هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خدایی این امریکایی ها خیلی عاشق NES هستند اینو نگاه کنید ps4 شبیه پاک کن شده

630x.jpg

چیز جدیدی نداره ولی یه نکته جالب داره که از مارک سرنی میپرسه دلیل خریدن PS4 چه بازیهایی میتونه باشه میگه
Watch Dogs
و killzone SF و Destiny
:biggrin1:
خودشم از Knack خوشش نیومده انگار !

خوب بگه دلیل خرید PS4 یه بازی درپیت با متا درپیت تر هست که خود زنی کرده!:دی

سلام به همگی و بچه های اهل فن
من یه سوالی داشتم در مورد خرید خود کنسول,با اجازتون گفتم اینجا مطرح کنم.
یکی از آشناها قراره بره آمریکا و بهش گفتم از اونجا برام باندل PS4 Mega Bundle With Killzone Shadow Fall, 2 DualShock 4s & PlayStation Camera Confirmed رو برام بیاره.
من تو سایتا خیلی جستجو کردم ولی اونطور که متوجه شدم مثل اینکه این باندل تو امریکا عرضه نمی شه,البته مطمئن نیستم.
کسایی که اطلاعاتشون در این مورد زیاده لطف می کنن بگن که آیا این باندل تو امریکا عرضه میشه؟؟؟؟؟اگه آره الان برا فروش تو فروشگاهاشون موجوده یا اگه هنوز موجود نیست از چه تاریخی موجود میشه؟؟؟؟
خیلی ممنون

سلام به همگی و بچه های اهل فن
من یه سوالی داشتم در مورد خرید خود کنسول,با اجازتون گفتم اینجا مطرح کنم.
یکی از آشناها قراره بره آمریکا و بهش گفتم از اونجا برام باندل PS4 Mega Bundle With Killzone Shadow Fall, 2 DualShock 4s & PlayStation Camera Confirmed رو برام بیاره.
من تو سایتا خیلی جستجو کردم ولی اونطور که متوجه شدم مثل اینکه این باندل تو امریکا عرضه نمی شه,البته مطمئن نیستم.
کسایی که اطلاعاتشون در این مورد زیاده لطف می کنن بگن که آیا این باندل تو امریکا عرضه میشه؟؟؟؟؟اگه آره الان برا فروش تو فروشگاهاشون موجوده یا اگه هنوز موجود نیست از چه تاریخی موجود میشه؟؟؟؟
خیلی ممنون
دوست عزیز این باندل تو اروپا به قیمت 504 یورو پیش خرید میشه و به فروشگاه های بزرگ 30 عدد و به فروشگاه های کوچیک 18 عدد تحویل داده میشه و در کل تعدادش بسیار کمه خیلی از پیش خرید ها هم کنسل کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or