اگر اون پروکسی پرایوته و خودتون خریدین معمولا توی پنلتون میتونید آی پی خودتون رو بدید تا از اون طریق شناسایی بشید و دیگه نیازی به یوزر پس نباشه من که از این روش استفاده میکنم فکر نمیکنم غیر این راهی باشهدوستان من پروکسی دارم که یوزر و پسوورد داره ، تویه pc راحت میشه داد و استفاده کرد . آیا راهی هست تویه پلی استیشن وقتی پروکسی میدی یوزر و پسووردشم وارد کنی ؟
قسمت browser وقتی پروکسی میدم خودش پیام میده که یوزر و پسوورد رو وارد کن اما نمیتونم برایه appها و بازیها ازش استفاده کنم
طبق قوانین PSN شما هر 6 ماه یکبار حق استفاده از دی اکتیو داخل سایت رو دارید !سلام دوستان
رفیقم یه اکانت psn داره که با رفیقش شیر کرده و الان به رفیقش دسترسی نداره و میخواد اونو دی اکتیو کنه باید چکار کنم ؟
اینم بگم دی اکتیو از سایت سونی هم ازش استفاده کرده یعنی سوخته
باید کجا برم و چی به سونی بگم که اونو دی بکنه و من بتونم اکتیو بشم ؟
باتشکر
آخه آیپیم استاتیک نیست ینی هر بار باید آی پی بدم دیگه درسته ؟اگر اون پروکسی پرایوته و خودتون خریدین معمولا توی پنلتون میتونید آی پی خودتون رو بدید تا از اون طریق شناسایی بشید و دیگه نیازی به یوزر پس نباشه من که از این روش استفاده میکنم فکر نمیکنم غیر این راهی باشه
بله.آخه آیپیم استاتیک نیست ینی هر بار باید آی پی بدم دیگه درسته ؟
اگه منظورت گرافیک بازی های پرو رو 1080 که بهتره از اسلیم اما تفاوت انچنان نیست که بشه 600 700 تومن بیشتر بدی واسه پروسلام
پلی استیشن 4 پرو اگه از اچ دی استفاده بشه کیفیتش باز بهتره پلی استیشن 4 اسلیم ؟
تو جاهایی که وسایل تعمیرات موبایل و تلویزیون led میفروشن میتونی گیر بیاری![]()
![]()
سلام
این وسیله آبی اسمش چیه و از کجا میشه تهیه ش کرد؟
از لیست دانلود هم پاک کنید البته مطمئن نیستمسلام دوستان من دو بازی رو از روی هارد پاک کردم ولی از حجم هاردم کم نشده ؟ الان چیکار کنم نزدیک 100 گیگ بیشتر از حجم بازیها فضای هارد اشغال شده.