبت نام تو Uplay میری تو منو اصلی.اسمش یادم نیست ولی اخرین گزینه که بزنی یه منو جدید میادبا چندتا گزینه دیگه.یکی زده redeem code.اونو میزنی میره تو استور و کد رو میزنی محتوایی که مختص اون کده میاره انتخابش میکنی و کانفیرمو میزنی و 18 مگ دانلود میکنه.

دوستان دوستان مشکل دارم اساسي لطفا جواب بديد
1-من توي قسمت tv ميرم تنها فقط ign رو دارم به بعضي ها ميگم ميگن ما که نلفيکس و همه اينارو داريم نميدونم اينو چه کنم بقيه کانال ها هم بياد
12.gif

2-من ميخوام موقع انلاين با بقيه حرف بزنم براي اين کار بايد هدفون رو راه بندازم که رو ان هم ميزارم هرچي حرف ميزنم نميره و صداي بقيه هم از تلويزيون مياد به بعضي ها ميگم ميگن برو ستينگ اما من موندم بعدش چيکار کنم لطفا کار هاي دقيقي که بايد انجام بدم اين درست بشه رو بگيد.
لطفا جواب بديد سريع تر

شما با یه کابل HDMI دیگه امتحان کن ببین چی میشه احتمالا درست میشه.
اگه رو یه تلوزیون دیگه هم همین بود احتمالا مشکل از دسگاهتونه.

با همون کابل خودش رو یه تلویزیون دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت ممکنه ایراد از پورت HDMI تلویزیون خودم باشه؟

1-من توي قسمت tv ميرم تنها فقط ign رو دارم به بعضي ها ميگم ميگن ما که نلفيکس و همه اينارو داريم نميدونم اينو چه کنم بقيه کانال ها هم بياد
12.gif

2-من ميخوام موقع انلاين با بقيه حرف بزنم براي اين کار بايد هدفون رو راه بندازم که رو ان هم ميزارم هرچي حرف ميزنم نميره و صداي بقيه هم از تلويزيون مياد به بعضي ها ميگم ميگن برو ستينگ اما من موندم بعدش چيکار کنم لطفا کار هاي دقيقي که بايد انجام بدم اين درست بشه رو بگيد.
لطفا جواب بديد سريع تر

گزینه 1 که مربوط ب ریجن دستگاه ت میشه ریجن 1ها فک کنم تلفیکس و... رو دارن

منم تا حالا هدفون وصل نکردم خودم:دی برو سیتنگ بچرخ خوب کار را که کرد آن که شروع کرد:دی

یک سئوال : مگه نتت چیه که هم میخوای تلفیکس و...نیگاه کنی هم صدا رد و بدل کنی؟

12.gif

لطفا جواب بديد سريع تر
1. همه استورها همه app ها رو نداره .... استوره US فعلا فکر میکنم تمامی اپهای حاضر رو داشته باشه .

2.از هدست خودش استفاده میکنی یا هدفمونه دیگه ؟ مطمعن هستی mic اش درسته ؟
مطمعن باش قشنگ جا میندازی D: یه صدا تق میده به هر حال
قسمت setting هم ps button نگه دار و گزینه adjust devices بزن .
حواست باشه Headset روشن باشه ها ! ( ماله خودش ) کلید ابی هست .

اول اينکه من ريجن دستگاهم 1 هستش!!!!​ دوم اينکه کلني ميخواستم ببينم شبکه ها کار ميکنه ديدم برا همه دوستام که ريجن 3 و 2 هستن نتفيکس و .. داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or