هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خب همینش هم خوبه :دی دیگه سونی نمیتونه که سرعت اینترنت ما رو بالا ببره :دی
من که حرفی نزدم :دی بیشتر افسوس خوردم :(
بعد هم وقتی میاد اجازه میده ویدوئوهایی که شوما از بازی کپچر میکنی رو ری سایز کنی که حجمش کم بشه راحت تر بتونی آپ کنی یکی مثل من پررو میشه میگه باید سرعت نتمون رو ببره بالا که راحت ترم بتونی دان کنی :-"

نمیدونم چرا همتون اینو میگید ولی اتفاقا به درد ما که نت زیقی داریم میخوره :دی
من خودم تا حالا بالای 50 60 گیگ بازی از PSN دانلود کردم و ساعتها نشستم تا دانلود بشن ! خوب ابن چیزی خوبیه حتی برای ما ! نیست ؟! :دی
ما اول باید بهفمیم Fracture of Data چی هست و حجمش چقدره بعد مشخص میشه بدردما میخوره یا نه :دی.
چون در حالت عادی هرچیزی که با نت سرکار داشته باشه بدرد ما نمیخوره مگر اینکه خلافش ثابت شه :دی.

Attachments

• 1001290_593963490624654_241843186_n.jpg
    1001290_593963490624654_241843186_n.jpg
    99.7 KB · مشاهده: 77
  • [yibis]_One_Piece_603_[720p][CD995151][22-44-02].JPG
    [yibis]_One_Piece_603_[720p][CD995151][22-44-02].JPG
    108.9 KB · مشاهده: 87
  • One_Piece_677_16_17.jpg
    One_Piece_677_16_17.jpg
    237.4 KB · مشاهده: 1
  • One_Piece_677_16_17111111.jpg
    One_Piece_677_16_17111111.jpg
    204.7 KB · مشاهده: 83
آخرین ویرایش:
برای عمودی گذاشتن دستگاه ، حتما پایه می خواد ؟

قیمت پایه چنده ؟

برای vertical stand دستگاه شما نیاز به پیاه داری. حالا چیزی که فعلا مشخص نیست اینه که ایا اون پایه در درون خود باکس PS4 هست یا نه.

چون در جایی این پایه رو به صورت جداگونه برای فروش نزاشته و به احتمال قوی باید داخل جعبه دستگاه گزاشته بشه.

ما اول باید بهفمیم Fracture of Data چی هست و حجمش چقدره بعد مشخص میشه بدردما میخوره یا نه :دی.
چون در حالت عادی هرچیزی که با نت سرکار داشته باشه بدرد ما نمیخوره مگر اینکه خلافش ثابت شه :دی.

Fracture of Data چیزی هست که با پارت-پارت کردن گیم ، به ما اجازه میده همون پارتی رو که دانلود کردیم رو بازی کنیم و پارت های دیگه داخل خود بازی دانلود و به ادامه ی بازی اضافه میشن. اینو که احتمالاً خودت میدونستی :دی
حجمش کاملاً بستگی به حجم بازی داره و چیز ثابتی نیست. برای TLOU که این قابلیت بود باید 60% از کل 27گیگ رو دانلود میکردی تا بتونی بازی کنی و بقیش رو تو بازی دانلود میکرد. اما از اونجایی که این سیستم برای PS3 طراحی نشده پس میشه انتظار داشت برای PS4 حجم کمتری برای استارت بازی باید دانلود بشه.
درکل که برای ما این قابلیت هرجور هم که حساب کنی عالیه :دی حالا اگه یه عده اصلا از اینترنت نمیخوان استفاده کنن اون بحثش جداست چون در اون صورت بازی ای هم از استور دانلود نخواهند کرد :دی

به غایت حرکت احمقانه ایه ! جایی که رقیب یه بازی 100% نسل بعدی داره تولید میکنه ، ساخت یه بازی دو نسلی شعور پایین سازنده رو می رسونه :|
به قول یکی از بچه ها : ورژن PS4ــش ماشین استانداردهاش چه دیدنی خواهند بود 8->

يه سوال و بحث مهم اينه كه ايا PLUS هم روي PS4 شير ميشه ؟/:) حالا هم اون شير شدن بين دستگاه ها هم استفاده اش بين اكانت هايي كه داريم روي يه دستگاه !
البته منظور اصلي من قابليت بازي كردن انلاين با پلاس ه ! چون اين بار براي انلاين بازي كردن پلاس ميخواد :|

يه سوال و بحث مهم اينه كه ايا PLUS هم روي PS4 شير ميشه ؟/:) حالا هم اون شير شدن بين دستگاه ها هم استفاده اش بين اكانت هايي كه داريم روي يه دستگاه !
البته منظور اصلي من قابليت بازي كردن انلاين با پلاس ه ! چون اين بار براي انلاين بازي كردن پلاس ميخواد :|
اصلا معلوم نيست بين ٢ تا كنسول بشه چيزي share كرد:d بايد منتظر موند تا خودشون اعلام كنن....

برای vertical stand دستگاه شما نیاز به پیاه داری. حالا چیزی که فعلا مشخص نیست اینه که ایا اون پایه در درون خود باکس PS4 هست یا نه.

چون در جایی این پایه رو به صورت جداگونه برای فروش نزاشته و به احتمال قوی باید داخل جعبه دستگاه گزاشته بشه.

جدا باید خریده بشه یوشیدا تو توییترش گفته بود !
ظاهرا بدون پایه هم را نداره ایستاده گذاشت وا نمیسته مثل PS3 Slim :دی

به غایت حرکت احمقانه ایه ! جایی که رقیب یه بازی 100% نسل بعدی داره تولید میکنه ، ساخت یه بازی دو نسلی شعور پایین سازنده رو می رسونه :|

موافقم ... وقتی خیلی راحت بعد یه سال میتونن GT7 رو برای PS4 معرفی کنن !

به احتمال 90 درصد نه! الان هم شما پلاس رو نمیتونی شیر کنی بین دوتا اکانت و فقط بازی هاش رو میتونید شیر کنید از اونجایی که نسل بعد پلاس برای انلاین لازمه شما نمیتونی با اکانتی که پلاس نیست انلاین بازی کنی ولی میتونی با همون اکانت بازی های پلاس رو بازی کنی ولی انلاینشو نمیتونی. در واقع فقط سینگل پلیر بازی ها رو میشه شیر کرد بین پلاس و غیر پلاس

احسان رعایت کن :|:d

حقیقته :دی ارجاعت میدم به حرف کیا :دی ببین GT 6 الان قطعاً چند سالی هست از ساختش گذشته که قراره چند ماه دیگه عرضه بشه :دی یه شبه که نشستن GT بسازن :دی بازی ای که قراره چند ماه دیگه عرضه بشه لازم نیست یه وقت مجدد براش صرف بشه تا پورت بشه روی یه کنسول دیگه (!!!!) در صورتی که با گذاشتن همون وقت می تونن استارت پروژه ی نسل بعد رو بزنن ! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or