هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان . واقعیتش به علت گرونی پلاس من به اکانت پلاس هکی گرفتم و روی کنسولم اکتیو کردن . سه روز استفاده کردم و بعد از سه روز دیدم پلاس روی اکانتای دیگم شیر نیست ، دوباره وارد اکانت طرف شدم و دوباره اکتیو کردم سه روز استفاده کردم و دوباره امروز دیدم پلاس شیر نمیشه . دوباره وارد اکانت طرف شدم و دوباره روی کنسول خودم اکتیو کردم . نمیدونم دلیلش چیه که هی از کنسول من دی اکتیو میشه . آیا طرف متوجه شده و با ساپورت سونی صحبت کرده اکانتشو برگردونده ؟ چون دو بار این اتفاق افتاده و من شنیدم دی اکتیو دوباره ۶ ماه طول میکشه . خیلی برام عجیبه . نگران اینم خدایی نکرده این کارم باعث بن شدن کنسولم بشه . میخواستم ببینم دوستان در این مورد تجربه ای دارن ، تشکر
و اینکه سوال دوم اگه خدایی نکرده کنسولم بن بشه چطور باید متوجه بشم بن دائم هست یا موقت ؟ ساپورت سونی چطور میشه باهاش در تماس بود ؟

سلام دوستان . واقعیتش به علت گرونی پلاس من به اکانت پلاس هکی گرفتم و روی کنسولم اکتیو کردن . سه روز استفاده کردم و بعد از سه روز دیدم پلاس روی اکانتای دیگم شیر نیست ، دوباره وارد اکانت طرف شدم و دوباره اکتیو کردم سه روز استفاده کردم و دوباره امروز دیدم پلاس شیر نمیشه . دوباره وارد اکانت طرف شدم و دوباره روی کنسول خودم اکتیو کردم . نمیدونم دلیلش چیه که هی از کنسول من دی اکتیو میشه . آیا طرف متوجه شده و با ساپورت سونی صحبت کرده اکانتشو برگردونده ؟ چون دو بار این اتفاق افتاده و من شنیدم دی اکتیو دوباره ۶ ماه طول میکشه . خیلی برام عجیبه . نگران اینم خدایی نکرده این کارم باعث بن شدن کنسولم بشه . میخواستم ببینم دوستان در این مورد تجربه ای دارن ، تشکر
و اینکه سوال دوم اگه خدایی نکرده کنسولم بن بشه چطور باید متوجه بشم بن دائم هست یا موقت ؟ ساپورت سونی چطور میشه باهاش در تماس بود ؟
طرف فهميده اكانتشو دليت كن تا سوني ب حسابت نرسيده
بن بشي روي ايميلت مياد

احتمال بن برای شما در اینده هست

نه خب اصلا دانلود نشده دی: با برنامه از تو pc هم دانلود کردم و خواستم انتقال بدم بازم نشد.چند بار هم پاک کردم و دوباره شروع کردم ولی ارور تغییری نکرده!
نت رو عوض كن مخصوصا با ايرانسل دانلود نكن

نه خب اصلا دانلود نشده دی: با برنامه از تو pc هم دانلود کردم و خواستم انتقال بدم بازم نشد.چند بار هم پاک کردم و دوباره شروع کردم ولی ارور تغییری نکرده!
خب با پی سی که دانلود شده دیگه
همون فایلی که برنامه میخواد انتقال بده رو پاک کن دوباره دانلودش کن
برای منم یکی دو بار سر فایلایی که زیاد قطعو وصلشون کردم این مشکل پیش اومده

سلام
کسی اینجا هست که با کابل LAN کنسولش رو به اینترنت وصل کنه ؟
وقتی ارتباطتتون با اینترنت قطع میشه چه اروری میده ؟
توی این مدت که کاربرای ایرانی تو وصل شدن به PSN مشکل دارن
من هروقت وصل میشدم ارور LAN Cable not connected میداد
الان من با وای فای وصل شدم یک ساعت بازی کردم قطع نشد اما تا با LAN وصل شدم رفتم تو بازی این ارور رو داد و قطع شد
مشکل از کنسول منه ؟!!!!

خب با پی سی که دانلود شده دیگه
همون فایلی که برنامه میخواد انتقال بده رو پاک کن دوباره دانلودش کن
برای منم یکی دو بار سر فایلایی که زیاد قطعو وصلشون کردم این مشکل پیش اومده
آخه اصلا قطع و وصلی نداشت!اگر فقط موقع انتقال فایل از pc مشکل داشت به نظرم درست بود این راهکار شما ولی با توجه به این شرایط که هرچقدر از خود دستگاه هم تلاش میکنم آپديت نمیشه فکر میکنم مشکل از جای دیگه ای باشه!

اقا تورو خدا کمک کنید
یه اشتباهی کردیم فرمون g29 خریدم ولی توی درایو کلاب اصلا نمیاد البته کنسول من هک 4.55 هست نمیدونم ربطی داره یا نه
خواهشن اگر تجربه دارید به منم بگید چکار کنم
البته Dirt 4 رو اجرا میکنه و درست بازی میکنه

آخه اصلا قطع و وصلی نداشت!اگر فقط موقع انتقال فایل از pc مشکل داشت به نظرم درست بود این راهکار شما ولی با توجه به این شرایط که هرچقدر از خود دستگاه هم تلاش میکنم آپديت نمیشه فکر میکنم مشکل از جای دیگه ای باشه!
با خود دستگاه که هیچی نمیشه دانلود کرد به لطف فیلترینگ
اون فایلم شاید ناقص دانلود شده باشه
بهرحال اگه مشکل همینی باشه که قبلا برای من پیش اومده کافیه همون پارتی که برنامه میخواد منتقل کنه و دستگاه ارور میده رو دوباره دان کنی
ی تست بکن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or