هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

Usain Bolt on PS4 vs Xbox One: 'PS4. I'm a PS fan

دیگه سریعترین دونده دنیا هم PS فن هست :d ازش پرسیدن اهل فن آوری هستی؟ گفت وقتی تنها همش بازی میکنم.

بعد گفتن کنسول میخری PS4 یا X1 ؟ گفت حتما میخرم و اونم PS4 هست من فن PS هستم

Usain-Bolt.jpg

شما اگه با HDMI یا تبدیل بتونید دستگاه رو به یک نمایشگر وصل کنید , میتونید ازش استفاده کنید.پس از نظر اجرا شدن تفاوتی ندارن ولی از نظر کیفیت مسلما تفاوت دارن.

quote_icon.png
نوشته شده توسط sir mk

سلام
تلویزیون یا نمایشگر واسه ps4 حتما باید فول اچ دی باشه یا اچ دی ریدی هم جواب میده؟

این سوال من هم هست.

تفاوت FULL HD و HD رومیدونی ؟ تصویر HD به نصویری میگن که رزولوشنش 768X1024 باشه و FULL HD به تصویری میگن که رزولوشنش 1920X1080 باشه . استاندارد و ابعاد تصویر در فول اچ دی به صورت 16:9 و واید اسکرین هست ، در صورتی که در مدل HD به صورت 4:3 هست و حتی شاید نتونی تصویر و به صورت واید یا صفحه عریض ببینی . پس بهترین حالت اینه که TV شما FULL HD به صورت صفحه عریض باشه .

تفاوت FULL HD و HD رومیدونی ؟ تصویر HD به نصویری میگن که رزولوشنش 768X1024 باشه و FULL HD به تصویری میگن که رزولوشنش 1920X1080 باشه . استاندارد و ابعاد تصویر در فول اچ دی به صورت 16:9 و واید اسکرین هست ، در صورتی که در مدل HD به صورت 4:3 هست و حتی شاید نتونی تصویر و به صورت واید یا صفحه عریض ببینی . پس بهترین حالت اینه که TV شما FULL HD به صورت صفحه عریض باشه .
اچ دی 1280 در 720 هست.از نظر نسبت تصویر مشکلی ایجاد نمیشه.

از نظر تصویر (مثل این نسل که رو TV های قدیمی مشکلکوچک شدن متن رو داشت) بعید می‌دونم مشکلی باشه اما قطعا از نظر کیفیت (چیزی مثل HD و Full HD این نسل با TV های قدیمی) فرق داره که شاید این فرق محسوس هم باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or