راستی منو دیگه مثل ps3 موزیک وفیلم و ...نداره
بلوری هم بندازی پلی نمیکنه یعنی ؟
سلام دوستان. packet loss من solid 20% نیست. از 5 تا 13 هست ساعتای شلوغ بالاترین حد به 20% میرسه. چطوره؟
سلام دوستان
تازگی یه مشکلی برام پیش اومده البته نمیدونم از اول بوده یا تازگی پیش اومده ولی من تازه متوجه شدم،تو همه ی بازیا قسمت بالای صفحه نمایش نویز داره فقط هم تو بازی نشون میده تو محیط xmb یا زمانی که فیلم میبینم اصلا نویزی نیست نمیدونم مشکل از کجاست دوستان اگه لطف کنن راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم ؟؟
مرسی.
share دوتا تنظیم کلید داره که با نگه داشتن share و رفتن به منو share و زدن کلید option میتونی تنظیم کنیاز این قابلیت Share زیاد استفاده نکردم برای همین قابلیت فیلم برداریش حین بازی رو نمیدونم چجوریه!دوبار دکمه Share رو باید بزنم یا چی؟برای اتمامش چی؟
این کد 60 دقیقه گیم پلی اضافی داره + یک دست لباس سفید.اینارو حتما داره چیز اضافی دیگه ایم نمیدونم داره یا نه.دوستان یک سوال :d
واچ داگز این کد ی که توشه به چه دردی میخوره ؟؟
از کجا باید واردش کنیم ؟؟؟
شما با یه کابل HDMI دیگه امتحان کن ببین چی میشه احتمالا درست میشه.
اگه رو یه تلوزیون دیگه هم همین بود احتمالا مشکل از دسگاهتونه.
دوستان دوستان مشکل دارم اساسي لطفا جواب بديد
1-من توي قسمت tv ميرم تنها فقط ign رو دارم به بعضي ها ميگم ميگن ما که نلفيکس و همه اينارو داريم نميدونم اينو چه کنم بقيه کانال ها هم بياد
2-من ميخوام موقع انلاين با بقيه حرف بزنم براي اين کار بايد هدفون رو راه بندازم که رو ان هم ميزارم هرچي حرف ميزنم نميره و صداي بقيه هم از تلويزيون مياد به بعضي ها ميگم ميگن برو ستينگ اما من موندم بعدش چيکار کنم لطفا کار هاي دقيقي که بايد انجام بدم اين درست بشه رو بگيد.
لطفا جواب بديد سريع تر
1. همه استورها همه app ها رو نداره .... استوره US فعلا فکر میکنم تمامی اپهای حاضر رو داشته باشه .دوستان دوستان مشکل دارم اساسي لطفا جواب بديد
1-من توي قسمت tv ميرم تنها فقط ign رو دارم به بعضي ها ميگم ميگن ما که نلفيکس و همه اينارو داريم نميدونم اينو چه کنم بقيه کانال ها هم بياد
2-من ميخوام موقع انلاين با بقيه حرف بزنم براي اين کار بايد هدفون رو راه بندازم که رو ان هم ميزارم هرچي حرف ميزنم نميره و صداي بقيه هم از تلويزيون مياد به بعضي ها ميگم ميگن برو ستينگ اما من موندم بعدش چيکار کنم لطفا کار هاي دقيقي که بايد انجام بدم اين درست بشه رو بگيد.
لطفا جواب بديد سريع تر